Šta je novo?

Auto kamere

Zbog toga i pisem, jer sam prosao isto kao i ti, gomile snimaka, testiranja.
Nemam taj problem, imam puno poverenje u ljude sa foruma, za sad nisam omasio nijednu kupovinu. Prelistao sam ceo topic (ne bas temeljno) i nekako mi se Viofo pokazao kao meni najzanimljiviji, onda je ostalo samo da iskristalisem model. Iskreno mislim da je 115-120e limit kojeg bih se drzao za takvu spravicu. I eto, nema snimaka, nema testiranja, mislim nema gomile, pogledao danas par video zapisa te kamere, par komentara kupaca na Amazonu i to je to.
Kapiram da je lakse sakriti taj USB-C kabl (koji dolazi uz kameru) u tablu, nego sto mi treba HK kit...
E ovo mi je vec komplikovaniji deo, tu jos nisam nacisto. Nemam pojma u kom pravcu tu da razmisljam i zato sam i pitao koliko snimaka gledate, ako je broj veoma mali ispasce da taj parking mod i nije neophodan.
Sta mi treba da snimam komsije koje prolaze ispred zgrade, u parking modu...
"Ne'an ti kad" :)
eeee sad, tu se nikad ne zna. Ako imas siroku haubu i dobre amortizere, ko zna sta sve tu moze da se snimi :ROFLMAO:

Zanimljivo mi je jos da na Temu nema Vifo, na Aliu nema mini2 (bar ga ja ne nadjoh), tako da ostaje jedino Amazon
Meni visi taj kabl direktno nanize sa kamerice, da se vidi raskos 😄
Realno nisam ni ja daleko od toga :D

Zanimljivo mi je jos da na Temu nema Vifo, na Aliu nema mini2 (bar ga ja ne nadjoh), tako da ostaje jedino Amazon

Mozda jer si promašio naziv brenda? 🤣

I just found this on AliExpress:
US $159.99 | VIOFO A119MINI-2 Dash Cam 2K 60FPS Car DVRs Voice Control 5GHZ WI-FI and GPS Video Recorder for Cars Buffered Parking Mode

Nikada ne pregledavam snimke,to ce biti samo u slucaju udesa ili neke stete na autu.
Inace vec par godina korostim 70mai pro,ovo mi je drugi auto na koji sam je prebacio.
Prva kartica je bila cini mi se "cea mere" kasnije sam kupio Kingston -a ni sa jednom od njih nikakvih problema.

Mozda jer si promašio naziv brenda? 🤣

I just found this on AliExpress:
US $159.99 | VIOFO A119MINI-2 Dash Cam 2K 60FPS Car DVRs Voice Control 5GHZ WI-FI and GPS Video Recorder for Cars Buffered Parking Mode
Nisam omasio nego sam kucao "...119 mini 2" i verovatno ga nije prepoznao. Pitanje za vlasnike Viofo modela, jeste li kupovali sa Alija? Jel recimo ovaj link gore (iako ga jos nisam prostudirao zbog manjka vremena) ok?

Wazna info sto se tice CPL filtera... Ne sledite uputstvo za viofo kruzni filter da se izjadnace 2 crtice ma gornjem delu... Pravi polizaj zavisi od ugla kamerice dal ste postavili idealno pod uglom kao i sama sfera soferke... Tako da se LIVE okretanjem bukvalno po deo milimetra, podesitebda refleksija bide najmanja moguca (raditi na suncu u postaviti auto da gleda da ima max refleksije)... Kod mene je crtica na filteru gotovo 1 cm ulevo od njihove obelezene...

Vrh Dno