Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Da nisi refundirao nesto sto si kupio sa prize landa? Ne radi vise tako vec jedno 2 meseca

U minus mozes da odes samo ako refundiras ili otkazes tako da si nesto sto je placeno kroz igru refundirao ili otkazao pa si sad u minusu.

Sad sam se setio, kupio sam one sluške što ne rade preko igre, hvala

Poslednja izmena:
Stigle ove toocki he-068. S obzirom koliko su plaćene odlične su. Samo izgleda da imaju bug, kad se vrate u kutiju ne prekidaju konekciju s telefonom nego mora ručno da se isključi veza na telefonu

@del botRo Ovo prvo mi se desilo kod slušalica tridesetak puta skupljih. I ne samo meni, mnogima, aliekspres je aliekspres, može da služi godinama stvar a može i jako brzo da ode.
A ovo drugo i nije mana, manje više očigledno je da nisu za tu namenu.

Stigle ove toocki he-068. S obzirom koliko su plaćene odlične su. Samo izgleda da imaju bug, kad se vrate u kutiju ne prekidaju konekciju s telefonom nego mora ručno da se isključi veza na telefonu
Evo sad ih ponovo uparih i radi kako treba. Nemam pojma zašto je pre bio taj bug

@del botRo Ovo prvo mi se desilo kod slušalica tridesetak puta skupljih. I ne samo meni, mnogima, aliekspres je aliekspres, može da služi godinama stvar a može i jako brzo da ode.
A ovo drugo i nije mana, manje više očigledno je da nisu za tu namenu.

Ok, ali da mi je neko rekao da mu se to desilo ne bih ih kupio ni za dinar. Uzeo sam gomilu stvari na takvom popustu i služe mi odlično, a ove slušalice ne bih više uzeo ni za džabe.

Poslednja izmena:
Toocki EJ11 OWS Earphones Bluetooth 5.3 Wireless Headphone ENC Noise Cancelling Waterproof Sports Headphones Touch Control
Slušalice dolaze u velikoj kutiji i izgledaju skuplje nego što zaista jesu. Kvalitet izrade zadovoljavajući, rade perfektno. Nisu premium model ali za 200 dinara sam prezadovoljan.

Prilozi

• Toocki.png
    Toocki.png
    67.8 KB · Pregleda: 56
Ja sam se za njih "izuo" 32din.
Da sam dao i 3200 din ne bih se žalio, sasvim ok, dobre i za video konferencije...

Батерија им је поприлично добра. Звук за овај тип слушалица исто добар, лепо чују саговорници, не оптерећују уши...

Jedino što nisu za svakoga.

1000032383.png

Ja sam isto dao 30-ak din za njih. Došle u roku od 15 dana.
Mislio sam da su glupost i da taj oblik i način stavljanja u uho nije dobar ali hajde, reko 30din nek ide. Jako prijatno sam se iznenadio, što reče neko ne opterećuju uši, jako korektne, mislim da ću ih koristiti za razgovore najviše

Ja ih nisam uzeo, jer nosim naočare i mislim da zajedno ne bi išlo.

Jel moze ovaj projektor da se poveze na postojeci AV sistem, u smislu samo da mi zameni TV? Imam android box povezan na AV risiver a iz njega na TV. Jel moze samo HDMI kabl koji ide iz izlaza AVR-a u TV da se utakne u projektor, i da koristim svoj box i audio sistem, umesto ovog androida i zvucnika na projektoru?

Nazad
Vrh Dno