Šta je novo?

Youtube Premium [Family plan] (Vazna pravila u prvom postu!)

Mene opet izlogovali pa sam opet aktivirao.Vrv neće još dugo....Inače Argentinski nalog a Master Card kartica.

Gde kupujete kredit za turski AppStore?

Meni je danas odbio 3 koda sa g2g, pa tražim alternativu. Prethodnih meseci mi se to samo jednom desilo, tako da mi deluje da je g2g varijanta pukla. Nadam se da grešim, da je samo privremeno.

Prošao je kod. Hvala Nenade!

Je l’ možda dva puta naplatili/autorizovali, pa jednu autorizaciju refundira? Autorizovao je jednom u evrima, jednom u lirama.

Prošlo je vreme za edit.
Stigao je i drugi kod naknadno na mail, tako da je rešeno. Izgleda da je zbog loše internet konekcije protumačio kao duplu porudžbinu.

Da li neko ima 2 mesta u SRB familiji? 😄

Da li neko ima 2 mesta u SRB familiji? 😄
Ako mi ukinu Turski bice kod mene. Za sad mi radi Turski. Dva puta mi prekinuli pretplatu i ja i dalje produzi nakon prekida i za sada radi. AKo bude ukidanja prelazim na SRB gde ce biti mesta

Pozdrav nov sam u ovome kupio sam iphone pre par dana i ovde nema vanceda ako bi neko bio ljubazan da mi kaze kako da kupim jeftino yt premium video sam da kupujete preko indije ako moze neko da mi posalje neki video ili uputstvo kako se radi bas bih bio zahvalan.

Pozdrav nov sam u ovome kupio sam iphone pre par dana i ovde nema vanceda ako bi neko bio ljubazan da mi kaze kako da kupim jeftino yt premium video sam da kupujete preko indije ako moze neko da mi posalje neki video ili uputstvo kako se radi bas bih bio zahvalan.

Imaš besplatno PreTub app

Ukratko.Prebacis Apple ID na Tursku ill Indiju.Kupis Apple gift kod i reedemujes na nalog.Onda kupis YT s tim da ako uzimas porodicni,svi moraju biti iz iste zemlje.I prvo napravis familiju pa onda se pretplatis na YT.To obavezno.

E jesu klošari...

1000030954.jpg

Bojim se da li ce uskoro cenu Indije menjati? Tursku su dirali novembra prosle godine…

Bojim se da li ce uskoro cenu Indije menjati? Tursku su dirali novembra prosle godine…
Mislim da su otprilike tada povećali i Indiju, do tada je dugo bila duplo manje nego sada. Nadam se da neće uskoro opet povećavati, mada i ako povećaju, opet je to dosta povoljnije nego kod nas, naročito pošto je kod nas porodična sada skoro 15 €.

Mislim da su otprilike tada povećali i Indiju, do tada je dugo bila duplo manje nego sada. Nadam se da neće uskoro opet povećavati, mada i ako povećaju, opet je to dosta povoljnije nego kod nas, naročito pošto je kod nas porodična sada skoro 15 €.
Daj boze da je tako... ali ima smisla sto kazes.

Izašla mi reklama od A1 na tv-u dok je išla muzika na youtube music. Pre par dana mi skinuo uredno novu poskupelu pretplatu na Srb nalog. Jel to nešto novo? Sad plaćamo da gledamo reklame.

Pustiš preko neta i vratiš se na wifi i nastavi da radi u pozadini.

Vrh Dno