Svi podaci su na mom računu su isti (poziv na broj) kao na starim SBB računima osim bankovnog računa.Hvala na odgovoru, meni su rekli da u poziv na broj pisem broj ugovora a to mi se ne poklapa sa starim racunima (ni mts-ovim junskim). Da li je normalno da ne mogu da posalju racun na mail nego moram da ih jurim da bi im dao pare. Mislim da cu da odustanem od svega, a oni ako hoce pare neka posalju racun.
Meni jos nije stiglo za ovaj mesec. Prosli mesec mi je dosao racun, gde sam imao 2 neplacene rate za uredjaj i nesto malo za sam TotalTV.Da li je neko ko je raskinuo ugovor sa totaTV-om, a ostao duzan rate za uredaj (tv, telefon...) dobio neki racun ovog meseca?
I samo si im na taj isti racun platio samo ovaj mesec?Isto je i meni bilo, u prepisci nisu pominjali racun koji nisam dobio...
Ok hvala puno, i ja cu tako samo da nastavim da placam rate kao i do sada. Oni svi razlicito pricaju ali uplate ce biti evidentirane u svakom slucaju.Ja.imam napismeno - mejl da nastavim da placam rate. Od mts podrske. Ne idem u poslovnicu. A slali su moj upit na "dalju proveru", sto verujem da je verodostojno. A takodje kada smo prebacivali na box, receno mi je (usmeno) da cu rate nastaviti da placam...
Kao sto si rekao moze na rate, dokle god se rate placaju na vreme sve je ok.Samo izvuci napismeno, ako ti treba pomoc pisi. I javi sta su ti na kraju rekli.
mislim da moze ali po vecoj ceni verovatno.Tašti je istekao Total ugovor i cimaju je ovi iz MTS-a a ja bih da zadrži Totalovu opremu i i da ne sklapa ugovor već samo da nastavi uslugu da koristi. Da li neko zna da postoji ta mogućnost.U SBB kol centru pojma nemaju naravno a kid MTS -a ne možeš da dođeš do živog čoveka već do virtuelnog asistenta.
Pisi preko portala/mejl, imaces napismeno kako jeste.Tašti je istekao Total ugovor i cimaju je ovi iz MTS-a a ja bih da zadrži Totalovu opremu i i da ne sklapa ugovor već samo da nastavi uslugu da koristi. Da li neko zna da postoji ta mogućnost.U SBB kol centru pojma nemaju naravno a kid MTS -a ne možeš da dođeš do živog čoveka već do virtuelnog asistenta.
Svakako mora da se zameni oprema a ugovor moze da se potpise bez minimalnog trajanja (UO)Tašti je istekao Total ugovor i cimaju je ovi iz MTS-a a ja bih da zadrži Totalovu opremu i i da ne sklapa ugovor već samo da nastavi uslugu da koristi. Da li neko zna da postoji ta mogućnost.U SBB kol centru pojma nemaju naravno a kid MTS -a ne možeš da dođeš do živog čoveka već do virtuelnog asistenta.
Ovo tehnički nije tačno.Nema više SBB ništa sa tim evo već tri meseca tako da nemojte džabe njih cimati.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari