Šta je novo?

Akcijske ponude igara (Steam, Amazon, GMG, GamersGate, GOG,...)

Zavrsili smo juce na keyshopovima. Zurilo se zbog rodjendana.
Nekoliko standardnih sajtova gamivo, eneba i g2a. Uzeli smo java & bedrock za oko 6$ i legends za 1.5$. Dungeons je za sada skup, kao i triple pack, tako da ce to za neki drugi put.

Te dodatne igre su smeće, samo original Minecraft vredi, ali shvatiće to klinci i sami. Nadam se da neće biti problema sa ključevima kao što su ljudi prijavljivali.

Te dodatne igre su smeće, samo original Minecraft vredi, ali shvatiće to klinci i sami. Nadam se da neće biti problema sa ključevima kao što su ljudi prijavljivali.
De de, ti kao nikad nisi bio klinac i uzivao u "smece" igrama?

Nekoliko standardnih sajtova gamivo, eneba i g2a. Uzeli smo java & bedrock za oko 6$ i legends za 1.5$. Dungeons je za sada skup, kao i triple pack, tako da ce to za neki drugi put.
Imaš PM, poslao sam ti kod za Minecraft Dungeons Ultimate.

WTF??!! Hvala ti puno. Mali će da bude oduševljen.

GOG summer sale 2025

Jel kupio neko ovaj poslednji Humble Bundle Choice? Interesuje me da li Soul Reaver moze da se aktivira u Srbiji. Vidim dosta jeftinih kljuceva po sajtovima, ali nisu za nas region.

Ja sam uzeo preko trejda, lik iskoristio na vise naloga da uzem za 0$ ceo choice za jun.
Nznm jel ste to videli?
Pouzimao narod za Dz i HB ostavio sve kljuceve aktivne i kao "evo castimo vas jel je bila nasa greska" lol

Ahaaa, jasno sada. Nisam bio svestan da je bio glitch. Znaci ti si preuzeo Soul Reaver od nekoga ko je kupio Choice dok je bio DZ i tebi normalno radi.

Dao mi je gift link za ceo choice ali za moj region.

Dao mi je gift link za ceo choice ali za moj region.
A kako se to daje za specificni region? Nikad nisam probao da giftujem choice, ali mi nekako cudno da moze da se menja region u tom slucaju.

SteamDB kaže da smo mi ovog puta smešteni pod "Europe"
Otisao sam na steamdb da pogledam to, ali posto taj sajt generalno slabo koristim, kako na keca nisam video info na ovoj stranici https://steamdb.info/app/2521380/, samo sam ga ugasio. Hvala :)

Intel gaming deli neke igre, medju njima ima i AC Mirrage, Warhammer 3 i jos poneka igra.

Evo uputstva za ucesce:
  1. Go to https://softwareoffer.intel.com/
  2. Sign-in or create an account. Please note: your phone number is required for account verification and access.
  3. Go to https://game.intel.com/us/newsletter and sign-up for the newsletter to not miss out on any future giveaways.
  4. Wait for a few days to get a master key email from Intel Gaming Access, it took me 8 days from the time of my account creation to receive the email. (The email was received in the Promotions Tab so keep an eye on that)
  5. Once your account is verified, log in, enter your Master Key and follow the on-screen instructions to redeem your software by July 15, 2025.
  6. Agree to the Offer Terms and Conditions.
  7. Select 1 of the Featured game titles to download along with any of the titles in the Bonus section. (The choice for this step is yours, choose any game of your choice)
  8. The game key for Mirage is redeemable on Ubisoft Connect so make sure to have an account for that.
I hope these steps help the majority of you to redeem the game. Happy Gaming!

Poslednja izmena:

Xbox pass i zavrsio si posao...

Deep summer discount na Steamu, odusevio sam se kad sam ovo video- igra mog detinjstva. Dugo cekam bundle na nekoj akciji ali ovo je bas ozbiljna akcija!

Prilozi

• IMG_6037.jpeg
    IMG_6037.jpeg
    999.1 KB · Pregleda: 100
Jel ima jos kakav deal, ono nabrzaka sto videh nista specijalno, AAA nisu na nekom popustu?

Ovo su neki naslovi na debelom popustu:

• Crash Bandicoot N.Sane Trilogy – 4€ (-90%)
  • Disco Elysium – 4€ (-90%)
  • Gris – 1,47€ (-90%)
  • Borderlands 3 – 3€ (-95%)
  • Little Nightmares II – 3€ (-90%)
  • House Flipper – 2,45€ (-90%)
  • Beyond: Two Souls – 2€ (-90%)
  • Blasphemous – 2,49€ (-90%)
  • Riders Republic – 4€ (-90%)
  • Robocop: Rogue City – 5€ (-90%)
  • Marvel Guardians of the Galaxy – 6€ (-90%)
  • Star Wars Battlefront II – 4€ (-90%)
  • Black Mesa: Definitive Edition – 1,95€ (-90%)

Nazad
Vrh Dno