štek za sutra
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 11.05.2019
- Poena
- 115
Počinje da otkazuje "ručna" BTC D, još ako pukne sajla.... FOMO na vidiku...
Svako ko ne prati likvidacione nivoe, nema sve informacije koje su potrebne za ulaz i izlaz (ponajviše za spot ulaz/izlaz). Mnogo puta je ovo bio slučaj ove godine (rekao bih 90% koliko pratim). Iznad su short-ovi, ispod long-ovi.
![]()
Bas ti se pije Remy 🍶Mora da ode na 3.5k. Terza obećao Remi Martin VSOP.
XRP moze lagano do 10$Uh, šta raditi sa XRP? Ja sve nekako mislim da je ovo njegov ciklus i da može možda i do $5.
Ako bull potraje do kraja meseca, ili se protegne i na avgust, ništa nije isključeno. Meni ta cifra deluje prilično visoko, ali jeste moguća.XRP moze lagano do 10$
znas da nikad ne bude onako kako vecina ocekuje, ja bih preporucio svima stepenasto skidanje profita. Ko je ulazio npr na cenama od aprila sad je skroz okej da stepenasto izlazi, sa lepim profitom.Pa valjda se ocekuje do kraja godine da bude ultra zeleno, a od zime da se sremimo za BTC down 85%.
XRP lagano moze x3, samo da uleti jos kesa, i BTC D padne za 30%.
Podigli limit na +5B umesto +1-2B koje sam pomenuo. https://x.com/fabdarice/status/1945941608756896030Lubin ima jos 250M u cash-u za kupovinu ETH. Prica se da ce da podigne CAP sa 1b na 2-3B$ uskoro, a potom sledi raise-ovanje dodatnog novca... dakle ETH gore, $SBET gore. U naredne nedelju dve.
$CRV izgleda ide repricing sa 0.5$ na 2-3$ uskoro, slicno kao XRP sto je odradio ranije (mada je 1.3$ jak resistance).
$AAVE i $LINK za sada prilicno skroman rast u dolarima (slicno ili manje nego ETH).
dzigi?hmmm gde nestade kolega koji je imao one ogromne ordere i postovao profite kojima su se svi divili ? nadam se da uživa i dalje negde na Maldivima, ili barem Sejšelima![]()
Str'a ga da okaciKonacno posle duzeg vremena uspesno zatvorena long pozicija na Solani. 20% PNL nije tako los za dve nedelje. Licno nemam dilemu, mislim da je generalno UP trend i dalje aktivan, stoga sam otvorio jos dve pozicije na 181, gadjam zatvaranja na 210, 230. Ako u medjuvremenu ne bude bilo neko jace puskaranje na poznatim zaristima mogli bi da se opustimo i uzivamo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari