zavisi od brenda (modela) ja za moju scott imam u planetbike rezervne sundjere, vec sam menjao jednomJel ti stigla?
Generalno, kako rešavate "softver" kacige, ovo unutra što je prikačeno čičak trakama. Jer to može da se kupi i zameni kad propadne (čak i kod frimiranih modela), ili to određuje životni vek kacige?
Na staroj, koju još koristim, propalo...
Gde naći ovakav ili sličan bike stand? A da nije preskup...
Ovaj je iz Lidl-a, bio na akciji sa 5k na 4k.😀Gde naći ovakav ili sličan bike stand? A da nije preskup...
Jel ti stigla?
Generalno, kako rešavate "softver" kacige, ovo unutra što je prikačeno čičak trakama. Jer to može da se kupi i zameni kad propadne (čak i kod frimiranih modela), ili to određuje životni vek kacige?
Na staroj, koju još koristim, propalo...
Gde naći ovakav ili sličan bike stand? A da nije preskup...
Imam ja shimano hgt ako drugar ispali.Stara kaseta je ona racna, račna, kako li već, na navoj.
ima drugar, nadam se, pa je rešen taj problem.
Mislim da fali samo jedan. Evo i video.Trebaće mu po svemu sudeći 2 spejsera.
Nadam se da 1 već ima, tj. da je došao uz kasetu.
imam vec druge 5000 nikad mi se nista nije odlepilo, ono sto pise Continental GP5000 i nemacka zastava je prefarbano belim preko gume
te shcwalbe na treking bajsu? sigurno marathon od kilo? to ne znam kako se busi, jedino busilicom
Važi. Hvala.Imam ja shimano hgt ako drugar ispali.
Shimano CS HG 200-7jel to neki stari 3x7?
Duplo teza od conti![]()
Kad budeš nameštao, obrati pažnju na https://bicikl.bikegremlin.com/1977/linija-lanca/Važi. Hvala.
Shimano CS HG 200-7
Bajs je neki stari Nakamura model.
Točak je Merida Mats.
Šta znači "skembao"?
Ako si je oštetio, zašto misliš da je od brdske vožnje?
i ako moze slika kako izgleda nosac![]()
Kako se kaseta ošteti od vožnje uzbrdo? Gledam, moja je prešla 16 hiljada kilometara i popela 107 hiljada visinskih metara (Kopaonik, Fruška, Divčibare, Debelo Brdo, Tara, Kadinjača...), a ništa joj ne fali. A uglavnom sam 80+ kilograma, nisam baš lagan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari