MagicMaster
Čuven
- Učlanjen(a)
- 12.05.2007
- Poena
- 510
Nije, trajala ponuda 10 dana, al zamlaćena glava....
Taj paket imam ja placam 900din, dobro je sto se prenose GigaZa prelazak sa prepaida (preko 10 godina prepaida) sam imao jednom ponudu
Flat minuti, 30 gb za 1000 dinara sviih 24 meseca.
To sam izignorisao
E onda sam posle par meseci dobio to isto, za 800 dinara....
To mi je dodatni broj, pa sam oklevao.
Sutradan sam ušao u aplikaciju, nema više ponude.
I sad mislim da sam možda trebao da prihvatim.
Možda ponude opet.
Radi 5g sa našom karticom?Skida kvotu za ZB ne i od ukupnog neta koji imaš u paketu.Ide automatsko kačenje na mrežu a možeš i ručno,konkretno u CG ide na ONE mrežu koja je gora od mtel sa brzinom ali san ja ručno podešavao na Tmobile koja ima odličnu 5G pokrivenost i odlične brzine.
Meni isto cudno bilo u srbiji 4g otiso u cg gledam 5g🤣Radi 5g sa našom karticom?
Moze na bilo koju mrezu ali u RS najbolje radi m:telPodsetnik, u starom TOTAL 40 paketu, piše u app da imam 13.5 gb u regionu zapadnog Balkana, konkretno me interesuje BiH (R.Srpska), ako ukljucim prenos podataka, skidaće iz te kvote od 13.5 gb? I moram li da se kačim na neku posebnu mrežu ili će automatski?
To je samo u Soko paketima koji uključuju m:tel Plus dodatak, u tom slučaju je sve neograničeno, meni na Omorika M je uredno skinut saobraćaj iz kvote za Zonu 0 kad sam bio na m:tel u CG, doduše kad sam ih potrošio pošto sam imao Net Boost nije prekinut saobraćaj već je trebalo da se smanji brzina a mogao sam i tad da koristim po punoj brzini, isto je bilo i kasnije kad sam koristio IPKO mrežu na KiM (praktično neograničen internet bez smanjenja brzine)Meni se najviše svidja sto se tice ZB .Kad si u tom regionu ,Mts je bolji pogotovo kad ima svoju mrežu.Ne skida onda te GB koje imas u preplati,već kao da si u Srb
Koj operater taj paket je bas dobar ,Uzeo sam za klinca prepaid broj da ima da ga zvcnemo kad krene iz škole.Nisam želeo paket nego na dopunu i ubacim neki dodatak i tako već 1 godinu. Juče me zvali da mi nude neki paket za decu tipa 570 dinara za 7bg interneta i 300 minuta. Kao registrovana akrtica na vas vidimo stalno uplaćujete nudimo vam bolje... Rekoh sada neću klincu ništa da uzimam da mi se jave od septembra. E sad da li neko zna da li još ima ona fora family paketa jer imam još jedan postpaid broj koji plaćam kevi, pa da spojim ako treba sve najedno da plaćam? I da li može tako da bude nešto povoljnije?! Imali neko iskustava?
Yettel.Koj operater taj paket je bas dobar ,
To nisam znao .Ja imam Soko.Inace kad sam bio na Kosovu je težak apsurd.Zavisi gde si .Ako si severni deo ,promeniš na ručno traženje, kačiš se na Mts d.d.o i nestaje obeležje Roming.Al sto se tice Ipko ,super radilo kad sam išao južnije odakle sam i ja .Nije skinulo mnogo ,jedino sto nije radio 5GTo je samo u Soko paketima koji uključuju m:tel Plus dodatak, u tom slučaju je sve neograničeno, meni na Omorika M je uredno skinut saobraćaj iz kvote za Zonu 0 kad sam bio na m:tel u CG, doduše kad sam ih potrošio pošto sam imao Net Boost nije prekinut saobraćaj već je trebalo da se smanji brzina a mogao sam i tad da koristim po punoj brzini, isto je bilo i kasnije kad sam koristio IPKO mrežu na KiM (praktično neograničen internet bez smanjenja brzine)
ne bivaljda bi mi omogućili
Da li možeš da obrazložiš zašto misliš da mi ne bi omogućili?
Nemas 50 posto ako predjes na drugi paket.Imam trenutno Go Start paket uz 50% popust, jer sam prešao sa prepaid-a i ugovorna obaveza mi ističe u maju sledeće godine. Da li mogu sad da promenim paket na Yettel M preko aplikacije i da nastavim da imam onda i na taj paket 50% do kraja isteka ovog postojećeg ugovora? Pitam pošto kad kliknem na promena paketa pišu sve full iznosi nigde ne navode da li bi imao 50% i dalje, ako promenim paket. Da li je menjao neko tako?
Razmišljam da promenim na taj paket pa da probam da uzmem onu MasterCard World uz Yettel Sve (valjda bi mi omogućili jer bi se valjda vodila kao komercijalna ponuda, jer nisam dobio popust preko službe za brigu o korisnicima)
Da ima? Ja plaćam Go Data upola cene i nude mi svako malo Yettel 50 upola cene do kraja ugovora.Nemas 50 posto ako predjes na drugi paket.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari