Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Licno ih koristim za brisanje elektronike, nisam ih probao za auto, ali deluje mi da dobro upijaju i nezne su
I just found this on AliExpress:
€0.15 | 1/2/6 Pack Car Cleaning Cloth Professional Cleaning Car Wiping Microfiber Towel Car Wash Towel Accessories

Ja sam uzimao ove, ok su za auto

Edit: izgleda je isti link kao sto je kolega gore postavio
Shipping: RSD1,528.71

Prilozi

• Screenshot_20250720_134100_AliExpress.jpg
    Screenshot_20250720_134100_AliExpress.jpg
    64.9 KB · Pregleda: 95
Imam par tih, cini mi se da ne upijaju bas dobro, za enterijer su ok.

Prilozi

• Screenshot_2025-07-21-07-46-29-712_com.alibaba.aliexpresshd.png
    Screenshot_2025-07-21-07-46-29-712_com.alibaba.aliexpresshd.png
    173.7 KB · Pregleda: 63
Poslednja izmena:
Opet 8.85$ kroz MKD coins, moje su danas stigle i dobre su, imaju svoju aplikaciju.

Komande su na dodir i mogu da se ugase kroz aplikaciju.

US $37.98 | SoundPEATS T3 pro Wireless Earbuds Active Noise Cancelling Bluetooth V5.4 Earphones with 4 Mic,12mm Driver,Multipoint Connection

Prilozi

• 20250721_115430.jpg
    20250721_115430.jpg
    264.1 KB · Pregleda: 50
Opet 8.85$ kroz MKD coins, moje su danas stigle i dobre su, imaju svoju aplikaciju.

Komande su na dodir i mogu da se ugase kroz aplikaciju.

US $37.98 | SoundPEATS T3 pro Wireless Earbuds Active Noise Cancelling Bluetooth V5.4 Earphones with 4 Mic,12mm Driver,Multipoint Connection
Kad si narucio ,moje jos nema a valjda stize iz NL ,Order date: Jul 3, 2025

Može i par centi manje 🙃
1000078881.jpg

Verovatno ste ga viđali u Essager i Vention izvedbi...
Elem, crkao je prvi port, i ako je većinu života punio telefon od 27W (9V x 3A) i ne bi ni pisao ovde da nije problem u tome kako je crkao.
Dok ostali portovi rade OK, prvi uglavnom odbija pregovore sa uređajima, po nekada uspostavi 5V x 2A ali dolazi do takvog usijavanja da počinje lak da smrdi.

Nekada, kada sam bio mlađi, u lokalnom DVD-u smo učili da su punjači drugi ili treći uzročnik požara u celoj USA.
Ovaj se srećom nije zapalio ali da nisam obratio pažnju na njega (zašto ne puni telefon) ko zna šta bi se desilo a i bio sam se nameračio da kupim još jedan za radionicu, taman sam nabavio nekoliko USB lemilica na 20V.

Moraću da tražim neki drugi model, koji ne prekida punjenje i radi novi "handshake" svaki put kada mu se doda novi uređaj ili kada završi sa punjenjem nekog koji mu je prikačen, jer je i to iritantna osobina ovog modela.

Napokon sam uhvatio na 95 posto, vratili se popusti...

0.24$ MKD + coins za crnu boju
Iskreno, meni ovo ne vredi ništa, uzeo sam i onu jednostranu i dvostranu. Kvalitet je toliko loš da je nikad ne bih kupio u prodavnici, koliko god da košta.

Meni je ok, posebno za te pare za koliko je bilo.

U startu nije bio dobar onda, mora da pregovara uvek, nebitno koji je port u pitanju
Naručen je "Jun 19, 2023" i pregovarao je uvek i to svaki put kada mu povežeš novi uređaj za punjenje ili završi sa nekim = ponovo se pokreće proces pregovaranja na svim portovima.
Ono što želim sledeće je nešto ovako:

Aha, pa tako i treba da radi, nego mislio sam da ti ugasi prvi port skroz cim povezes jos nesto i nece da mu ispregovara odgovarajucu snagu za punjenje i tako ostane iskljucen.

Ti koji ne gase, pregovaraju i pale ponovo su takodje dostupni samo ne znam koji su tacno modeli, baci pogled na Reddit, verovatno je jos neko trazio preporuku

Verovatno ste ga viđali u Essager i Vention izvedbi...
Elem, crkao je prvi port, i ako je većinu života punio telefon od 27W (9V x 3A) i ne bi ni pisao ovde da nije problem u tome kako je crkao.
Dok ostali portovi rade OK, prvi uglavnom odbija pregovore sa uređajima, po nekada uspostavi 5V x 2A ali dolazi do takvog usijavanja da počinje lak da smrdi.

Nekada, kada sam bio mlađi, u lokalnom DVD-u smo učili da su punjači drugi ili treći uzročnik požara u celoj USA.
Ovaj se srećom nije zapalio ali da nisam obratio pažnju na njega (zašto ne puni telefon) ko zna šta bi se desilo a i bio sam se nameračio da kupim još jedan za radionicu, taman sam nabavio nekoliko USB lemilica na 20V.

Moraću da tražim neki drugi model, koji ne prekida punjenje i radi novi "handshake" svaki put kada mu se doda novi uređaj ili kada završi sa punjenjem nekog koji mu je prikačen, jer je i to iritantna osobina ovog modela.
Koristim slične Baseuse od 65w i 100w, oko godinu ipo dana i za sada sve radi kako bi trebalo.

Vrh Dno