Martin Mystere
Čuven
- Učlanjen(a)
- 04.02.2007
- Poena
- 935
Realno, kako neki pišu uveo bih ja još ponešto...
Kamo sreće 👶nismo deca![]()
Lečimo komplekse iz mladosti.Aman bre administracijo, zašto banovaste gotovo sve zanimljive likove na forumu? 🙃
Hoće da ispucaju poene pred moreAman bre administracijo, zašto banovaste gotovo sve zanimljive likove na forumu? 🙃
Jesu li to trajni banovi ili privremeni?
Još samo @Uriel ostade, “pu, pu” daleko bilo i njemu je prećeno 🤣
Od kada je molba postala pretnja?i njemu je prećeno
Ja sam te kaznio jer čitaš ljudima privatne poruke.Btw forum mi usporen nesto... Da li sam dobio discourage?
svima je, nije do tebeBtw forum mi usporen nesto... Da li sam dobio discourage?
Nešto ste jako nervozni. ☹️Od kada je molba postala pretnja?
Ako sam dobro razumeo, sada mi sve radi ok, brzina logovanja i otvaranje strana? Sve mi i dalje koči.Gledajuci istorijat tvojih kazni, cudno mi je da se ni jednom nisi setio da procitas pravila.
Takodje si promasio temu o brisanju istecenih kazni, koje su bile krivac za tvoje usporenje a ne zadnja opomena koju si dobio.
Kolege obrisale istecene kazne i sada ti sve radi ok.
Počelo je sve da šljaka punom brzinom. Zahvaljujem se i biću trpeljiv a ne ciničan kao ranije zabavljujući sebe. Pročitaću i pravila foruma ali ne zato da bi nekom podilazio nego stvarno što bi padao na greškama poput ove sa piraterijom, da smanjim fator rizika. Hvala DukeLander i nadam se da će mi biti uskoro skinuta i zabrana komentarisanja u temi S24 Ultra.Nemas nikakve restrikcije.
Svima koci i stuca... Kada ce biti sredjeno, ne znam.
Pravila foruma.Da li postoje vremenski banovi ili samo jedan, definitivan?
Ne. Takve informacije su privatna stvar.vise sam se pitao da li moze da se zakljuci koji je ban u pitanju.
Ban nije bez razloga.Neprijatan osecaj kad se vidi da je neki korisnik koji se tu mota godinama, banovan.
Procitas zakone o privatnosti i bice ti jasno.Privatno da li je trajni ili privremeni-vremenski ograničeni (nebitan rok), pošto mi se čini da to pita? Ne vidim razlog za tako nešto ali OK ako tako kažete.
Sa druge strane mi je potpuno jasno da je to iscrpljivanje eventualno podesiti forum ili to objavljivati za svaki ban i zašto iz tog razloga to ne činite ali da je razlog samo privatnost reći Pera - trajni ban...
Ako pise banovan onda je u skladu sa zakonima i nasom politikom privatnosti (koja je takodje u skladu sa zakonom) na koju si pristao pristupajuci forumu.informacija da je neko banovan nije privatna ali zato da li je trajno ili privremeno jeste
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari