Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

+1 za Toocki - imam veliki broji njihovih kablova, par komada GaN punjaca + 10ak upaljaca za auto koje nikada necu da iskoristim. Sve u svemu, pouzdan brend 💯

Da, da, kida toocki, razne adaptere sam naručio od njih, sve bez greške radi. Baš me zanima kako će wireless punjač da se pokaže.

Iskoči mi ovaj 100w Essager za 10.37usd preko mk coins i neki kupon od 4usd.
Imam već ovaj i jako sam zadovoljan. Samo obratite pažnju, izaberite eu crni a ne beli. On je iz nekog razloga jeftiniji na poslesnjem koraku:

I just found this on AliExpress:
US $41.60 | Essager 100W GaN USB Type C Caricabatterie PD QC Quick Charge 4.0 3.0 Type C Ricarica Rapida Per iPhone 14 13 12 Xiaomi Macbook
Ja imam beli, bio je jeftiniji skoro 1$, ali sve normalno radi

Iskoči mi ovaj 100w Essager za 10.37usd preko mk coins i neki kupon od 4usd.
Imam već ovaj i jako sam zadovoljan. Samo obratite pažnju, izaberite eu crni a ne beli. On je iz nekog razloga jeftiniji na poslesnjem koraku:

I just found this on AliExpress:
US $41.60 | Essager 100W GaN USB Type C Caricabatterie PD QC Quick Charge 4.0 3.0 Type C Ricarica Rapida Per iPhone 14 13 12 Xiaomi Macbook

Odakle ti taj kupon od 4$ ?
Meni je beli jeftiniji za dolar.

@castBG
Ne znam i ja se iznenadio. Samo mi je pisalo aliexpress kupon 4usd.
Inače regulrno, dan pre mi je cena za beli izlazila 17, a za crni 14

Stigao projektor Magcubic 4K HY300 pro + probao sam ga u sobi na belom zidu, onako, solidna je slika ali kad pustim neki sport na YT dosta je krzavo. Mala je soba, 3.5m pa moguće da je do toga. Nije mi samo jasno šta znači ta 4k oznaka ako je rezolucija slike 720p. Videćemo kad testiram na otvorenom na platnu noću u dvorištu sa veće udaljenosti.

Promil… procenat… koja nula gore dole, ko da je važno kad čovek uživa u dobroj kapljici.

P.S. kad bi stvarno bili procenti ne bi komunicirao preko foruma sa nama, već preko ouija table😉
Ma tri puta bih krepao da su procenti. 🤣 Nego čudno obeležavanje...

Prilozi

• Screenshot_2025-07-24-10-26-36-827_com.opera.browser.png
    Screenshot_2025-07-24-10-26-36-827_com.opera.browser.png
    196.3 KB · Pregleda: 45
Sve zavisi za koga je pravljen uredjaj onda, mozda je stvarno 0.08% jer ako je bilo jedno i proslo je vremena, ima smisla da je toliko posto je jedno malo nesto oko 0.2%

Pre par dana stigle mi sluške Tangzu Wan'Er SG, u kombinaciji sa FiiO JA11 izuvaju za ove pare, oduševljen sam s obzirom na cenu.
Pakovanje slušalica prezanimljivo, deluje kao premium.

Pre par dana stigle mi sluške Tangzu Wan'Er SG, u kombinaciji sa FiiO JA11 izuvaju za ove pare, oduševljen sam s obzirom na cenu.
Pakovanje slušalica prezanimljivo, deluje kao premium.

I meni izgledaju kao premium. Dopada mi se i deo sa tkaninom. Zvuče odlično.

Da, ona tkanina me prijatno iznenadila, lep detalj baš. Nisam neki audiofil da mogu da dajem recenzije i idem u sitna crevca, ali meni bolji zvuk od ovog ne treba.

Vrh Dno