Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Upravo obnovio ugovor box2 fix +Net 20/4.Iz malog sam mesta optike nema i nemam neki poseban izbor.Ponuduli 2 meseca 50% ,uspeo nekako da izboksujem ipak 4 meseca ... .valjda će za 2 god. da stigne optika 😁

Pošto si imao ili još uvek imaš TTV (znam da si pisao na toj temi dosta) je li nisi imao mogućnost i TV da ubaciš u taj BOX paket ili ne ?

Pošto si imao ili još uvek imaš TTV (znam da si pisao na toj temi dosta) je li nisi imao mogućnost i TV da ubaciš u taj BOX paket ili ne ?
Taj box 2 mi se vodi na oca koji je na drugoj lokaciji a ex total na mene.... mada ako nešto drastačno ne promene na m:sat čim mi istekne ugovorna obaveza sa ex Totalom verovatno cu ga raskinuti

Šta je ovo svi dobiše ponude 24/50% samo ja ne, istekao mi ugovor pre dve nedelje :D
Koga ste to "zvali da vas zovu" ili kako se već neko izrazio, da i ja pokušam ?

Istekao nam je ugovor za BOX4 Crveni juce, 30.8. Zvali su nas prvo sa 6 meseci po 50%, nismo prihvatili, pitali smo za bolju ponudu, onda su nas zvali sutradan sa 12 meseci po 50%, mi smo pomenuli da imamo bolju ponudu od oriona i teta je rekla da razmislimo da li cemo prihvatiti, i rekli smo da cemo javiti do ponedeljka. Pre toga smo imali 50% na 24 meseca, uz onu foru sa IDP, al cujem da sad nema toga. Moze li nesto bolje da se izvuce ili da se nosi oprema i ide u orion?

Je li bilo ko, iko dobio ovaj MOVE uređaj kao korisnik Boks paketa od kako su počeli da ga "dele" korisnicima ? Bez obzira da li je taj neko potpuno novi korisnik ili obnavlja ugovor. Čini mi se da se niko na forumu po tom pitanju nije oglasio ili je bilo par ljudi sa negativnim recenzijama. Čisto me zanimalo zbog ovih android opcija, treba uskoro da obnovim ugovor odnosno bolje rečeno da pređem sa VDSL na optiku koja je već godinu i kusur u mojoj zgradi. Na sajtu im sada stoji samo Iris kao opcija za BOX pakete a na početku je stajalo i MOVE koji sada doduše stoji kao jedna od platformi u odeljku televizija ali ne bar i zvanično kao deo boks paketa.

Ne znam ni sam koliko da im "tražim" kao benefit bilo da je u pitanju 50% ili po 1 dinar i koliko će mi uopšte ponuditi. Ne bih na Yettel sad posle ovih nekih posklupljenja, fiksni mi donekle treba, tu je i mobilna tarifa, sve to naravno može da se razbije i prebaci kod nekog drugog ali prvo da vidim šta će mi oni ponuditi pa da stavim sve na papir. Neke kanale koje nemam na MTS gledam na drugi način i tako to.

Istekao nam je ugovor za BOX4 Crveni juce, 30.8. Zvali su nas prvo sa 6 meseci po 50%, nismo prihvatili, pitali smo za bolju ponudu, onda su nas zvali sutradan sa 12 meseci po 50%, mi smo pomenuli da imamo bolju ponudu od oriona i teta je rekla da razmislimo da li cemo prihvatiti, i rekli smo da cemo javiti do ponedeljka. Pre toga smo imali 50% na 24 meseca, uz onu foru sa IDP, al cujem da sad nema toga. Moze li nesto bolje da se izvuce ili da se nosi oprema i ide u orion?
Isti se meni desava, tacnije kevi. Posle ta dva poziva usledilo je jos jedan koji je opet nudio 6 meseci na 50% :) Cekam ponedeljak da vidim hoce li zvati neko sa 24x50%. Paket istekao pre 7 dana...

