@ZEX123 nestaje i pri zaista jakoj kisi,ili kad sneg napada na tanjir antene...pa mora da ga ocistis i kad bas jako grmi.Sve mi se to desavalo i sa SBB antenom,a i sa ovom njihovom sada.Nego ako nije tajna obojica smo mSAT PLUS,koliko ti stigao sada racun?Pitam jutros isao platio Yettelu broj i Kucni Net platio bih i njima,ali racuna nije bilo (zaista su brzi kod Yettla,zna se 3ceg u mesecu nikad omasili nisu).Platim ja to kuci upalim Laptop kad oni tek danas pustili racune gledam onaj pdf,lepo pise sam mSAT PLUS 1950RSD.A oni traze za Jul 2338RSD traze toliko jer kao sto sam vec pisao,otkljucali su sva 4 kanala ELIT-e,i to gledamo ko voli staru ELITU dok ne krene nova onda ce zakljucaju opet.Nije problem u placanju vec tamo na sajtu napisali od 20.07.2025g ide besplatno dok ne pocne nova,ali nam zato naplacuju prethodnih 19 dana iako je tada meni sve do 20og bilo ZAKLJUCANO...kako traze da naplate nesto zakljucano

Edit: Malopre citam u MTS Korisnicke Informacije od 01.08 gasi se Al Jazira jednostavno prestaje sa radom,ali nista ne pise cime ce je zameniti.