Šta je novo?

Ananas vauceri - potraznja i razmena (pravila u prvom postu)

Danas ne radi ovaj a4000 koliko vidim, mozda ubace a5000?

3000/20000 u pp
Dobio od člana @Paša, meni trenutno ne treba. Prosleđujem uz dozvolu člana.

EDIT: Za vaučer koji sam ustupio pre neki dan sam mislio da je za jednokratnu upotrebu. Sad sam probao iz za..bancije i važi i dalje, tako da...
3000/20000
Bd567A

Poslednja izmena:
Ima li neko za kupovinu preko 25h din neki vaucer? Zamrzivac kupujem

Ako ima neko vaučer za ove veće kupovine, trebao bi mi jedan, za bazen.

Poslednja izmena:
Veci od a5000 koji je trenutno aktuelan nema...

Ček to samo ukucam a5000 i imam popust?

Da, ukoliko je iznos kupovine veći od 35.000 RSD.

Rešeno, prošao je vaučer, hvala.

Ja se ponadao da ću dobiti kupon za rođendan, međutim ništa od toga. Ne znam jel trebalo još šta da se popuni osim unošenja datuma naravno i prijave na newsletter.

Glavni uslov je da datum rođenja bude upisan prilikom registracije naloga.
Ako napraviš nalog i kasnije uneseš datum, ne kvalifikuješ se za rođendanske vaučere.

Ja sam skoro na jednom alt nalogu naknadno dodao datum rođenja i dobio vaučer (s tim što ranije nisam imao nikakav datum).

Ja se ponadao da ću dobiti kupon za rođendan, međutim ništa od toga. Ne znam jel trebalo još šta da se popuni osim unošenja datuma naravno i prijave na newsletter.
Proveri u spamu, promocijama u mejlu, često mora da se "kopa" za njihove vaučere.

Ja za ove tri godine ni na jednom nalogu (ženin, kevin, komšijin) nisam dobio rođendanske vaučere, pa sam ih pitao zašto i rekli su mi da je glavni uslov da datum bude upisan prilikom registracije, ne naknadno.

Screenshot_2025-06-25-12-59-00-977_rs.ananas.app-edit.jpg

Kod mene je prošlo, stavio sam prvi jun (par dana ranije) i došao mi vaučer. Inače datum nema veze sa stvarnim datumom rođenja

Ima li neko vaučere za kupovinu preko 30k? Probao sam prethodne, ništa ne prihvata.

Ima li neko vaučere za kupovinu preko 30k? Probao sam prethodne, ništa ne prihvata.
Ako ti znači 3000/20000 i dalje važi
Bd567A
Ako ste iskoristili radi i
KgP222
ista vrednost.

wUpNJJuN
0QzTB51W
c51SziwH
dr7foOcf
qWOQHW0G
v52WhBi6
BuN0LMte