Je li bilo ko, iko dobio ovaj MOVE uređaj kao korisnik Boks paketa od kako su počeli da ga "dele" korisnicima ? Bez obzira da li je taj neko potpuno novi korisnik ili obnavlja ugovor. Čini mi se da se niko na forumu po tom pitanju nije oglasio ili je bilo par ljudi sa negativnim recenzijama. Čisto me zanimalo zbog ovih android opcija, treba uskoro da obnovim ugovor odnosno bolje rečeno da pređem sa VDSL na optiku koja je već godinu i kusur u mojoj zgradi. Na sajtu im sada stoji samo Iris kao opcija za BOX pakete a na početku je stajalo i MOVE koji sada doduše stoji kao jedna od platformi u odeljku televizija ali ne bar i zvanično kao deo boks paketa.

Ne znam ni sam koliko da im "tražim" kao benefit bilo da je u pitanju 50% ili po 1 dinar i koliko će mi uopšte ponuditi. Ne bih na Yettel sad posle ovih nekih posklupljenja, fiksni mi donekle treba, tu je i mobilna tarifa, sve to naravno može da se razbije i prebaci kod nekog drugog ali prvo da vidim šta će mi oni ponuditi pa da stavim sve na papir. Neke kanale koje nemam na MTS gledam na drugi način i tako to.
Када сам уводио мтс оптику прошли месец, питао једног шефића за Move стб и рекао да немају за сада их више као, да не деле. Не знам за Супернову.
Али да ћемо једном као сви да пређемо на Move платформу.
Само питање је када.
Чак немају ни екстендере/пла уређаје, и са тим кубуре (следује ми због пакета). И то је на чекању.

Sudeći prema tome kako "radi" ta platforma MOVE bolje da nam ne uvode svima dok je ne osposobe da radi kako treba, ako je to uopšte i moguće.

Trazio sam ja prosli mesec move. Gospodja na informacijama u Mts-u. nije imala pojma sta je move i ubedjivala me da sam pogresio i da postoji samo aplikacija move. Posle insistiranja pozva koleginicu, ona mi rece da nemaju boksice move. Informacije nemaju kada ce biti i da li ce biti. Rece da cemo "jednog" dana svi preci na to. Dodao bih, jednog lepog dana :LOL:

Objasnio mi čovek baš detaljno preko pp (ponešto sam i ja znao zbog čega) da je taj MOVE baš trash iz više razloga i nema razloga da mu ne verujem.

Jedino što će nam @markokostic75 biti na "aparatima" ali šta da se radi, nešto što ne samo da nije usavršeno nego daleko od toga ne treba ni puštati u pogon.

Onda makar da mi zamene onaj jedan beli, debeli prastari Huawei, sad je prilika :ROFLMAO: drugi HPH07 je okej...prvo da vidim šta mogu da ušićarim od novog paketa odnosno popusta.

Poslednja izmena:
Objasnio mi čovek baš detaljno preko pp (ponešto sam i ja znao zbog čega) da je taj MOVE baš trash iz više razloga i nema razloga da mu ne verujem.

Jedino što će nam @markokostic75 biti na "aparatima" ali šta da se radi, nešto što ne samo da nije usavršeno nego daleko od toga ne treba ni puštati u pogon.

Onda makar da mi zamene onaj jedan beli, debeli prastari Huawei, sad je prilika :ROFLMAO: drugi HPH07 je okej...prvo da vidim šta mogu da ušićarim od novog paketa odnosno popusta.
Znaci move je los? Tesko menjaju stb ako radi. Odi i odnesi stb, odjavi ga kao dodatni. Sutra odes i trazis dodatni stb, to ti je najlaksa varijanta da ga zamenis.

Kad sam već čekao i koristio ovaj stari debilni beli sačekaću još mesečak dana dok ne uvedem optiku pa ako ne budu hteli (a eksplicitno ću tražiti) onda videti način za zamenu tog stb, onako kako si i napisao. U principu na tom drugom tv i ne koristim mnogo Iris pa se taj beli i ne pali toliko ali i kad se upali često moraju restarti, po par puta sedmično, nego nešto i ne koristim mnogo na tom mestu inače...

Kad sam već čekao i koristio ovaj stari debilni beli sačekaću još mesečak dana dok ne uvedem optiku pa ako ne budu hteli (a eksplicitno ću tražiti) onda videti način za zamenu tog stb, onako kako si i napisao. U principu na tom drugom tv i ne koristim mnogo Iris pa se taj beli i ne pali toliko ali i kad se upali često moraju restarti, po par puta sedmično, nego nešto i ne koristim mnogo na tom mestu inače...
Ја сам добио HP 4024, и онда додатни за који дан исто тај.
Рече да сада деле те, поготово на оптици.

Mozes i da podneses zahtev za 4K i onda se menja STB

Smor stigo racun i cena je po starom ugovoru ko da nov nisam ni potpisao. Kapiram da proporcionalno treba da obracunaji 28 dana po starom i 3 dana po novom ugovoru sa 50% popusta. Nije da cu nesto da ustedim al kapiram da sistem nije jos uvek povukao ugovor koji sam potpisao, i da se razmisljam dal da pisem prigovor ili ne. Ili nisu teli da se smaraju da obracunaju 3 dana drugacije :D

Podseti ih, ako ništa da smanjiš verovatnoću da i naredni mesec zaborave da obračunaju po novom ugovoru 😃, kao što bi i oni tebe podsetili.

У петак 1.8. звао ме од пријатеља другар који ради у МТС и "објаснио" да то што ја желим а то је 24мес по 50% за бокс 4 и 3 постпеја не могу више добити односно да су то давали до августа. Каже тога више нема и каже са јетелом и другима се договорили о поскупљењу.....

тако да инфо ко је шта добио после 1.8. би били добродошли....

@fruska99 ako ti je od prijatelja drug već tako dobro obavešten tad ga pitajte šta se sada može maksimalno izvući.
Nema smisla da čekamo info od drugih kad je čovek tako dobro obavešten.

Nije nikakva tajna, yettel je pre par dana napravio nove pakete. Sad se tv zove basic+ , keva ga sada plaća 1800 ima sve arene , novi paket je skuplji 50% I košta 2600 sa UO i nema arena premium u tom paketu. Ko hoće da gleda premium arene ima da plaća 3500 samo televiziju sa UO , bez UO još skuplje. Orion je najavio poskupljenje . Sad je ostao telekom da izadje sa poskupljenjem još. A broj meseci sa popustom koliko će biti ubuduce ostaje da odluci tata.
Lakše će im biti novi paketi veća cena , hoces u Yettel izvoli kod njih još skuplje..😄

У петак 1.8. звао ме од пријатеља другар који ради у МТС и "објаснио" да то што ја желим а то је 24мес по 50% за бокс 4 и 3 постпеја не могу више добити односно да су то давали до августа. Каже тога више нема и каже са јетелом и другима се договорили о поскупљењу.....

Juce sam pričao sa agentom, istu tu priču mi je rekao, kao novim korisniku za box, ponudio tipa 50% tri meseca, ista ponuda kao i na sajtu... Ali bukvalno sve u reč mi je rekao što si ti napisao.

Ništa onda, bez tog popusta rastavljam BOX i idem na druge usluge 🤣
7k za 50mbit, kao da je 2010.

U decembru 2024. pisao sam prigovor na poskupljenje Box 3 najslabijeg paketa i dobio SMS poruku u kojoj prihvataju da cena ostane ista (12x1 din. i 12x3799 din, kao kod potpisivanja uglovora) do kraja UO juna 2026.
Istekao je period od po 1 din. i danas dobih racun za jul od 4699 din, dakle nisu ispostovali ono na sta su se saglasili.
Pozvao sam 064 733 i objasnio o cemu se radi. Operaterka je prosledila prigovor. Dobih i SMS sa brojem pod kojim je prigovor evidentiran u bazu podataka.
Da li je to sve sto je trebalo da uradim ili ima jos nesto? Za koliko resavaju prigovor?

Nazad
Vrh Dno