Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Moze, HDMI ubodes u projektor i odaberes da mu je izvor HDMI i onda baca to sto dobije na HDMI ulaz.

Ja npr koristim Vontar W2 da baca sliku i Anker Soundcore 2 povezan preko BT na Vontar W2 za bacanje zvuka.
Ček ček 😁 Ja hoću da mi izlaz bude na hdmi projektora. Ja imam AV risiver u čije hdmi ulaze su mi ubačeni firestick, iptv box, sat risiver, konzola itd. I sa čijeg hdmi izlaza ide na tv. Mene zanima jel mogu samo da ovaj hdmi kabl koji mi baca sa avr-a sliku na tv da ubacim u projektor da baca na njega? Pa posle na Avr-u ja kad na daljinskom menjam hdmi ulaz za razne uređaje da sve to vidim na projektoru. Deluje mi da bi trebalo da može jer koliko vidim ovaj hdmi na projektoru je ulaz.

Znam sta hoces, ubodes taj HDMI kabl koji ti iz AVR-a ide u TV u projektor i teras po starom.

On samo projektuje to sto dobije na svoj HDMI ulaz.

Da, 99% napisanih cena se odnosi na one uz novcice ili kupon (prodavca) + novcice.

Ja mog koristim da deci napravim "bioskop". Stavim ga na stolicu, on baca sliku na zid kuce, ppreko BT ga povezem sa SoundCore 2 , a pustam preko flesha (iako moze Jellyfin i slicno)...deca srecna, projektor preziveo vec par seasni.

Ja sam kupio za 35 danas otprilike u vreme kad je @Lanikor napisao poruku. Trebalo bi da služi za utakmice leti u dvorištu, javljam utiske kad stigne, mada kontam da ga većina već ima 😋
Pretpostavljam da u taj hdmi može da ide firestick ?!?

Moze sve sto baca signal preko HDMI, ako radi na TVu radice i na projektoru.

Inace radice prihvatljivo samo kad padne mrak, jednostavno nije za svetlije uslove.

Treba napomenuti da nije bešuman kao što je to TV, jer ima ventilator koji zna baš da bude bučan leti, pogotovo uveče u sitne sate. Zbog ove može se reći sitnice meni ovakav način puštanja nije prihvatljiv za svaki dan po ceo dan.

Treba napomenuti da nije bešuman kao što je to TV, jer ima ventilator koji zna baš da bude bučan leti, pogotovo uveče u sitne sate. Zbog ove može se reći sitnice meni ovakav način puštanja nije prihvatljiv za svaki dan po ceo dan.
I jos jedan savet, flesic kaciti na neki produzni kabel inace postoji sansa da strada od toplog vazduha. Meni je projektor vise ispomoc za utakmice (ako ih ima vise u isto vreme), a nikako nije primarno sredstvo

Ja izvučem strujni kabl kad ba ne koristim jer se i isključen malo čuje.

To je baš bezveze, pogotovo ako stoji negde pored glave. Ja glasno gledam filmove, ali opet bezveze.

Moze sve sto baca signal preko HDMI, ako radi na TVu radice i na projektoru.

Inace radice prihvatljivo samo kad padne mrak, jednostavno nije za svetlije uslove.
Tacno. Mora bas da bude mracno. Ja imam i benq projektor i bas je razlika(jer ne treba bas toliko mrak). Ali opet za 20-30eur je ovo odlicna kupovina. Plus ima i android.

Ovo su slabe sijalice. Teško da imaju više od 5W. Razmišljao sam da stavim mnogo jaču sijalicu i da napravim adekvatno hlađenje. Bio bi odličan projektor, ali i ovako ga slabo koristim. Za sada mi je dovoljan i ovakav.

Jača led dioda i jače prži led displej kroz koji prolazi snop svetlosti da bi dobio sliku...

Jel ima neko da preporuci gps lokator tracker za auto ?

Koji model Sinotracka imaš?

Ovaj

Hb183957484cf4bc78964a5cd5599151aj.jpg

Držao je bateriju 7-9 dana, ali sam ga posle par meseci prebacio na direktno napajanje preko OBD konektora tako da je uvek pod naponom.

Fino radi posao, za te pare sasvim okej, nisam imao većih problema s njim. Nekad se desi da im sajt ne radi koji prikazuje lokaciju na mapi, ali vrlo retko.

Postoji i to, ali ti zauzima OBD port kad zatreba dijagnostika. Onda uzmeš ovo :

obd2-extension-cable-large.jpg

Pa iz njega ide ovo :

Z.jpg

Samo je bitno da bude ženski USB ulaz u koji ćeš da ubodeš micro usb kabal za napajanje GPS-a.

Imaš još X varijanti, sve zavisi od lične potrebe.

Kawa je ok za oko 20ak dolara

Elem, 13.06$ MKD Coins

I just found this on AliExpress:
US $60.44 | DATA FROG Wireless Controller For Nintendo Switch OLED/Lite Console Pro Gamepad with 1000Mah Battery Programmable Turbo Function
Imam model sličan ovom, stariji i sa drugačijim dizajnom. Data frog je vrhunska kompanija.

Godinu dana vec koristim Kawa D6. Radi bez greske. Kvalitetna izrada. Vrlo solidna slika. App imam zamerku na pregled klipova jel ne moze jednostavno next clip nego moraš biras svaki iz liste. Ili mozda ja nisam provalio kako.

@Chernobyl
Imam isti Baseus za upaljac.
Iskreno probao sam ga samo jednom radi okej, narucio sam ga za duza putovanja jer mi je povezana auto kamera, a potreban mi je dodatni upaljac za punjenje telefona.
Utisak je da je kvalitetno odradjen.

Nazad
Vrh Dno