Ja vidim da će moj sledeći telefon biti X100/X200 Ultra![]()
Exclusive: Here are the camera specs for the Google Pixel 10 series
The base Google Pixel 10 is finally getting a telephoto camera, but it might just come at too high of a cost.www.androidauthority.com
Šteta, iste kamere na 10 pro kao na seriji 9. Očito da će glavna priča biti oko novih boja, tensor g5 i Ai
Mene je zaintrigirao opasno x200 fe. Supruga polupala P4a i poručio joj već zaštitu za samsung a56. Međutim kad sam video vivo, debelo ću razmisliti šta da joj uzmem na kraju.Ja vidim da će moj sledeći telefon biti X100/X200 Ultra
GB nisam instalirao na telefonu sigurno 10+ god, jer to me ne interesuje, ali me itekako zanima kad neefikasan procesor srce bateriju, pregreva ceo telefon (toliko da nije prijatno dodirivati isti), jer eto ne moze "obican" video poziv da hendla ili kamera preview radi u 15fps itd. Lepo je zimi da ti zagreje ruke, ali ovde imamo i letoNe znam sta se opterecujete sa tim geekbenchom i 3nm, termalnom postavkom, brzom obradom itd.... ocekujem da ce Pixel pokidati tamo gde je najvaznije. Haptika, kamere, izrada, dizajn, UI, smootnes, ekran osvetljenje, features najnovije, prvi updatovi...
Bojim se da se neces vracati na Pixel. Jedino ako ti bude dosadno i pozelis probleme. 🤭😁Sta si odlucio?To je čisto mali skok u pakaovraćam se sigurno na p10 ako bude bilo zdravlja
P9PRO je odličan telefon kako god, fali mu samo to nešto što dolazi sa efikasnijim i hladnijim SoC.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari