Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

U decembru 2024. pisao sam prigovor na poskupljenje Box 3 najslabijeg paketa i dobio SMS poruku u kojoj prihvataju da cena ostane ista (12x1 din. i 12x3799 din, kao kod potpisivanja uglovora) do kraja UO juna 2026.
Istekao je period od po 1 din. i danas dobih racun za jul od 4699 din, dakle nisu ispostovali ono na sta su se saglasili.
Pozvao sam 064 733 i objasnio o cemu se radi. Operaterka je prosledila prigovor. Dobih i SMS sa brojem pod kojim je prigovor evidentiran u bazu podataka.
Da li je to sve sto je trebalo da uradim ili ima jos nesto? Za koliko resavaju prigovor?
isto bilo, prigovor prihvatili u roku od 2-3 dana i onda sam čekao na korigovani račun mesec i po dana

Hvala na odgovoru.
Da li je racun za sledeci mesec bio OK?

Poslednja izmena:
Eto, i ti sve znaš osim koliko se sad maksimalno može izvući popusta kod mts.
Čitaš sta ljudi pricaju od 1 avgusta se ne može dobiti više 3 meseca 50% onda 21 mesec ful. Možeš da odbijes I predjes u skuplji Yettel. Drugi ne postoje, kupio ih Mts ili će tek da kupi. Ovo svi znali bajka 24x50% ce prestati kad tad.
Davalo se davalo za dz mnogo sad došlo vreme naplate.

Evo sad zvao 064733 da vidim sta nude, kao iz topa za box, ako je bakar do 10 meseci 50%, a na optiku 6 mesi 50%.

Zahvalio se, rekoh ako bude neka bolja ponuda pozovite u narednih 5-6 dana.

За бакар више него за оптику?
O tempora, o mores!

Na optici bar dobiješ neku brzinu, na bakru te oderu a dobiješ tipa brzina za 1080p youtube video.

@boban01 poenta je da se uvek može i treba izvući najbolje od ponude. Ako mts više ne da 50% za neki razuman broj meseci neka bude tako, menjaće se operater i izvući nešto bolji uslovi.
Jer koliko se god oni dogovaraju međusobno na našu štetu, nov korisnik je ono što sve njih u suštini jedino zanima.

Значи нама на "жици" свануло?
То ће,можда, трајати док не купе Орион и Беотелнет..

У петак 1.8. звао ме од пријатеља другар који ради у МТС и "објаснио" да то што ја желим а то је 24мес по 50% за бокс 4 и 3 постпеја не могу више добити односно да су то давали до августа. Каже тога више нема и каже са јетелом и другима се договорили о поскупљењу.....

тако да инфо ко је шта добио после 1.8. би били добродошли....
Ali stvarno mi nisu jasni takvi ljudi. Rekao ti je šta ne može a nije ti rekao šta može. Pa bolje da ti ništa nije ni govorio.
Ne treba takve ljude uzimati za ozbiljno. Imam i ja drugaricu koja je neki direktor u mts-u i pre godinu dana me ubeđivala da je nemoguće dobiti 24x50% na foru sa idp-om. Kad sam joj pokazao ugovor i činjenicu da sam upravo to dobio maltene se naljutila na mene

Ali stvarno mi nisu jasni takvi ljudi. Rekao ti je šta ne može a nije ti rekao šta može. Pa bolje da ti ništa nije ni govorio.
Ne treba takve ljude uzimati za ozbiljno. Imam i ja drugaricu koja je neki direktor u mts-u i pre godinu dana me ubeđivala da je nemoguće dobiti 24x50% na foru sa idp-om. Kad sam joj pokazao ugovor i činjenicu da sam upravo to dobio maltene se naljutila na mene
Mene iznerviralo to što mi je rekao pa sam odgovorio "ok, ima još vremena , ističe mi krajem meseca, ako bude bilo šta zovi me..."

Ovi drugi nisu skuplji,
sbb i tv interent a možda i a1 kućni net.
Telefone u yettel, tamo je mesečno 1900din a u mts 2500din

Isti se meni desava, tacnije kevi. Posle ta dva poziva usledilo je jos jedan koji je opet nudio 6 meseci na 50% :) Cekam ponedeljak da vidim hoce li zvati neko sa 24x50%. Paket istekao pre 7 dana...
Nisu zvali juce, ja ih okrenem popodne, i kaze da i dalje nude 12 po 50% i ostalo full cena za BOX4. Matematika je da je isto da li presao u SBB, Yettel ili ostao u MTS pod ovim uslovima, samo sto MTS-u fale bitni kanali. Podneli zahtev u SBB za full trio paket 4350rsd, doci ce sutra da instaliraju a u MTS otkazali uslugu, i trazili da se otkaci mobilni iz BOX-a. Za mob cemo videti ,SBB nudi Yetel 20+20 za 1500 mesecno. Tako da ako je suditi po nasem nasem slucaju izgleda da je 24 x 50% gotova prica.

Da pitam uz BOX 4 Zlatni HBO i 4K su dodatni paketi koji ne ulaze u sadržaj BOX-a?

Naplaćuju se dodatno?

Vrh Dno