Šta je novo?

DASH, ex Darkcoin [DRK] (X11)

Stižu tokeni na Dash mrežu:

Dash Platform 2.0 Product Brief

Dash Platform 2.0 represents a transformative release that introduces comprehensive token infrastructure to the decentralized application ecosystem. This major update enables developers to create, manage, and distribute custom tokens on the Dash network while maintaining the platform's commitment to security, decentralization, and performance. With support for multiple tokens per contract and advanced distribution mechanisms, Platform 2.0 opens new possibilities for DeFi applications, loyalty programs, governance tokens, and digital asset management.

u realnosti koji je benefit , sem sto osecam samo neko usloznjavanje? Cena dasha u slobodnom padu. Prosle nedelje poljubio je istorijski minimum. Cena nikako da predje 20$. Sta su god uradili ne privlace kapital :(. To je veoma los znak. Videli smo da je bitnija prica i kada se ne radi uopste, Videli smo, vala, sta znaci $ injekcija (ili je bila samo vest da je kao ulozeno od strane I.M.) u neki "mrtvi" prrojekat kao kod doge pre 4 godine.

Kako god i prosli put sam QuQao , mracio ,pa se desilo onih x3, dodje cena na 66. Ispade taman da se udahne vazduh pa da se zaroni sada jos dublje , na koliko dugo pitanje).

Naravno ne treba da kazem da nisam tada nista uradio (to se podrazumeva) , da sam samo gledao, jer i to mi je bilo nisko. Ajde eto izazivam kao i proslog puta da mracim a dash neka se trgne ponovo x3 . To mu dodje nekih nedostiznih 53-57 ?
:)

u realnosti koji je benefit , sem sto osecam samo neko usloznjavanje?
Pa ne znam, videćemo.
Osnovni chain i dalje radi isto kao i pre, tj. bolje posle upgrade-ova u poslednjih par godina.
Ovo je samo dodatak koji otvara gomilu novih mogućnosti. Ko zna, možda naprave stablecoin na Dash-u ili neko smisli nešto drugo što će zahtevati da se kupi Dash. Svakako je bolje da grade dalje nego da vrte palčevima i čekaju čudo

Vrh Dno