Kod te Bosch sto si kupio imas dodatne opcije i programe preko aplikacije.Radila perfektno dok nije crkla prva "heat pump". Posle su crkavale zamenske.
Ne videh plastično dno: Materijal unutrašnje posude - Nerđajući čelik
Moguće da je Electrolux dobar, ali nema gde da se vidi a i retko gde ima da se poruči.
Možda je kod tih verzija od 45cm zaista metalno dno. Ja sam gledao 60cm i bukvalno nijednu nisam našao a da nije plastično dno. Ili je starija serija, jer su ranije u seriju 4 stavljali metalno dno.Radila perfektno dok nije crkla prva "heat pump". Posle su crkavale zamenske.
Ne videh plastično dno: Materijal unutrašnje posude - Nerđajući čelik
Moguće da je Electrolux dobar, ali nema gde da se vidi a i retko gde ima da se poruči.
Pa da je dobro stavljali bi u skuplje modele, a ne u jeftinijePre citanja ove teme, nisam ni znao da je plasticno dno nesto lose![]()
Pa, manje vise svaki komad bele tehnike proizveden u to doba, bilo kojeg brenda, je radio u proseku minimalno 20ak godina.. Tako da ništa čudno, i ne treba se vezivati za brend pogotovo kada je nešto kupljeno još tako davno. Mnogi stariji ljudi, i sam znaš, imaju sledeće razmisljanje, ‘e crkla mi je gorenje masina stara 30 godina, uzimam opet gorenje jer se ova dobro pokazala’.. A dalje znamo ishod toga🙂 Ni blizu kao staroMoj komsija je neki dan izbacio Electrolux masinu za sudove oznaka BD46.Ta masina je kupljena 1988-9 godine tad je bila placena oko 730 maraka i trajala do skoro.
Cini se da nema trecu korpu za escajg i energetska efikasnost je malo slabija. Plus dugmici su klasicni (ne na dodir). Sem toga deluje ok, valjda.Valja li ova?
Ananas proizvod BOSCH Ugradna mašina za pranje sudova SPV4HKX10E 45cm bela https://ananas.rs/proizvod/bosch-ugradna-masina-za-pranje-sudova-spv4hkx10e-45cm-bela/993299
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari