Šta je novo?

Digitalna TV: predlozi, sugestije i pitanja

Zdravo,

U toku je modernizacija naše TV platforme. U pitanju je kompleksan proces čiji završetak se očekuje do kraja juna. Kada sve završimo, imaćete značajno unapređenu platformu i iskustvo, kao i više informativnog, zabavnog i filmskog sadržaja, što uključuje 19 kanala United Medije, kao i N1 i Nova S.

Vaš Yettel!
Nema šta, sve lepo piše ovde. Datum 15.06.2025. Dakle od sutra sve pršti

A šta, stara platforma se pokvarila pa su još sa nje morali da uklanjaju kanale, i ne mogu da dodaju više nove? Jako dobar vic, zaista. Muljatori klasični. AKo ta odlaganja i nisu namerna, svakako nisu ni slučajna, niti izazvana nekom višom silom. Sano višom nesposobnošću njihovih službi. Ako im TV platformu rade oni što im rade banku...

A šta, stara platforma se pokvarila pa su još sa nje morali da uklanjaju kanale, i ne mogu da dodaju više nove? Jako dobar vic, zaista. Muljatori klasični. AKo ta odlaganja i nisu namerna, svakako nisu ni slučajna, niti izazvana nekom višom silom. Sano višom nesposobnošću njihovih službi. Ako im TV platformu rade oni što im rade banku...
Tv platformi samo fali brzina, da tečnije radi, one slikice prilikom premotavanja da se automatski nastavi, a ne da se mora potvrditi na taster "ok" Sad baš da vidimo i tu novu čuvenu.

Pa, možda je to stvar ukusa ili ne znam tačno čega, samo, meni je ova platforma daleko od neke stabilne i normalne. Toliko dobro radi, da sam instalirao Eon od prijatelja, za koji sad svakako ne treba VPN. A dok je trebao, svakako sam ga imao. Ne sećam se kad sam poslednji put uključio Yettel aplikaciju. A dok je ova i ovakva, više i neću. Poštujem sve i svakoga kojima je super. Može da ima koje god hoće kanale, kad meni svakih 5 deset dana izbacuje grešku na serveru, ili se tek tako smrzne i slične gluposti.

Pa to je najcrnje, ajd TV više-manje, kako god da je - jaka stvar. A za banku je NBS trebala odavno da ih kazni ozbiljno... Ono je totalna katastrofa.

Ako je ista ekipa i za TV, bolje da ne diraju ništa.

Je l neko uspeo da ih dobije preko drustvenih mreza i da pita kada će vratiti i ubaciti nove kanale, meni nisu odgovorili na poruku 😐

Ipak smo dobili neke informacije, e sada kada ce se sve to desiti ko zna. Ovo je postavio jedan clan na forumu za SBB diskusiju.
1000099919.png

Pa, možda je to stvar ukusa ili ne znam tačno čega, samo, meni je ova platforma daleko od neke stabilne i normalne. Toliko dobro radi, da sam instalirao Eon od prijatelja, za koji sad svakako ne treba VPN. A dok je trebao, svakako sam ga imao. Ne sećam se kad sam poslednji put uključio Yettel aplikaciju. A dok je ova i ovakva, više i neću. Poštujem sve i svakoga kojima je super. Može da ima koje god hoće kanale, kad meni svakih 5 deset dana izbacuje grešku na serveru, ili se tek tako smrzne i slične gluposti.
Bolji eon ? ta ajte molim vas, ovu yettelovu ni zašta ne bih menjao. Tako dobro radi i brzo, a još će jednog dana imati i ta dva kanala što svi željno iščekuju a ne znam zašto kad nemaju filmove i serije baš nešto?

Bolji eon ? ta ajte molim vas, ovu yettelovu ni zašta ne bih menjao. Tako dobro radi i brzo, a još će jednog dana imati i ta dva kanala što svi željno iščekuju a ne znam zašto kad nemaju filmove i serije baš nešto?
Eon i Orion "ubijaju" Yettel mora još da se debelo pegla

Amateri i neznalice, šta drugo da očekujemo nego da lažu da će nešto da urade, i onda da se naravno ispostavi da to nisu uradili.
Bez premca najgori operater, sa najsporijom aplikacijom u istoriji. Zlo i naopako.
Važno je samo da jednom u 3 meseca ovde dođu i da napišu da im kucnemo poruku. Kucnite sami sebi u glavu.

Amateri i neznalice, šta drugo da očekujemo nego da lažu da će nešto da urade, i onda da se naravno ispostavi da to nisu uradili.
Bez premca najgori operater, sa najsporijom aplikacijom u istoriji. Zlo i naopako.
Važno je samo da jednom u 3 meseca ovde dođu i da napišu da im kucnemo poruku. Kucnite sami sebi u glavu.
Nije vredna ni jedna kablovska da bi sebi dizao pritisak ionako je sparno napolju.

@agasoft

Vezano za Arene i Yettel. Kada su pokrenute Arena Sport 9 i 10 ja sam molio Yettel da ih ubace u svoju TV ponudu preko dva meseca i tek posle dva meseca su u svoju TV ponudu ubacili ta dva kanala, plus PL TV i NBA TV.

Tako da se ne bih ja puno uzdao u @Yettel Srbija i njihovo ubacivanje Arena Sport kanala isti dan.

Može li neko da mi pojasni kako ima previše reprodukcija?

Prilozi

• Screenshot_20250701_193637.jpg
    Screenshot_20250701_193637.jpg
    44.7 KB · Pregleda: 44
Pa jel imaš nalog na više uređaja? Ne mogu da rade u isto vreme. A što se tiče uvođenja kanala, onog trenutka kad je Sbb skinuo geoblok moj problem je rešen

Pa jel imaš nalog na više uređaja? Ne mogu da rade u isto vreme. A što se tiče uvođenja kanala, onog trenutka kad je Sbb skinuo geoblok moj problem je rešen
Imam nalog na vise uredjaja, ali u tom trenutku samo je jedan aktuelan.

Nazad
Vrh Dno