Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Imate li preporuku za neke 18650 baterije? Moraću uskoro da menjam u soundcore 2 zcuxniku. Ovde 2 baterije kostaku više nego što sam platio zvučnik 😀

Rizikovao bih da ne stignu, ako je ok cena
Pogledaj Vapcell baterije, imam njihove 26650 i meni su odlične, služe već par godina.
Nisam siguran da li šalju za Srbiju, proveri.

Ima retkih prodavaca koji salju baterije za Srbiju ,obicno ih ubace u jeftine baterijske lampe ili neke druge gadzete.

Dajte savet za neki bluetooth zvučnik do 50tak e. Da li i dalje best buy Anker souncore 2 ili se pojavilo nešto drugo u zadnje vreme

Skoro sam pitao za zvučnik. Dobih preporuku za Xiaomi outdoor, odličan zvučnik. Kod nas je oko 4000din, slična kao i da ga naručuješ preko... pa nema ni dugog čekanja da stigne.

I jako ružne srednje tonove koji oštećuju sluh.
Ali za te pare...
Nisam se bavio time, reče da imaju loše srednje tonove. Na kraju dana sam siguran da svake slušalice sa dugim korišćenjem, koliko god kvalitetne bile štete sluhu na duže staze...

Verujem da jeste.
Prvo što mi je palo na pamet kad sam ga probao jeste… kad ovako dobro zvuči jedan, stereo je sigurno bomba. Ne znam kako zvuče ovde pominjani Ankeri ( sigurno su za njihovu cenu dobri) ali ja sam u potpunosti zadovoljan šta sam dobio sa ovim Šaomijem.

Ja sam kupio jedan, pa posle 5-6 meseci još jedan, radilo je uparivanje... Možda se potrefila serija, ne znam.

Imate li preporuku za neke 18650 baterije? Moraću uskoro da menjam u soundcore 2 zcuxniku. Ovde 2 baterije kostaku više nego što sam platio zvučnik 😀

Rizikovao bih da ne stignu, ako je ok cena
Imaš kod nas na KP. Molicel P26A 2600 mAh ili Murata/Sony VTC6 zelena od 3000 mAh ako hoćeš high current (visoka amperaža), Samsung 35E 3500 (pink) ili LG MJ1 3500 ako amperaža nije toliko bitna već bi veći kapacitet...

Zabac 12.94$ MKD Coins

I just found this on AliExpress:
US $42.70 | DATA FROG Wireless Controller For Nintendo Switch OLED/Lite Console Pro Gamepad with 1000Mah Battery Programmable Turbo Function

Ovo me asociralo, već neko vreme merkam ovaj :

Samo čekam neki kršteni popust. Jel probao neko?

Zabac 12.94$ MKD Coins

I just found this on AliExpress:
US $42.70 | DATA FROG Wireless Controller For Nintendo Switch OLED/Lite Console Pro Gamepad with 1000Mah Battery Programmable Turbo Function
Kako se povezuje ove kontroler na PC da li znaš, da li isključivo preko Bluetooth veze ili ima neki svoj wi-fi prijemnik?
Vidim da mu je glavna primena na Nintendo switch konzolama.

Igram s' vremena na vreme CoD Mobile, da li neko ima proveren kontroler koji bih mogao da povezem sa fonom?

Kako se povezuje ove kontroler na PC da li znaš, da li isključivo preko Bluetooth veze ili ima neki svoj wi-fi prijemnik?
Vidim da mu je glavna primena na Nintendo switch konzolama.
Moze i preko kabla ali je smaranje, koliko se ja secam nije bilo bt adaptera uz dzojstik pa sam naknadno kupio.

Zavisi od budžeta, ali mogu da ti preporučujem neke sa Alija koje sam već probao :

Ova je trenutno ispred kuće :

Ovu sam nedavno ugradio drugaru. Okej je, mada ugao pokrivenosti za ova dva fiksna sočiva nije nešto preterano koristan, ali PTZ (pokretno) sočivo rešava stvar :

I ova je sledeća na meniju, vidim da je hvale pa kapiram da nema greške, sva tri sočiva su PTZ tako da je ugao pokrivenosti odličan, ali je i cena nešto jača :

Zavisi od budžeta, ali mogu da ti preporučujem neke sa Alija koje sam već probao :

Ova je trenutno ispred kuće :

Ovu sam nedavno ugradio drugaru. Okej je, mada ugao pokrivenosti za ova dva fiksna sočiva nije nešto preterano koristan, ali PTZ (pokretno) sočivo rešava stvar :

I ova je sledeća na meniju, vidim da je hvale pa kapiram da nema greške, sva tri sočiva su PTZ tako da je ugao pokrivenosti odličan, ali je i cena nešto jača :

Pitanje kako radi aplikacija , kod kineza to zna da zeza

Jedini problem koji sam imao sa iCSee aplikacijom su bile reklame. AdGuard ih je rešio. Mada postoji i modovan apk bez reklama.

Nazad
Vrh Dno