Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Za prelazak sa prepaida (preko 10 godina prepaida) sam imao jednom ponudu
Flat minuti, 30 gb za 1000 dinara sviih 24 meseca.

To sam izignorisao

E onda sam posle par meseci dobio to isto, za 800 dinara....

To mi je dodatni broj, pa sam oklevao.

Sutradan sam ušao u aplikaciju, nema više ponude.

I sad mislim da sam možda trebao da prihvatim.

Možda ponude opet.
Taj paket imam ja placam 900din, dobro je sto se prenose Giga
Screenshot_20250722_224855_Yettel.jpgScreenshot_20250722_225011_Yettel.jpg

Podsetnik, u starom TOTAL 40 paketu, piše u app da imam 13.5 gb u regionu zapadnog Balkana, konkretno me interesuje BiH (R.Srpska), ako ukljucim prenos podataka, skidaće iz te kvote od 13.5 gb? I moram li da se kačim na neku posebnu mrežu ili će automatski?

Skida kvotu za ZB ne i od ukupnog neta koji imaš u paketu.Ide automatsko kačenje na mrežu a možeš i ručno,konkretno u CG ide na ONE mrežu koja je gora od mtel sa brzinom ali san ja ručno podešavao na Tmobile koja ima odličnu 5G pokrivenost i odlične brzine.

Juče zvali iz Yettel-a sa ponudom od 40% manju pretplatu ako ostanem kod njih sto sam odmah odbio i tražio da me prebace na prepaid i lik odradio to odmah nakon našeg razgovora. Na kraju sam uzeo Soko Lite u proseku za 1300 rsd mesečno cela UO.

Skida kvotu za ZB ne i od ukupnog neta koji imaš u paketu.Ide automatsko kačenje na mrežu a možeš i ručno,konkretno u CG ide na ONE mrežu koja je gora od mtel sa brzinom ali san ja ručno podešavao na Tmobile koja ima odličnu 5G pokrivenost i odlične brzine.
Radi 5g sa našom karticom?

Naravno.

Mislio sam da naše kartice ne podržavaju 5g, kao onomad kad su uvodili 4g, morali smo svi da menjamo fizičke kartice

Da u RS jeste najbolja mtel mreza, ali yettel nece da se poveze na nju. Uvek je to BH Telecom, barem u mom slucaju, a par puta idem godisnje. Da li je to samo kod mene? Doduse problem se javlja na 2 broja u dva razlicita telefona, Honor i Iphone, tako da verujem da je to ipak nesto na relaciji Yettel-mtel. Jednom sam mozda uspeo da se nakacim u selu na mtel ali bila je teska muka, nasumicno paljenje gasenje uredjaja, avio rezim, 2G mreza, 3G, 4G dok se nekako nije kontektovao i onda je radilo normalno. Skoro sam bio u BL, sanse nema da se kontektuje na mtel.

Meni se najviše svidja sto se tice ZB .Kad si u tom regionu ,Mts je bolji pogotovo kad ima svoju mrežu.Ne skida onda te GB koje imas u preplati,već kao da si u Srb

Meni se najviše svidja sto se tice ZB .Kad si u tom regionu ,Mts je bolji pogotovo kad ima svoju mrežu.Ne skida onda te GB koje imas u preplati,već kao da si u Srb
To je samo u Soko paketima koji uključuju m:tel Plus dodatak, u tom slučaju je sve neograničeno, meni na Omorika M je uredno skinut saobraćaj iz kvote za Zonu 0 kad sam bio na m:tel u CG, doduše kad sam ih potrošio pošto sam imao Net Boost nije prekinut saobraćaj već je trebalo da se smanji brzina a mogao sam i tad da koristim po punoj brzini, isto je bilo i kasnije kad sam koristio IPKO mrežu na KiM (praktično neograničen internet bez smanjenja brzine)

Uzeo sam za klinca prepaid broj da ima da ga zvcnemo kad krene iz škole.Nisam želeo paket nego na dopunu i ubacim neki dodatak i tako već 1 godinu. Juče me zvali da mi nude neki paket za decu tipa 570 dinara za 7bg interneta i 300 minuta. Kao registrovana akrtica na vas vidimo stalno uplaćujete nudimo vam bolje... Rekoh sada neću klincu ništa da uzimam da mi se jave od septembra. E sad da li neko zna da li još ima ona fora family paketa jer imam još jedan postpaid broj koji plaćam kevi, pa da spojim ako treba sve najedno da plaćam? I da li može tako da bude nešto povoljnije?! Imali neko iskustava?

