Šta je novo?

Pitanja u vezi sa forumom

Zabranu korišćenja VPN-a i browser fingerprinting.

Da prebacimo servere u Kinu, brat Xi ce sve da regulise...

Dosta je bilo o Pravilima i citamju istih. Dovoljno je sta imamo, kome to nije dovoljno, nista nece biti dovoljno.

i njemu je prećeno
Od kada je molba postala pretnja?
Uriel iako voli da glumi ludaka tacno zna kada treba da povuce rucnu, za razliku od nekih.
A kada stari clanovi misle da su jaci i od vise instance koja je iznad nas... To nije nasa krivica.

Btw forum mi usporen nesto... Da li sam dobio discourage?

Gledajuci istorijat tvojih kazni, cudno mi je da se ni jednom nisi setio da procitas pravila.
Takodje si promasio temu o brisanju istecenih kazni, koje su bile krivac za tvoje usporenje a ne zadnja opomena koju si dobio.
Kolege obrisale istecene kazne i sada ti sve radi ok.
Ako sam dobro razumeo, sada mi sve radi ok, brzina logovanja i otvaranje strana? Sve mi i dalje koči.

Nemas nikakve restrikcije.
Svima koci i stuca... Kada ce biti sredjeno, ne znam.

Nemas nikakve restrikcije.
Svima koci i stuca... Kada ce biti sredjeno, ne znam.
Počelo je sve da šljaka punom brzinom. Zahvaljujem se i biću trpeljiv a ne ciničan kao ranije zabavljujući sebe. Pročitaću i pravila foruma ali ne zato da bi nekom podilazio nego stvarno što bi padao na greškama poput ove sa piraterijom, da smanjim fator rizika. Hvala DukeLander i nadam se da će mi biti uskoro skinuta i zabrana komentarisanja u temi S24 Ultra.

Listajuci forum videh da nekim korisnicima pise da su banovani.
Procitao sam pravilnik, vise sam se pitao da li moze da se zakljuci koji je ban u pitanju.

Privatno da li je trajni ili privremeni-vremenski ograničeni (nebitan rok), pošto mi se čini da to pita? Ne vidim razlog za tako nešto ali OK ako tako kažete.

Sa druge strane mi je potpuno jasno da je to iscrpljivanje eventualno podesiti forum ili to objavljivati za svaki ban i zašto iz tog razloga to ne činite ali da je razlog samo privatnost reći Pera - trajni ban...

Neprijatan osecaj kad se vidi da je neki korisnik koji se tu mota godinama, banovan.

Privatno da li je trajni ili privremeni-vremenski ograničeni (nebitan rok), pošto mi se čini da to pita? Ne vidim razlog za tako nešto ali OK ako tako kažete.

Sa druge strane mi je potpuno jasno da je to iscrpljivanje eventualno podesiti forum ili to objavljivati za svaki ban i zašto iz tog razloga to ne činite ali da je razlog samo privatnost reći Pera - trajni ban...
Procitas zakone o privatnosti i bice ti jasno.
Sta i kako je cisto stvar izmedju clana i administracije, ostale to ne treba da zanima.

Ma iskreno uopšte ne to ne zanima nešto posebno, samo sam se nadovezao na prethodni post i iskazao čuđenje zbog čega recimo informacija da je neko banovan nije privatna ali zato da li je trajno ili privremeno jeste - ali ako vi kažete da je tako stvarno nemam razloga da sumnjam da je drugačije.

informacija da je neko banovan nije privatna ali zato da li je trajno ili privremeno jeste
Ako pise banovan onda je u skladu sa zakonima i nasom politikom privatnosti (koja je takodje u skladu sa zakonom) na koju si pristao pristupajuci forumu.
Ako pise trajno ili privremeno banovan, to daje prostor za uvredu casti i dostojanstva, javno omalovazavanje, mobing, stavi sta hoces osnovu za tuzbu.

Njet

Vise je sugestija / predlog da se tema "Razmena pozivnica za torrent trackere" sakrije od neregistrovanih korisnika. Nadju temu preko bilo search engine-a i traze pozivnice putem privatne poruke. Postoji i jos razloga (mogu na pm sa nekim adminom da prodjem). (izvinjavam se unapred ako je neko pitao vec / dao predlog)

Vrh Dno