Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

Kako na osnovu ove slike zaključiti da li je ovo novije proizvodnje? Danas mi je stigao “novi” dualsense, miriše na nov, ne vide se tragovi korišćenja ali mi je sumnjiv 😀 Kupljen je u domaćoj prodavnici, online, imam i račun. Mogu da odustanem od kupovine ako su mi nešto “uvalili”. Kutija (ambalaža mi nije delovala kao nova, to me malo “čačka”).
Pogledajte prilog 497317
Šta te kopka?

Da li je to nešto što je stajalo u magacinu ko zna koliko dugo. Za sada radi bez ikakvih problema. 😁

Ne primećuju se tragovi korišćenja, pakovanje je bilo kao da ja je neko izvadio iz neke rupe. Možda je bio izloženi primerak, ne znam.

Moram i onaj stari da popravim ali nisam imao gde. Za sada.

Stigao danas sa Alija. Cena 37 dolara. Ima skoro sve kao original plus ima dodatne dugmiće pozadi,a ima i turbo funkciju. Inače ova LGBT svetla mogu da se isključe ili da se promeni boja ovih svetala oko palica. Nema mikrofon,nema L2 i R2 onaj otpor kada pritiskate ima obične motore za vibraciju. Osećaj u ruci je dobar,težina je skoro identična kao original.

1000003770.jpg1000003773.jpg

Da li je to nešto što je stajalo u magacinu ko zna koliko dugo. Za sada radi bez ikakvih problema. 😁

Ne primećuju se tragovi korišćenja, pakovanje je bilo kao da ja je neko izvadio iz neke rupe. Možda je bio izloženi primerak, ne znam.

Moram i onaj stari da popravim ali nisam imao gde. Za sada.
Sad me vec interesuje na sta lici ta kutija 😄
Okaci neku sliku, pa da vidimo na sta to lici. Kao sto neko rece, bitno je da su one nalepnice sve na mestu, mada iskreno verujem da i to moze da se namesti. Cak mislim da sam negde procitao da takve nalepnice (ne striktno sony, nego uopsteno) mogu da se naruce sa tipa aliexpressa. One nalenice sa tipa kutije samsung telefona se sigurno teze falsifikuju, ali za kontroler kontam da su neke klasicne, nebrendirane.

Evo i kutije, kontorleru ništa ne fali. Videću, ako krene da driftuje šaljem na reklamaciju (ima dve godine da radi kako treba 😁). Možda su mi nešto uvalili jer sam se pogađao za cenu, dobio ga za 9352 DIN 😅

Kutija:
1750957745124.png
1750957786641.png
1750957815022.png

Evo i kutije, kontorleru ništa ne fali. Videću, ako krene da driftuje šaljem na reklamaciju (ima dve godine da radi kako treba 😁). Možda su mi nešto uvalili jer sam se pogađao za cenu, dobio ga za 9352 DIN 😅

Kutija:
Pogledajte prilog 497343
Pogledajte prilog 497344
Pogledajte prilog 497345
Nisu ti bas nasrecnije editovane slike, ali jasna je poenta. Pa sta znam, ovo mi cak ne deluje kao oštećenje iz transporta. Kao da su izvukli kutiju iz nekog smeća, spakovali kontroler i zalepili nalepnicu.

Za vikend sam primetio nego nikako da pitam.

Na glavnom nalogu su mi igre sa drugih naloga sa katancem. Share upaljen na svim tim nalozima kao i na glavnom.

Jedan od sekundarnih je turčin sa ps+ pretplatom. Igre koje sam pre instalirao na glavnom imaju katanac. A na primer Pistol Whip koji sam za vikend skinuo sa storea na glavnom radi normalno.

Probao sam i sa obnovom licence pa restart i ništa.

Nema šta AI rešava sve :

Restore licence
Disable share
Enable share

Polovan 5200 radi kao sat, imam 3 takva vec god dana bez greske. Ne bih dao pare za nov nikada više. 2 nova koja sam uzimao kad sam uzeo konzolu, 1 uz konzoku 1 dodatno. Oba su prodriftovala. 1 sam spalio levi analog svojim "lemačkim" neiskustvo a drugi mi je čovek u Zarkovu zamenio hallo. Taj je morao da se dodatno kalibrura.

Sve u svemu odeš pogledaš i vidiš da su gamepadi kao novi, odakle im nemam pojma imaju na stotine. Naravno izaberes onaj koji deluje najmanje ishaban, tu su nijanse u pitanju da li ima egde ris na plastici. Ako su otvarani ja nisam uspeo da nadjem trag otvaranja na istim.
Da li su ti polovni sa Hall efektom?

Stigao danas sa Alija. Cena 37 dolara. Ima skoro sve kao original plus ima dodatne dugmiće pozadi,a ima i turbo funkciju. Inače ova LGBT svetla mogu da se isključe ili da se promeni boja ovih svetala oko palica. Nema mikrofon,nema L2 i R2 onaj otpor kada pritiskate ima obične motore za vibraciju. Osećaj u ruci je dobar,težina je skoro identična kao original.

Pogledajte prilog 497333Pogledajte prilog 497334
Pre ne bih igrao P5 nego sto bih ovo u ruke uzeo. 37$?!? Za šta?

Nesrećni Starfield? Imam utisak da mu je vreme već prošlo, klasičan primer za don't believe the hype. Ne pamtim da me je neka igra toliko smorila samo nakon par dana.

Molim za pomoć za kupovinu PS5. Kupio bih klincu ali mi treba preporuka koju verziju uzeti. Sa čitačem bez čitača, slim ili ne, sa kolikim hardom... Videm ima raznih verzija i opcija pa ne znam za koju da se odlučim.

Najbolja kupovina je PS5 Slim Digital jer dolazi sa 1TB u odnosu na 825GB na fat. Disc Drive ti realno ne treba, pogotovo u prvih godinu dana dok ne pređe sve što mu je zanimljivo iz kataloga, a i ako želiš kasnije da uzimaš fizičke igrice možeš ga i kupiti naknadno, meni je disc drive izašao oko 9500 na ananasu sa kuponima.
Koji SSD od 2TB preporučujete za PS5?
Kingston KC3000 sa kuponima na ananasu ili kp, u kombinaciji sa Arctic M2 Pro SDD hladnjakom od 800 dinara u Game Centru.

Ја сам узео Kingston Fury renegade, обавезно са хладњаком.

Castice nas poskupljenjem, kako drugacije..

Како ставити лозинку на Sony store на конзоли?
Имам 70ак $, не бих да неко нешто купи без мог знања.

Nazad
Vrh Dno