Uzeo sam za klinca prepaid broj da ima da ga zvcnemo kad krene iz škole.Nisam želeo paket nego na dopunu i ubacim neki dodatak i tako već 1 godinu. Juče me zvali da mi nude neki paket za decu tipa 570 dinara za 7bg interneta i 300 minuta. Kao registrovana akrtica na vas vidimo stalno uplaćujete nudimo vam bolje... Rekoh sada neću klincu ništa da uzimam da mi se jave od septembra. E sad da li neko zna da li još ima ona fora family paketa jer imam još jedan postpaid broj koji plaćam kevi, pa da spojim ako treba sve najedno da plaćam? I da li može tako da bude nešto povoljnije?! Imali neko iskustava?
Koj operater taj paket je bas dobar ,

zar ne traze uz taj paket da se uzme satic ili daju i ovako

"Treba ti vise neta u romingu ili veci izbor digitalnih aplikacija? Predji na Yettel Mobile M paket po sjajnoj ceni od 2049,5 RSD umesto 4499 RSD, bez potpisivanja nove ugovorne obaveze. Ovaj paket podrazumeva neograniceno interneta, neograniceno minuta, 3GB u roamingu i pristup aplikacijama Deezer, Max, Bookmate, Skyshowtime i Voyo. Saljemo ti detalje u poruci, sa broja 2000 na koju je potrebno da odgovoris sa DA u naredna 24h i pocnes da uzivas u novom paketu."

Jel ovo podrazumeva do kraja ugovorne obaveze koja je u toku, nije tipa od prihvatanja pa naredne 2 godine?

Prebacio na prepaid jer mi bilo jednostavnije od prebacivanja broja na A1, posle nedelju dana zvali da vide šta mogu da urade za mene, rekoh imao sam 50% godinama i tako bi mi odgovaralo i dalje, nude mi Yettel 100 sa 50% koji mi ne odgovara jer prethodni Total 40 je imao više aplikacija. Rekoh odgovara mi Yettel Mobile M i posle nekog "proveravanja" rekli ok... Realno i zbog rominga sam uzeo taj paket isplati mi se jer često doplaćujem preko onih 1GB koji sam imao na prethodnom paketu.

yet2.jpeg

Meni su opet, po deseti put, neki dan nudili taj paket za 2050.

T
To je samo u Soko paketima koji uključuju m:tel Plus dodatak, u tom slučaju je sve neograničeno, meni na Omorika M je uredno skinut saobraćaj iz kvote za Zonu 0 kad sam bio na m:tel u CG, doduše kad sam ih potrošio pošto sam imao Net Boost nije prekinut saobraćaj već je trebalo da se smanji brzina a mogao sam i tad da koristim po punoj brzini, isto je bilo i kasnije kad sam koristio IPKO mrežu na KiM (praktično neograničen internet bez smanjenja brzine)
To nisam znao .Ja imam Soko.Inace kad sam bio na Kosovu je težak apsurd.Zavisi gde si .Ako si severni deo ,promeniš na ručno traženje, kačiš se na Mts d.d.o i nestaje obeležje Roming.Al sto se tice Ipko ,super radilo kad sam išao južnije odakle sam i ja .Nije skinulo mnogo ,jedino sto nije radio 5G

Imam trenutno Go Start paket uz 50% popust, jer sam prešao sa prepaid-a i ugovorna obaveza mi ističe u maju sledeće godine. Da li mogu sad da promenim paket na Yettel M preko aplikacije i da nastavim da imam onda i na taj paket 50% do kraja isteka ovog postojećeg ugovora? Pitam pošto kad kliknem na promena paketa pišu sve full iznosi nigde ne navode da li bi imao 50% i dalje, ako promenim paket. Da li je menjao neko tako?

Razmišljam da promenim na taj paket pa da probam da uzmem onu MasterCard World uz Yettel Sve (valjda bi mi omogućili jer bi se valjda vodila kao komercijalna ponuda, jer nisam dobio popust preko službe za brigu o korisnicima)

Imam trenutno Go Start paket uz 50% popust, jer sam prešao sa prepaid-a i ugovorna obaveza mi ističe u maju sledeće godine. Da li mogu sad da promenim paket na Yettel M preko aplikacije i da nastavim da imam onda i na taj paket 50% do kraja isteka ovog postojećeg ugovora? Pitam pošto kad kliknem na promena paketa pišu sve full iznosi nigde ne navode da li bi imao 50% i dalje, ako promenim paket. Da li je menjao neko tako?

Razmišljam da promenim na taj paket pa da probam da uzmem onu MasterCard World uz Yettel Sve (valjda bi mi omogućili jer bi se valjda vodila kao komercijalna ponuda, jer nisam dobio popust preko službe za brigu o korisnicima)
Nemas 50 posto ako predjes na drugi paket.

Nazad
Vrh Dno