Šta je novo?

Diskusija o cenama kripto valuta (2025)

Po meni će tek dobiti gas sa smanjenjem kamatnih stopa FED-a, a završiti kad bude stala emisija jeftinog novca. Mi još uvek nismo dobili ni smanjenje kamata.
Za par dana bismo mogli videti šta će se desiti. Iako većinom predviđaju da će kamatna stopa ostati nepromenjena do sledećeg sastanka FED-a, interesantno je da Trump trenutno "navodno" vrši ozbiljan pritisak na Powella da smanjuje stopu, a postignut je i dogovor sa EU o carinama baš sada, što bi u prevodu trebalo značiti neku stabilizaciju i izvesnost na tržištu, pa moožda postoji šansa da nas Jerome Powell ipak iznenadi...

Nije ista situacija kao i pre par godina. Prvenstveno jer je BTC ukljucen u ETF i mnogo je priznatiji nego sto je to bilo ranije. Treba sacekati FED i trampove tarife. Ponovo je odlozio tarife sa Kinom, sa EU je navodno postignut dogovor. Takodje americka vlada je jako blizu kupovine Bitkoina, navodno ce kupiti u vrednosti od 2 milijarde sto ce sigurno pogurati cenu na gore.

Nije ista situacija kao i pre par godina. Prvenstveno jer je BTC ukljucen u ETF i mnogo je priznatiji nego sto je to bilo ranije. Treba sacekati FED i trampove tarife. Ponovo je odlozio tarife sa Kinom, sa EU je navodno postignut dogovor. Takodje americka vlada je jako blizu kupovine Bitkoina, navodno ce kupiti u vrednosti od 2 milijarde sto ce sigurno pogurati cenu na gore.
apsolutno !
i "još jedan utoraaak" je i kraj meseca maltene= poklopilo se za pad..
.. ali mora biti bolje uskoro, dugoročno dobri pokazatelji.

Za par dana bismo mogli videti šta će se desiti. Iako većinom predviđaju da će kamatna stopa ostati nepromenjena do sledećeg sastanka FED-a, interesantno je da Trump trenutno "navodno" vrši ozbiljan pritisak na Powella da smanjuje stopu, a postignut je i dogovor sa EU o carinama baš sada, što bi u prevodu trebalo značiti neku stabilizaciju i izvesnost na tržištu, pa moožda postoji šansa da nas Jerome Powell ipak iznenadi...
  • 14:00 ET (što je 20:00 po našem lokalnom vremenu – Beograd) – FOMC objavljuje zvaničnu odluku o kamatnim stopama
  • 14:30 ET (dakle 20:30 Beograd ) – Jerome Powell održava konferenciju za medije na kojoj objašnjava odluku i daje ekonomske indikacije

Nije baš da smo svi ušli 100% u altove, pa je ili/ili situacija :giggle:.Moćiće da se zaradi relativno sigruno, ako se ne ganja vrh sezone. Ko to prelomi u glavi, na konju je. Ja sam imao neke projekcije zimus za altove, ali sam ih korigovao, jer nisu više realne u ovom ciklusu. Hrabra prognoza je recimo bila da će BNB u ovom ciklusu dostići ETH ATH iz prethodnog. I dalje mislim da BNB može fino da se napumpa, ali ću juriti targete od $1500-$2000. ETH mislim da može do između 0.05 i 0.06 odnosa sa BTC.

Poslednja izmena:
Što se tiče ETH-a i altova, tek sledi spektakl. Kad BTC krene, oni će krenuti još jače.

kad dodje do 108k bice onda ide ispod 100k, pa ce onda krenut prica sto ne prodadosmo na 122k i tako skontamo da je zavrsio ciklus, ne kazem da je kraj, ali sve preko 100k je dobra cijena da se uzme nesto USDT-a

Vrh Dno