- Učlanjen(a)
- 17.11.2021
- Poena
- 115
Upravo takoDa odgovorim sam sebi. Posle čitanja onoga što su oni sami napisali na sajtu mesečna kvota za internet u romingu u koliko se veže sve u Yettel Sve L paket je 8GB.
Upravo takoDa odgovorim sam sebi. Posle čitanja onoga što su oni sami napisali na sajtu mesečna kvota za internet u romingu u koliko se veže sve u Yettel Sve L paket je 8GB.
Ponude su dostupne na Yettel aplikaciji u sekciji Y. za tebe, klikom na Yettel ti preporucujeDa li se za eventualno Yettel salje neku postpaid ponudu za prepaid eSim putem aplikacije i kada bi mogla da se ocekuje ista? Pitam za poznanika koji se skoro doselio u Srbiju pa je registrovao prepaid eSim koji je kupio, u predhodne 3 strane nisam nasao o ovome.
Danas mi odobrili 6 x 1rsd + 18 x 50%, juče u A1 podneo zahtev za prenos, kad su meni dali za Yettel Surf , daće i tebi sigurno za taj skuplji paket. Samo budi uporan i ponavljaj da si dobio bolju ponudu od onoga što ti ponude, počinju sa 40% pa postepeno povećavaju popust...Koja je ponuda za obnovu kad se podnese zahtev za prenos u mts? Imam Yettel 100
Jel moze da se iskoristi i sa kupovinom telefona ili je SIM-only ponuda?Danas mi odobrili 6 x 1rsd + 18 x 50%, juče u A1 podneo zahtev za prenos, kad su meni dali za Yettel Surf , daće i tebi sigurno za taj skuplji paket. Samo budi uporan i ponavljaj da si dobio bolju ponudu od onoga što ti ponude, počinju sa 40% pa postepeno povećavaju popust...
Velika je razlika, tu si podneo zahvev u A1, a on pita za mts.Danas mi odobrili 6 x 1rsd + 18 x 50%, juče u A1 podneo zahtev za prenos, kad su meni dali za Yettel Surf , daće i tebi sigurno za taj skuplji paket. Samo budi uporan i ponavljaj da si dobio bolju ponudu od onoga što ti ponude, počinju sa 40% pa postepeno povećavaju popust...
I mts ne nudi pogodnosti za prelazak iz Yettela kao sto nudi za prelazak iz A1Da, jeste. Sada kruži neka priča da su yettel i mts sestrinske firme i da nema više tako agresivne borbe.
Bilo bi dobro da se javi neko ko je pokišao prenos između yettel i mts u poslednjih par meseci, da vidimo da li i šta nude
Mislim da može da se pregovara sa njima i o popustu za telefon ali samo u situaciji kada podneseš zahtev za prenos u A1.Imam 50% pousta ali mi treba telefon,konkretno Honor 400pro koji sada ima prilično dobru cenu kod Yettela.Da li se se cimati za neki popust na pretplatu uz kupovinu telefona i da li to prolazi kod njih?Konkretno kod onih njihovih agenata ako to još postoji?
El mora tacno dan pred isteka ugovoraPodneo zahtev za a1. Dobio ponudu za yettel 20: 6m za 1din, 18 sa 50% popusta.
Dan posle istekle ugovorene obaveze. Ako je npr. ako se ugovorena obaveza završava 22.07.2025., zahtev za promenu operatora se može izvršiti od 23.07.2025.El mora tacno dan pred isteka ugovora
Samo jos jedno pitanje ,el mora u poslovnicuDan posle istekle ugovorene obaveze. Ako je npr. ako se ugovorena obaveza završava 22.07.2025., zahtev za promenu operatora se može izvršiti od 23.07.2025.
Upravo, pošto ugovorna obaveza ističe na taj dan, u 00:01, posle ponoći.Može i na dan isteka ugovorne obaveze da se podnese zahtev za prenos kod drugog operatera, ne mora nakon isteka UO, provereno lično.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari