Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Da li se za eventualno Yettel salje neku postpaid ponudu za prepaid eSim putem aplikacije i kada bi mogla da se ocekuje ista? Pitam za poznanika koji se skoro doselio u Srbiju pa je registrovao prepaid eSim koji je kupio, u predhodne 3 strane nisam nasao o ovome.
Ponude su dostupne na Yettel aplikaciji u sekciji Y. za tebe, klikom na Yettel ti preporucuje :)

50% 24m na punu cenu paketa. Pisano je da ako se podnese u A1, može da se izvuče 6x1rsd + 18m 50%. Ovo sve ako je bez telefona, a ako je sa, onda ne znam, možda neko sniženje na cenu telefona.

nece, dace samo net dosta pred novu god a isti popust

Koja je ponuda za obnovu kad se podnese zahtev za prenos u mts? Imam Yettel 100
Danas mi odobrili 6 x 1rsd + 18 x 50%, juče u A1 podneo zahtev za prenos, kad su meni dali za Yettel Surf , daće i tebi sigurno za taj skuplji paket. Samo budi uporan i ponavljaj da si dobio bolju ponudu od onoga što ti ponude, počinju sa 40% pa postepeno povećavaju popust...

Danas mi odobrili 6 x 1rsd + 18 x 50%, juče u A1 podneo zahtev za prenos, kad su meni dali za Yettel Surf , daće i tebi sigurno za taj skuplji paket. Samo budi uporan i ponavljaj da si dobio bolju ponudu od onoga što ti ponude, počinju sa 40% pa postepeno povećavaju popust...
Jel moze da se iskoristi i sa kupovinom telefona ili je SIM-only ponuda?

Velika je razlika, tu si podneo zahvev u A1, a on pita za mts.
Nisam upratio da se neko javio sa objašnjenjem kakvu ponudu je dobio nakon podnošenja zahteva za prenos u mts

Da, jeste. Sada kruži neka priča da su yettel i mts sestrinske firme i da nema više tako agresivne borbe.
Bilo bi dobro da se javi neko ko je pokišao prenos između yettel i mts u poslednjih par meseci, da vidimo da li i šta nude

Da, jeste. Sada kruži neka priča da su yettel i mts sestrinske firme i da nema više tako agresivne borbe.
Bilo bi dobro da se javi neko ko je pokišao prenos između yettel i mts u poslednjih par meseci, da vidimo da li i šta nude
I mts ne nudi pogodnosti za prelazak iz Yettela kao sto nudi za prelazak iz A1

Da, da baš to i kažem ali nema nekih iskustava na forumu u poslednjih par meseci

Yettel nudi 24 meseca po 50% i za prelazak kod njih na pripejd, pa nema razloga da isto ne ponude i za prelazak u MTS. Taj deo nije sporan, a jedino pitanje je može li tad varijanta sa prvih šest meseci po dinar, što ima smisla da ne može, kao što ni za pripejd ne može, koliko sam zapamtio iz ovdašnjih iskustava.

To jeste ispravna logika ali ne mora da bude tako u praksi. Ne bi bila ni prva ni poslednja nelogična stvar kod njih.
Dok neko ovde ne kaže da je dobio ja se ne bih pouzdao. Ko zna koje su njihove šeme

• Like
Reagovanja: fiy
Imam 50% pousta ali mi treba telefon,konkretno Honor 400pro koji sada ima prilično dobru cenu kod Yettela.Da li se se cimati za neki popust na pretplatu uz kupovinu telefona i da li to prolazi kod njih?Konkretno kod onih njihovih agenata ako to još postoji?
Mislim da može da se pregovara sa njima i o popustu za telefon ali samo u situaciji kada podneseš zahtev za prenos u A1.

Može i na dan isteka ugovorne obaveze da se podnese zahtev za prenos kod drugog operatera, ne mora nakon isteka UO, provereno lično.

• Like
Može i na dan isteka ugovorne obaveze da se podnese zahtev za prenos kod drugog operatera, ne mora nakon isteka UO, provereno lično.
Upravo, pošto ugovorna obaveza ističe na taj dan, u 00:01, posle ponoći.

… može na dan isteka, ali mogu i da te odbiju… meni se upravo to i desilo - pravo iz poslovnice otišao kući, usput stigla poruka o odbijenom zahtevu za prenos… najsigurnije je da odeš dan nakon isteka UO…

• Like
Ja nisam nikad ni od jednog operatera dobio poruku kada odbiju prenos, uvek sam išao nakon 2-3 dana u poslovnicu da proverim. Jedino sam dobijao obaveštenje kada se gasi stara kartica i kada treba da ubacim drugi sim.

Poslednja izmena:
Za prelazak sa prepaida (preko 10 godina prepaida) sam imao jednom ponudu
Flat minuti, 30 gb za 1000 dinara sviih 24 meseca.

To sam izignorisao

E onda sam posle par meseci dobio to isto, za 800 dinara....

To mi je dodatni broj, pa sam oklevao.

Sutradan sam ušao u aplikaciju, nema više ponude.

I sad mislim da sam možda trebao da prihvatim.

Možda ponude opet.

Prilozi

• Screenshot_20250722_100852_X.jpg
    Screenshot_20250722_100852_X.jpg
    154.8 KB · Pregleda: 52
Nazad
Vrh Dno