Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

E27 led sijalica sa pir senzorom potrebna, ali da se može kontrolisati dužina aktivacije, tridesetak sekundi nije dovoljno.
Postoji li uopšte tako nešto kod jeftinih kineza, ne nalazim sijalicu da je oboje, i pametna i sa senzorom?
Imaš pir senzor za sijalična grla sa podešavanjem trajanja.

I just found this on AliExpress:
€12.54 | Motion Sensor Detector PIR Light Switch E27 Infrared Detection 100-240V Lamp Converter Base Holder Lux Time Delay Adjust Control

E27 led sijalica sa pir senzorom potrebna, ali da se može kontrolisati dužina aktivacije, tridesetak sekundi nije dovoljno.
Postoji li uopšte tako nešto kod jeftinih kineza, ne nalazim sijalicu da je oboje, i pametna i sa senzorom?
ja imam ovo

U coins sekciji. Ovo je BT 4.0 verzija, ima i BT 3.0 verzija za oko $9.

Pogledajte prilog 499453

Ne vidim neku posebnu prednost u odnosu na ovaj koji imam :

plaćen 200 dinara pre dve godine

Koja je nativna rezolucija Magcubic HY300 Pro Plus projektora? Kinezima baš ne verujem sa njihovim 4k u naslovu, a pitam jer treba da naručim neki HDMI kabl od 10m, pa da znam da li da trađim 4k kabl koji je dosta skuplji ili je 1080p ok, koji već imam.

Zanimljivo da više nema nigde ispod 50-tak e da se nađe ovaj projektor, i nigde nema free shipping. :(

Vrh Dno