Šta je novo?

Prepaid u Srbiji: tarife, promocije, iskustva, problemi..(FAQ u 1.postu)

Istekao juče taj bonus dobrodošlice, nisam aktivirao novi kredit, a internet šljaka?

Verovatno će se odbiti, kad uplatim ili?
Na prepaidu se nista ne odbija naknadno. Ako ti radi bez kredita. To je tako pa tako. Ne mogu ti nista naplatiti naknadno. Samo ako imas kredita. Mogu da ti skinu do nule. Tako da je to prednost prepaida

Koja su to vremena bila kad mi je na mts-u 2006. posle utrošenog kredita ostao aktivan net. Jedan dan je bio flat surf na PC-u preko USB-a. Još nam je fiksna centrala bila analogna u to vreme :)

Posle jednog dana su isključili, sa sledeće dopune ništa nije skinuto.

Ja cu sutra prebaciti u MTS

Preneo bih Yettel pripejd broj u A1 ili Globaltel. Šta je po vama bolji izbor za pripejd korisnika?
Internet mi nije potreban, samo razgovori.

Sto se tice signala, moras proveriti na tvojoj lokaciji i to ti je (po meni) najbitniji faktor. sto se tice tarifa tj cena, to imas na sajtu pa vidis sta ti vise odgovara 😆

Preneo bih Yettel pripejd broj u A1 ili Globaltel. Šta je po vama bolji izbor za pripejd korisnika?
Internet mi nije potreban, samo razgovori.
A1 daje 6 meseci besplatan mega plan (redovno cena 1000din) imaš 500 minuta I 10gb . Samo sto ta akcija ističe danas 31.07. Mozda je produže pošto trenutno vode tihi rat sa Telekomom

Kako funkcioniše pripejd u zoni zapadnog balakana? Konkretno me interesuje A1. Ako neko ima ovaj mega plan, da li ima pozive i sms kao u Srbiji? Da li ima da se uplati neki dodatak za internet? Jel postoji dodatak samo za ZB ili je to onaj klasični za celu Evropu?

Kako funkcioniše pripejd u zoni zapadnog balakana? Konkretno me interesuje A1. Ako neko ima ovaj mega plan, da li ima pozive i sms kao u Srbiji? Da li ima da se uplati neki dodatak za internet? Jel postoji dodatak samo za ZB ili je to onaj klasični za celu Evropu?
Pre par godina sam bio u CG, radilo je ok, ali planovi tada nisu mogli da se koriste u romingu, imao je neki dodatak za net i pozive (ili samo za net, nisam siguran). Bez tog dodatka dolazni besplatni, ostali saobracaj se tarifirao po cenama koje placas u Srbiji ako nemas placen plan.
Mozda se nesto izmenilo (nadam se najiskranije) u nasu korist ali ne pratim.

Isto kao da nemas nikakav plan se ponasa. Za internet moras uzeti eu dodatak nema za ZB u suprotnom nemas nikakav internet

Samo A1 postuje ugovor.
Ne bih se složio, pošto sam im se požalio da internet za društvene mreže iz Mega plana ne može da se koristi kroz WiFi tethering ili ruter, već se u tom slučaju skidaju regularni gigabajti. Oni na to još i blokiraju Net za chat koji je ranije radio kroz deljenje. Naravno da ću da pišem prigovor i da se obraćam Ratelu, jer je to u najmanju ruku bezobrazluk da mi neko određuje kako ću i na koji način da trošim dodeljeni saobraćaj koji košta 1000 dinara mesečno.

Znači ne mogu se koristiti pozivi i sms?
Iz Mega plan paketa ne mogu, skida se kredit, mada možeš da aktiviraš preskupi paket za Evropu. Dolazi pozivi su inače besplatni. Uzgred, ako imaš esim, bolje kupi bosanski Novotel preko njihovog sajta, izuzetno su povoljni i imaju besplatan roaming na ZB.

Ne bih se složio, pošto sam im se požalio da internet za društvene mreže iz Mega plana ne može da se koristi kroz WiFi tethering ili ruter, već se u tom slučaju skidaju regularni gigabajti. Oni na to još i blokiraju Net za chat koji je ranije radio kroz deljenje. Naravno da ću da pišem prigovor i da se obraćam Ratelu, jer je to u najmanju ruku bezobrazluk da mi neko određuje kako ću i na koji način da trošim dodeljeni saobraćaj koji košta 1000 dinara mesečno.
Strasno
A1 mojoj komsinici u romingu naplatili 25000 din i ako iskljucila mobilne podatke , izgleda da nemaju limit za roming

Nazad
Vrh Dno