Pocele su prijave za testiranje novog Battlefielda - https://www.ea.com/news/announcing-battlefield-labs
Deo igre se moze videti na 4:43
Deo igre se moze videti na 4:43
Number of users in line ahead of you: 236503
Your estimated wait time is: more than an hour
Bf4 je i danas pojam za cod i nova bf smecaPa to bleda senka i pokušaj da budu opet relevantni... i ja sam igrao 3 i 4 dosta... ali te igre su smešne za današnji pojam... logično, a oni hoće i dalje isti fazon... teško da će da prođe... uz to takve igre trebaju da koštaju 0$...
Ali nije pojam za CS2, koliko god lošiji bio od CSGO opet je za 3 klase iznad bilo kakve BF igre... BF mi dođe kao konzolaški pokušaj FPS, sve je random i pojednostavljeno da može svaki noob da ima 15 fragova na kraju partije, e u CS2 toga nema, ako nemaš pojma sedi i ćuti imaćeš manje od 10 fragova ako si srećan, u CSGO to je bilo još bolje... ali su videli da Riot mlati pare sa Valorantom pa su prekopirali par stvari odatle... i dalje je igra skill based i jasno se vidi ko ima 200 a ko 2000 ili 5000 sati. U BF igrama posle 100 sati svako svakog može da šuri...Bf4 je i danas pojam za cod i nova bf smeca
Pa mogu na 64-64 sve je random na 5v5 skill pobeđuje igrao oba, samo to i igram od tamo negde 1997 pa nadalje... tako da imam po više hiljada sati u svakoj od tih... da nisam igrao sve što postoji pa ajd
što je čist dokaz da 102 igrača nemaju tu šta da traže samo prave gužvu i random dobiju po neki frag pošto se nema pojma ko šta odakle radi...I u 64-64 bf gejmpleju pobedjuje tim gde je top 5 iz jednog tima bolje nego top 5 iz drugog tima (u 95% slucajeva).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari