Šta je novo?

Total TV / EON Sat

Prestade upravo da mi radi EON i na laptopu i na android boksu preko Kodija i modifikovane EON mob app :) izgleda da je to to, posle 3 i po meseca došao kraj nečemu što je trebalo polovinom aprila. Proverite kako je kod vas. Očekujem da za koji dan i na satelitu to nestane, čim krenu na Yetellu najavljeni kanali.

Poslednja izmena:
Isti slucaj i kod mene od jutros, samo nesto kao refresuje stranicu i to je to.

Završeno gađanje, isključili su. Pobrisali naloge kao što su 15.4. uradili sa našim nalozima na moj SBB, mislim ništa neočekivano, dosta je i trajalo.

E sad stvarno više nemamo ništa sa starim Totalom.

Poslednja izmena:
Verovatno ne mogu sve da pogase odjednom...prvo prestalo da mi radi na Kodi EON PVR gde piše neuspela reprodukcija dok na laptopu kao učitava praznu stranicu a na modovanoj mob app na android boksu samo prazni prostor svugde sa natpisom no information. Sad se čuh sa dvojicom drugara, jednom pre dva sata sve nestalo a drugom koji minut posle mene. Pogasiće se sve to u roku od dan dva.

Možda sam i požurio sa zaključkom, vidim na temi EON da ljudi pišu da im ne radi ni sa regularnim nalozima koji nemaju veze sa TTV...navodno se radi na problemu. Možda i bude lažna uzbuna ali i ako ponovo proradi pitanje šta i dokle...inače od desetak ljudi koje sam kontaktirao i koji imaju Total rade EON nalozi na dva mesta a ostalo kao kod mene. Da sačekamo epilog.

Kod mene prilikom pokušaja logovanja na kompu stoji "Došlo je do greške".

Ni kod mene ne radi EON,nalog je preko TTV.Da li radi nekom ko ima EON kod SBB?

Meni ne radi. Imam eon van mreže. Ni Box ni TV slot ne rade, mobilna aplikacija radi ali samo preko VPN.

… eon van mreže, box i TVslot, samo preko VPNa trenutno… pitaj Boga šta su čačkali…

Koristim nalog eon preko ex total na telefonu sve lepo radi,nisam kući da proverim preko kompa

Telekom DNS vraća 0.0.0.0 za sve poddomene na cdn.united.cloud . Preko ostalih DNS-ova rezultati su normalni.

Je l ti znači da opet samo MTS korisnici ne mogu da gledaju sad EON ali sve kanale?

Evo sad mi proradilo na laptopu u Operi browseru, radi normalno, svi kanali...odoh da proverim na android boksu da li radi modovana mob app i Kodi EON PRV. MTS net je u pitanju.

Je l ti znači da opet samo MTS korisnici ne mogu da gledaju sad EON ali sve kanale?
Promeni u podešavanjima uređaja sa kog gledaš EON da koristi recimo google dns 8.8.8.8 i rešeno.
… to znači da je neko napravio glupost nevidjenu…
Sad namerno ili ne ... Pogrešni odgovori se ne dešavaju na celom *.united.cloud domenu već samo na delu *.cdn.united.cloud

Zašto, ne znam, ali ono što mogu da vidim da se TTL (time to live) vrednost ne smanjuje pa se usuđujem da potpuno izbacim DNS cache kao uzrok. Deluje kao da je neko ciljano upisao 0.0.0.0 kao odgovor za *.cdn.united.cloud (ipak, ne mogu 100% da tvrdim)
Sad vraća smislene rezultate. Izgleda da je neko ukapirao.

Ne radi mi ništa više van browsera. One dve opcije što pomenuh jednostavno kao da nema naloga na njima, kako Kodi PVR EON tako i mod.mob app a na mobilnom nisam imao pa da probam. E sad, da li će moći ponovo ove dve opcije gde je bilo posebno preko Kodi dodatka vrlo zgodno da se gleda veliko je pitanje, bar neka ostane na laptopu.

Eon van mreže proradilo sve, bez menjanja dns, čisto da imate info...

Nije pomoglo što izašao iz Kodija pa ponovo ušao...i onda izgasih android boks pa upalih i rade kako mod mob app tako i EON PVR Kodi. Aferim :D

Još smo Totalovci živi što se ovoga tiče.

Šta si vratio nazad, opremu, raskinuo ugovor ? Montere vratio nazad možda :D pa jel ti ostala oprema od TTV ako nisi prihvatio zamenu, nisu ti isključili signal ? Pošto su na sve spremni.

Šta si vratio nazad, opremu, raskinuo ugovor ? Montere vratio nazad možda :D pa jel ti ostala oprema od TTV ako nisi prihvatio zamenu, nisu ti isključili signal ? Pošto su na sve spremni.
Ma nisam radio nista u tome i jeste caka, plaćam total i gledam..nisam raskidao nista niti sam ikada tako nesto inicirao.

Pa i velika većina nas to isto radi nego me konkretno zanimalo kada su te zvali za dolazak u vezi zamene opreme da li su i kako reagovali posle tvog odbijanja jer znali su da ljudima isključe signal i tako ih "nateraju" da ipak pristanu na zamenu i tome slično. Znači jednostavno da ih odbijem(o) ako i kad budu zvali i to je to. A ako-kad isključe signal na Eutelsatu za sve to će biti već druga priča.

Pa i velika većina nas to isto radi nego me konkretno zanimalo kada su te zvali za dolazak u vezi zamene opreme da li su i kako reagovali posle tvog odbijanja jer znali su da ljudima isključe signal i tako ih "nateraju" da ipak pristanu na zamenu i tome slično. Znači jednostavno da ih odbijem(o) ako i kad budu zvali i to je to. A ako-kad isključe signal na Eutelsatu za sve to će biti već druga priča.
Za sada se nista nije desilo da li ce videćemo,događaj se desio danas. Kada ugase signal i ako onda Cu morati da pređem. Ja nisam protiv prelaska ako bas mora ali ne želim da uvodimo MTS ako imam obavezu i prema totalu a to mi nisu razjasnili. Uporšćeno ne želim 2x da placam sličnu uslugu i ne želim da mi neko nesto uvaljuje na brzaka i dovoljno informacija.

Poslednja izmena:
Ma jedan se račun plaća, koja crna dva, jedna je to firma sada i jedan vlasnik.

Nego ljudi mahom za sada izbegavaju prelazak na MSAT zbog onih FTA kanala što ih imaju na Totalu i zbog većeg broja HD kanala ali zato problemi sa MTS kanalima koji se emituju sa Eutelsata prisutni od samog početka.

Kada budu normalno zvali nogu da razgovaram uvaljivanje bez informacija jok. Mene taj fta kanal ne zanima ali me zanima normalno ponašanje koliko je to moguće. Do tada total ili do prestanka emitovanja ili nedaj bože jednog normalnog poziva telefonom od strane mts.

Kada budu normalno zvali nogu da razgovaram uvaljivanje bez informacija jok. Mene taj fta kanal ne zanima ali me zanima normalno ponašanje koliko je to moguće. Do tada total ili do prestanka emitovanja ili nedaj bože jednog normalnog poziva telefonom od strane mts.
A kakvi su ovi nenormalni pozivi?

Pre par dana sam imao poziv od montera, kaže u mom selu su tog dana pa da dođu časkom i zamene opremu i podese antenu. Rekoh mu da mi je ugovor istekao početkom aprila i on kao pa kada zamene opremu potpisujem novi na 2 godine. Nisam hteo i rekao sam da ću koristiti i plaćati dok ovako bude moglo jer režimske medije ne gledam uopšte. Od televizije jedino gledam ova dva FTA kanala. Čovek je imao razumevanja i reče da će za par dana morati da prijavi da nisam hteo zamenu opreme i da onda ubrzo očekujem isključenje.

Pre par dana sam imao poziv od montera, kaže u mom selu su tog dana pa da dođu časkom i zamene opremu i podese antenu. Rekoh mu da mi je ugovor istekao početkom aprila i on kao pa kada zamene opremu potpisujem novi na 2 godine. Nisam hteo i rekao sam da ću koristiti i plaćati dok ovako bude moglo jer režimske medije ne gledam uopšte. Od televizije jedino gledam ova dva FTA kanala. Čovek je imao razumevanja i reče da će za par dana morati da prijavi da nisam hteo zamenu opreme i da onda ubrzo očekujem isključenje.
Da li imaš DVB-S2 tjuner na televizoru?

Nazad
Vrh Dno