Stvarno nije. Napraviću tutorijal ovih danada li mozes odvojiti malo vremena za jedan mali tutorijal?
Meni zvuci da nije bas tako jednostavno.
Evo ga video gde sam u pet minuta poslao 1 Dash na novi mobilni wallet, stake-ovao 0.8 Dash-a na Crowdnode-u, povukao tih 0.8 Dash-a nazad u wallet i ispraznio taj wallet.da li mozes odvojiti malo vremena za jedan mali tutorijal?
Meni zvuci da nije bas tako jednostavno.
Htedoh reći stvarno jeste jednostavno. Ne kucati poruke na forumu pre prve jutarnje kafeStvarno nije. Napraviću tutorijal ovih dana
Pa zato što je bilo smanjenje emisije novih coin-a, tj. "polovljenje". Kod Dash-a je to svakih godinu danacrowdnode je smanjio nagradu sa 7.7 na 7 %
Da, ljudi se trude da održe poslovni model.crownode je podigao fee sa 15% na 35%
za Trustles node sa 15% na 20%
Ukratko:
Nemaju neki profit. U medjuvremenu za x godina koliko rade, cena dash a je pala 10x bez obzira sto sada kod njih lezi 131k dash te su sastavili 11 1k masternoda i 25 4k evonoda , jedva krpe kraj sa krajem. Jos da dodam da su avgusa javili da ce od sledece godine morati da plate globu europskoj uniji tj da plate licencu za nastavak poslovanja ukoliko zele da nasvave rad na tlu eu .
Tako da ce fee mesto dosadjnih 7% biti oko 5,6%
Edge wallet je ubacio Maya podršku, što znači da u okviru Edge wallet-a Dash sada može decentralizovano da se menja za druge kriptovaluteOur friends at @EdgeWallet have integrated support for our other friends at @Maya_Protocol, which means Dash DEX swaps are now in Edge!
Interesantna opcija za korišćenje AI-a i plaćanje kriptom za to. Dash je isto podržanNanoGPT allows you access all the top AI models like ChatGPT-4, Claude, Flux, all privately, without even creating an account.You can pay as you go, for as little as 10 cents, to access the best AI prompts without giving up your privacy information.
S obzirom da konačno radi Evo blockchain i da kreće razvoj aplikacija za njega, što uključuje i tokene, može potencijalno svašta da se desi, a može i ništa. Kripto tržište je vrlo neracionalno.Kakva su vam ocekivanja za dash? Drzite li ga uopste i dalje ?
23$ kad sam postavio pitanje, sad 55$Kakva su vam ocekivanja za dash? Drzite li ga uopste i dalje ?
Prepoznao sam, i ne diram ga do daljneg..Pa nista sam sebi si dokazao da mozes prepoznati momenat jos ako si imao hrabrosti da odradis super
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari