Nemam taj problem, imam puno poverenje u ljude sa foruma, za sad nisam omasio nijednu kupovinu. Prelistao sam ceo topic (ne bas temeljno) i nekako mi se Viofo pokazao kao meni najzanimljiviji, onda je ostalo samo da iskristalisem model. Iskreno mislim da je 115-120e limit kojeg bih se drzao za takvu spravicu. I eto, nema snimaka, nema testiranja, mislim nema gomile, pogledao danas par video zapisa te kamere, par komentara kupaca na Amazonu i to je to.Zbog toga i pisem, jer sam prosao isto kao i ti, gomile snimaka, testiranja.
E ovo mi je vec komplikovaniji deo, tu jos nisam nacisto. Nemam pojma u kom pravcu tu da razmisljam i zato sam i pitao koliko snimaka gledate, ako je broj veoma mali ispasce da taj parking mod i nije neophodan.Kapiram da je lakse sakriti taj USB-C kabl (koji dolazi uz kameru) u tablu, nego sto mi treba HK kit...
eeee sad, tu se nikad ne zna. Ako imas siroku haubu i dobre amortizere, ko zna sta sve tu moze da se snimiSta mi treba da snimam komsije koje prolaze ispred zgrade, u parking modu...
"Ne'an ti kad"![]()
Realno nisam ni ja daleko od togaMeni visi taj kabl direktno nanize sa kamerice, da se vidi raskos 😄
Zanimljivo mi je jos da na Temu nema Vifo, na Aliu nema mini2 (bar ga ja ne nadjoh), tako da ostaje jedino Amazon
Nisam omasio nego sam kucao "...119 mini 2" i verovatno ga nije prepoznao. Pitanje za vlasnike Viofo modela, jeste li kupovali sa Alija? Jel recimo ovaj link gore (iako ga jos nisam prostudirao zbog manjka vremena) ok?Mozda jer si promašio naziv brenda? 🤣
I just found this on AliExpress:
US $159.99 | VIOFO A119MINI-2 Dash Cam 2K 60FPS Car DVRs Voice Control 5GHZ WI-FI and GPS Video Recorder for Cars Buffered Parking Mode
![]()
VIOFO A119MINI-2 Dash Cam 2K 60FPS Car DVRs Voice Control 5GHZ WI-FI and GPS Video Recorder for Cars Buffered Parking Mode - AliExpress 34
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari