Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Nije ti bar malo sumnjivo sto 256TB kosta 60$?
Kucaj fake SSDs from AliExpress na YT, da ne pisem dalje.
Naravno da mi je sumnjivo zato sam i pisao ovde da neko od vas iskusnih potvrdi to, ali nije mi jasno kako to da takve prodavnice tako lako dobiju gold ili silver značke.

Zato sto ta kopija Sandiska tehnicki radi.

U properties izbacuje kapacitet koji navodno ima ali radi tako sto iznova i iznova prepisuje 8-16-32GB kapaciteta koje zapravo ima i ljudi misle da zapravo radi sve dok ne odluce da iskopiraju nesto nazad sa ovog Chidiska i provale da fajlovi vise ne postoje, a vecina to nece da uradi odmah i zato su te ocene.

Ljudi ocenjuju jer misle da radi, bez ikakve detaljne provere.

Ima li neko ideju šta da uradim da mi se vrate popusti? Nikad nemam više od 85% i to uglavnom na gluposti. Sve što ovde objavite meni bude veća cena tj. manji popust nego kod vas. Brisao sam app, ništa nije pomoglo. Brisao sam keš, ništa nije pomoglo. Neko treće rešenje?

Ima li neko ideju šta da uradim da mi se vrate popusti? Nikad nemam više od 85% i to uglavnom na gluposti. Sve što ovde objavite meni bude veća cena tj. manji popust nego kod vas. Brisao sam app, ništa nije pomoglo. Brisao sam keš, ništa nije pomoglo. Neko treće rešenje?
Koliko sam skontao, nije rešenje brisanje cache-a, nego više puta otvaraj to na šta hoćeš popust.

1000013219.jpg

Kako je ovde kod vas?
Meni max 60, a kod kolege na telefonu stoji crtica i ima i 95 na neke artikle.

Jel kupovao neko neki uređaj protiv komaraca/muva? :)
Ima gomila nekih Xiaomi mosquito lampi na AE, ali po komentarima se vidi da prvo nije xiaomi, a drugo da ne radi!?

Zato sto ta kopija Sandiska tehnicki radi.

U properties izbacuje kapacitet koji navodno ima ali radi tako sto iznova i iznova prepisuje 8-16-32GB kapaciteta koje zapravo ima i ljudi misle da zapravo radi sve dok ne odluce da iskopiraju nesto nazad sa ovog Chidiska i provale da fajlovi vise ne postoje, a vecina to nece da uradi odmah i zato su te ocene.

Ljudi ocenjuju jer misle da radi, bez ikakve detaljne provere.
Pogledao sam video, užas šta sve rade i kako im to prolazi.

Stigle su mi ove Toocki HE068 i prilično sam iznenađen kvalitetom sluški za taj novac. Uzeo sam ih na 95% za 0.31$
Super bas imaju za te pare.

Slicno. Dosta sada ima procenata koji nisu na korak 5. Ako me secanje dobro sluzi do pre pola godine procenti su uglavnom bili na korak 5 i dosta njih preko 70%. Mozda nije do tebe, mozda je generalno tako.
Šta mu dođe korak 5?
Npr max koji mi daje za gore navedeni punjač za auto je 60%, a kod kolege 65, dok nekima ovde izađe na 95... Dok je bila starija verzija aplikacije sa crvenim popustima imao sam i ja 95%, sad ne viđam. Sve se poremetilo od kako sam išao na odmor u Grčku...

Jedno pitanje, kolega mi sad priča kako je kupio bateriju za usisivač, ali ja koliko znam to ne prolazi carinu?

I just found this on AliExpress:
€60.41 | new for Samsung Jet Plus, Jet95, Jet85, VCA-SBTA95/VT battery

Jel imao neko slične penale, koja je procedura, hoće li se vratiti kinezu pa će vratiti novac, ili može da se oprosti od para?
Čisto da javim, baterija stigla živa i zdrava, čovek prezadovoljan.

Šta mu dođe korak 5?
Npr max koji mi daje za gore navedeni punjač za auto je 60%, a kod kolege 65, dok nekima ovde izađe na 95... Dok je bila starija verzija aplikacije sa crvenim popustima imao sam i ja 95%, sad ne viđam. Sve se poremetilo od kako sam išao na odmor u Grčku...
50,55,60,65,70...95%
Sad mnogo vise ima ovih 2,36,11,57,24,84%...

@nidzesi - proveri u postavkama naloga da li ti se region vratio na Srbiju. Meni je isto tako do maločas stajalo 35% iako mi je odavno podešeno na MKD. Čudim se i gledam šta je, rekoh daj da proverim, kad ono Srbija. Prebaci na Makedoniju, vratiće se popusti, bar je tako bilo kod mene.

Vidi se zastava države na vrhu kad odeš na "account" u aplikaciji.

Imao sam ih, sijaju lepo ali konstantno tokom vožnje takođe sijaju, nekim slabim intenzitetom što me nerviralo pa sam ih promenio.

Kakve su ispale Tuki EJ11 slusalice. Stigle su mi ali ne mogu jos da dodje, do njih

Stigle su mi ove Toocki HE068 i prilično sam iznenađen kvalitetom sluški za taj novac. Uzeo sam ih na 95% za 0.31$
Super bas imaju za te pare.
I jako ružne srednje tonove koji oštećuju sluh.
Ali za te pare...

Naručio 5 komada ( ko bre sirotinja!) 😀
Nemam iskustva sa bt slušalicama, a nema ni uputstvo na engleskom .
Ok su u uhu, za razliku od KZ koje su bar 10 puta teže.

Tema koja se inicijalno valjda zamišljena kao predlozi za povoljne i jevtine stvari sa Alija se totalno pretvorila u neke kupone, makedonske adrese, kablove za punjenje telefone (šta radite sa tolikim kablovima?) i auto punjače. Da ne zaboravimo slušalice. 5 komada? U poslednje vreme sačekam da se napuni 5-6 stranica nepročitanih poruka i onda među njima nađem jedan ili dva predloga koji ispadaju iz malopre nabrojanih.

U poslednje 3 strane imas GPS treker, projektor, auto kamere, BT adapter, pametnu uticnicu, sijalice i jos x stvari, slusalice su aktuelne jer stizu ljudima koji su narucili pre par nedelja.

Dok cekas na tih 5 strana proci ce ti voz za sve popuste jer jedva traju par sati kamo li da cekas po 5 strana jer je to bar 2-3 dana pisanja.

Tako da proci ce voz i za slusalice pa ce naici nesto novo, ne stresiraj se.

I ništa od toga ne bi bilo povoljno da nema MKD.

US $53.62 | COMFAST WiFi 7 BE6500 USB Adapter 2.4G/5.8G/6G USB 3.0 WIFI High Gain 4 Antenna Network Card Driver-Free For PC/Laptop Win10/11

Screenshot-20250711-003142-Ali-Express.jpg

27$, u Save now delu - najbolji WiFi 7 USB adapter!
U pitanju je Realtek RTL8912AU chipset sa 4x5 dBi antene.
Samo za Windows 10 I 11!

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno