Šta je novo?

Anbernic konzole

Pretpostavio sam, evo baš bistrim ovaj sajt gde su izlistane sve konzole. Ako neko ima konkretan predlog bio bih zahvalan.

Kod nas je bas slaba ponuda bilo gde, ima jedan decko koji radi to na masovnijem nivou na KP i mozes da prelistas sta ima a za ostalo moraš na AE. Sto se tice izbora rg406v najjbolja vertikalna igračka, rg406h, rg556, Retroid pocket 4 pro u tom rangu horizontalna. Ako hoces da das oko 25plus hiljada plus kockanje sa carinom i pdvom onda rg557 ili Retroid pocket 5, uz dobru optimizaciju i malo nameštanja mogu vec sad da guraju i switch neke igre sa tim sto rg557 ima jaci hardver i u buducnosti ima sanse da ti drajveri dovedu taj switch na top nivo. Eto :)

Ako bi pričali o 200+ eura pre bih uzeo Nintendo switch, čipovan.
Sve zavisi za sta se kupuje. rg557 i RP5 su izrazito kvalitetnije i jace masine od polovnog modovanog switcha, i za istu cenu ne moze da se poredi kvalitet emulacije i igara na njima. Osim Brenda, ne postoji nijedan jedini razlog zasto bi modovan switch bio bolji izbor od ova dva navedena modela.

Mali hoće isključivo horizontalnu igračku (što mislim da je greška ali tvrdoglav je a i njegove su pare), budžet je ~150€. Dakle RG446H ili RG556. E sad, obe mašine iste, samo 556 ima superiorniji ekran i jaču bateriju. 556 kad se uračuna cena + carina se približava cifri 200, a pitanje da li uopšte ima smisla ulagati u veći ekran na konzoli te snage/klase, ili da uzmem 4". Bliži sam jeftinijoj varijanti iskreno, jer i ovako je psp bio u planu.

Slazem se, al imaj u vidu da je 406h 4:3 a vecina igrica za psp su 16:9, pa ce se i tu dodatno jos izgubiti na ekranu. Ako zeli psp igrice mozda bi trebalo pogledati malo i retroid pocket 4 ili 4pro. Oni su slicne jacine al imaju 16:9 ekran.

Uzeo na kraju RG-556, sve u toj klasi je 200+ €, što prevazilazi budžet. Javljam utiske i kako sam prošao sa carinom. Plaćen 160€ na nekom travel popustu. Bilo je i kupona koji naravno ne rade.

Nazad
Vrh Dno