Hej zdravo, vrlo rado ćemo proveriti za tebe, prosledi nam putem privatne poruke detalje tvog ugovora i odmah proveravamo za tebeMože li neko da mi pojasni kako ima previše reprodukcija?
Ako nas otkače sa odgovorom i ne uvedu obećane kanale do 10. jula najkasnije računajte i na mene da se priključim tužbiJa cu sa jos par prijatelja koji su isto vasi klijenti angazovati advokata i uz Efektivu podici tuzbu za obmanu korisnika.
Baš su se uplašili 🤣🤣🤣🤣Ako nas otkače sa odgovorom i ne uvedu obećane kanale do 10. jula najkasnije računajte i na mene da se priključim tužbi
+1Ja cu sa jos par prijatelja koji su isto vasi klijenti angazovati advokata i uz Efektivu podici tuzbu za obmanu korisnika.
Zasto bih iskljucivao obavestenja? Da ne bi citao bezvezne postove o "falsifikatu", o "obecanim kanalima do kraja juna", o "tuzbama za obmanu korisnika"... Kao sto rekoh, u njihovim obavestenjima stoji "mozete ocekivati" i "kada se ocekuje". Kome nije jasno sta to znaci, taj definitivno ima problema sa razumevanjem napisanog. Ili mozda namerno trolujete?! Onda u redu. PostujemLagano rešiš to, isključiš obaveštenja. Ljudi u okviru teme diskutuju o onome što je u nazivu. I dosta ljudi zanima ista stvar.
Ne trolujem namerno i kao korisnik Yettel usluga imam pravo da pitam i budem nezadovoljan jer su me nahvatali kao soma na bućkalo obećanjem o kanalima UM grupe ako produžim ugovor.Zasto bih iskljucivao obavestenja? Da ne bi citao bezvezne postove o "falsifikatu", o "obecanim kanalima do kraja juna", o "tuzbama za obmanu korisnika"... Kao sto rekoh, u njihovim obavestenjima stoji "mozete ocekivati" i "kada se ocekuje". Kome nije jasno sta to znaci, taj definitivno ima problema sa razumevanjem napisanog. Ili mozda namerno trolujete?! Onda u redu. Postujem
Jel rekli do kraja Juna sa zvaničnog profila, i to ne samo ovde već i na društvenim mrežama i po njihovim poslovnicama, pa čak i na njihovom sajtu. Rekli.Zasto bih iskljucivao obavestenja? Da ne bi citao bezvezne postove o "falsifikatu", o "obecanim kanalima do kraja juna", o "tuzbama za obmanu korisnika"... Kao sto rekoh, u njihovim obavestenjima stoji "mozete ocekivati" i "kada se ocekuje". Kome nije jasno sta to znaci, taj definitivno ima problema sa razumevanjem napisanog. Ili mozda namerno trolujete?! Onda u redu. Postujem
To sa vraćanjem mi se ne dešava, ali daljinac baš dosta bagujePogledajte prilog 498043
Meni ovo izbaci kad pokusam da vratim. Plus, nekada posle ove greske daljinski izgubi struju. Povrati se tek kada izvadim bateriju na par sekundi i vratim.
Zdravo, kolege za svaki podnet prigovor vrše detaljne provere i obaveštavaju o samom ishodu. Svakako, ukoliko je potrebna neka dodatna informacija, javi nam se putem privatne poruke.Jel još neko ima problem da ne može da vraća program unazad? Izbaci mi stalno gresku neku (90010). Pisao reklamaciju, glat mi odbili naravno. Pa da vidim da li ima svrhe zvati i cekati onaj broj za podrsku.... U opticaju je mozda i da probam preko advokata da raskinem ugovor, jer s njihove strane ugovor nije ispoštovan ovim problemom. Nisam citao samo da li se ogradjuju od ovih tehnickih problema s njihove strane.
Zdravo, hajde javi nam se privatnom porukom i prosledi nam podatke, kako bismo proverili sve za tebe.Pogledajte prilog 498043
Meni ovo izbaci kad pokusam da vratim. Plus, nekada posle ove greske daljinski izgubi struju. Povrati se tek kada izvadim bateriju na par sekundi i vratim.
Zdravo, ukoliko primećuješ poteškoće u radu daljinskog upravljača, slobodno poseti kolege u poslovnici kako bi isti zamenio.To sa vraćanjem mi se ne dešava, ali daljinac baš dosta baguje
Podatke, ne keš. Tako su meni rešili problemObrisao sam juce cash, ostao je problem.
Nije glupo pitanje, jer sam zaboravio napisati. Jesam par puta.Mozda glupo pitanje...jesi probao da restartujes stb?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari