Ako mi ukinu Turski bice kod mene. Za sad mi radi Turski. Dva puta mi prekinuli pretplatu i ja i dalje produzi nakon prekida i za sada radi. AKo bude ukidanja prelazim na SRB gde ce biti mestaDa li neko ima 2 mesta u SRB familiji? 😄
Pozdrav nov sam u ovome kupio sam iphone pre par dana i ovde nema vanceda ako bi neko bio ljubazan da mi kaze kako da kupim jeftino yt premium video sam da kupujete preko indije ako moze neko da mi posalje neki video ili uputstvo kako se radi bas bih bio zahvalan.
Mislim da su otprilike tada povećali i Indiju, do tada je dugo bila duplo manje nego sada. Nadam se da neće uskoro opet povećavati, mada i ako povećaju, opet je to dosta povoljnije nego kod nas, naročito pošto je kod nas porodična sada skoro 15 €.Bojim se da li ce uskoro cenu Indije menjati? Tursku su dirali novembra prosle godine…
Daj boze da je tako... ali ima smisla sto kazes.Mislim da su otprilike tada povećali i Indiju, do tada je dugo bila duplo manje nego sada. Nadam se da neće uskoro opet povećavati, mada i ako povećaju, opet je to dosta povoljnije nego kod nas, naročito pošto je kod nas porodična sada skoro 15 €.
Nikako ne postoji premium u CG.Kako da radi YT premium u CG?
Plaćam srpski family paket.
Ako imaš plaćen Premium paket, u CG neće biti natpisa Premium kada pokreneš YT, ali će većina funkcija raditi, tj. neće biti nikakvih reklama. Znam sigurno da ne funkcioniše reprodukcija sa isključenim ekranom uređaja.Kako da radi YT premium u CG?
Meni je funckionisalo čak i bez VPNa , ali pisali su ovde, kreni sa VPNom klip, i posle možeš i bez, radiće background playKako da radi YT premium u CG?
Plaćam srpski family paket.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari