bakara
Uticajan
- Učlanjen(a)
- 22.01.2005
- Poena
- 1,555
mozeKod 70mai pro sa gps - om da li moze da se iskljuci prikazivanje brzine?
mozeKod 70mai pro sa gps - om da li moze da se iskljuci prikazivanje brzine?
Jel vredi viofo tih para? Ja sa merkao da uzmem A810. To mi je nekako best buy.Danas mi stigla viofo a329 2ch sa KP... Odmah sam je i ugradio...na keca deluje odlicno, ali cu tek videti kad se provozam malo i danju i nocu i sa i bez hdr, i 30 i 60hz...a porucio i patking kit od preko odje nema... Javim utiske u odnosu na dosadanju 70nai a800s kojuu sam prebavio zeni u auto
A sta se pokazalo u praksi kao potrebno od priloga? Ili je mozda dovoljna samo kamera? Iskreno jos se nisam upustio u neku dublju analizu, prvo sam pitao ovde cisto zbog smernica, a posle cu detaljnije sve da analiziram. Ako sam dobro razumeo taj Kit ide samo ko hoce da prebaci kameru na direktno napajanje?jeste taj senzor sto treba da ima.. a "priloge" sam biras.
Hvala na pomoci, eto mislio sam da je situacija obrnuta da je V3 ustvari iznad mini2. Super, sad idem na analiziram mini2. Hvala jos jednomYup, HK kit je samo ako hoces da imas parking mode, tj. kada je automobil parkiran.
CP filter je po meni bitniji leti...
Inace, baci oko i ovde, a u vezi razlika izmedju V3 i mini2:
The VIOFO A119 Mini 2 is generally considered an upgrade over the A119 V3, offering improvements in video quality, especially at night, and adding features like Wi-Fi and voice control. While both dash cams offer similar core functionality like 2K QHD resolution and built-in GPS, the Mini 2's Sony STARVIS 2 sensor and ability to record at 60fps with HDR off provide a noticeable improvement in low-light performance and dynamic range.
Here's a more detailed comparison:
VIOFO A119 Mini 2:
- Pros:
- Improved Night Vision: Features the Sony STARVIS 2 IMX 675 sensor, which significantly enhances video quality in low-light conditions compared to the A119 V3.
- HDR and Super Night Vision 2.0: Provides better dynamic range and clarity in challenging lighting scenarios.
- Dual-Band Wi-Fi: Offers a more stable and faster connection for transferring footage to your smartphone.
- Voice Control: Allows for hands-free operation of the dash cam using voice commands.
- Smaller, More Discrete Design: The Mini 2's compact size can be less noticeable on your windshield.
- 60fps Recording with HDR off: Can record at 60fps for smoother footage, especially useful at higher speeds.
- Cons:
- No Built-in Screen: The Mini 2 lacks a dedicated screen for reviewing footage, relying on the app instead.
- May be Slightly More Expensive: The added features and improved sensor come at a slightly higher price point.
To je samo C/P upita na geminiju... ne mora da znaci da je 100% tacno.![]()
Imam na lageru nekih Imou kartica koje sam namesnki kupovao za kamere verujem da sa njima nece biti problema, ali o tome cu razmisljati tek ako uspem da resim kamericuUmalo da zaboravim, jer sam i sam zaboravio kada sam je porucio... High Endurance SD kartica je "a must", ostale random crkavaju na vrucini...
Ne, ne umem da stedim, nego preispitujem sebe da vidim koliko mi zaista kamerica treba, a ako treba koliko daleko (finansijski) da se uputim. Od svega me najvise plasi to skrivanje kablova (verovatno bih isao na Kit) jer nisam neki hrabrisa i pedanterija kada nesto treba tako da se postavlja, skriva isl. Sto se kamere tice, dosta sam vremena veceras posvetio toj mini 2, i generalno to je to.Mozda 0-1, ali vredan.
Jel to zelis da ustedis na kartici?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari