Aplikacija je moćnija nego što izgleda na prvi pogled (mada ne trebaju svima te mogućnosti).Hvala. Svidja mi se što je odmah povukao sve vožnje i za gume koje sam stavio u aprilu odmah izračunao koliko su prešle.
Da li unosiš i održavanje? Ne vidim opciju za to.
Mogao bih da napravim novu komponentu "Podmazivanje lanca" 🤔
Prvo, može da se pravi prosta varijanta gde definišeš delove i "instaliraš" delove direktno na definisan bicikl (može više bicikala, naravno). Ali ono što sam ja uradio je definisao sam deo "zadnji točak" pa sam na taj deo instalirao delove zadnja guma, kaseta, zadnji disk, zadnje pločice. Slično sam uradio za prednji točak (bez kasete, naravno
Kada aplikacija povuče vožnju napolju, automatski povećava kilometražu za točkove i sve što je na njima. Kada vozim na trenažeru, točkovi ostaju na istoj kilometraži, a trenažeru se povećava kilometraža/vreme...
Za sve delove možeš da definišeš servisne intervale (u kilometrima, satima vožnje ili kalendarskim danima). Meni su definisani servisi (podsetnik) za pumpanje guma, punjenje baterija i slično. Neki delovi dođu sa predefinisanim servisnim intervalima (za točkove kaže da proverim da li su u balansu na svakih 800km, a ležajeve na 2500km). Svaki put kad tapnem da je urađen servis, mogu da dodam belešku (šta je rađeno i slično).