Ti si samo ocigledno imao srece, ja sam opisao kako je bilo kod mene ali nisam napisao da sam na jedvite jade podigao u petak 13 dana po isteku ali sam ih i smarao gde mi je kartica i nisu mi do cetvrtka popodne napisali samo su pricali cekajte sms, cekajte sms, da sam ga cekao verovatno ni do danas ne bi docekao.Evo mog iskustva sa izdavanjem nove Mastercard debitne kartice jer stara ističe 30.06.2025.
Čitajući razna negativna iskustva ovde na forumu, 05.juna sam im poslao mail preko kontakt forme na sajtu da mi kartica ističe 30.06 a da idem na odmor u inostranstvo 05.Jula i da mi je potrebno da kartica stigne pre toga, po mogućstvu u ekspozituru u Nikole Pašića u Nišu, koja se nalazi u blizini firme gde radim.
06. Juna mi stiže odgovor da će mi kartica biti izrađena i da ću dobiti SMS kad bude stigla sa lokacijom gde je mogu podići. Istog dana mi skidaju 100 dinara za izradu kartice i u aplikaciji mi se pojavljuje broj nove kartice sa statusom da je u izradi.
Danas, 16.06. mi stigao SMS da je kartica stigla i da je mogu podići na šalteru gde sam i tražio da stigne.
Odlazim tamo, nema nikog u redu, završavam sve za 3 minuta i telefonom zovem Chip Card da je aktiviram, bez potrebe da idem na bankomat.
Od pisanja maila do preuzimanja nove kartice je prošlo 10-ak dana ali to je opet 15 dana pre isticanja stare kartice.
Sve pohvale za PŠ od mene.
@Tilek da li si probao da generišeš mToken u aplikaciji pa uneseš taj OTP kod?
Ko zna kako su shvatili tvoj upit. Najbolje je poslati im snimak ekrana, slikovito da vide.
Pa napiši o kom sajtu-aplikaciji se radi? Ne razumem šta kriješ, osim ako je nešto ilegalno ili neka prevara.Na žalost, aplikacija u kojoj sam pokušao kupovinu ne dozvoljava snimak ekrana.
Pa napiši o kom sajtu-aplikaciji se radi? Ne razumem šta kriješ, osim ako je nešto ilegalno ili neka prevara.
I dina kartice nemaju tu vrstu zaštite još uvek. I ovo ti je pitanje za korisničku podršku tog sajta, a ne banku.
Pa nije korisnička podrška tog sajta jer kad idem na plaćanje otvara se stranica banke sa logom BPŠ i logom UnionPay za unos sms koda.
Koliko sam upućen, upravo je tako kada je reč o MasterCard-u i Visi, taj prozor neće ni izaći ako ga banka ne podržava. Ima smisla da je isto sa UnionPay, pogotovu što se pojavljuje logo banke, dakle nije generička stranica. Možda se BPŠ priprema za implementaciju toga, ali nije skroz gotova, pa Yandex misli da podržava, iako u praksi još nije tako. Ne znam kome si tačno pisao, ali imaju oni i skriveni mejl [email protected] (sa njega nekad stigne odgovor kad im se piše pitanje u vezi sa karticama), pa bi možda tu mogli bolje da odgovore o čemu se tačno radi, ako već dosadašnji odgovori nisu bili odatle (po svojoj generičkoj prirodi se čini da nisu).
Поштовани,
Као што Вам је и раније одговорено, за сада немамо функционалност потврде интернет плаћања 3Д кодом. Пошто апликација Yandex Go тражи потвду плаћања 3Д кодом нећете моћи извршити плаћање нашом ДИНА UnionPay. Тренутно можемо да Вам понудимо да поднесете захтев за неку од картица које имају функционалност 3ДС, VISA или MASTERCARD. На сајту Банке можете погледати каталог дебитних картица које су у понуди.
Zbog brzine i specijalizovanosti sam ga i pomenuo. A skriven je jer ga nisu nigde objavili, valjda tu ne grešim, nigde ga ne nalazim. Interni je u suštini, ali odgovaraju i na direktne mejlove, što je lepo od njih. "Protokol" bi bio da se svi upiti šalju npr. na [email protected] ili preko formulara, pa kad oni to već stignu da proslede nadležnoj službi.Nije bas skiven mail ja sam im na taj mail pisao i da odgovaraju isti dan ako se posalje u radno vreme.
Traži da ti pošalju kartice u BPŠ Jovana Rajića 5 na Crvenom Krstu, tamo nikad nema više od dvoje troje ispred tebe a često ni toliko i podigni tamo kartice....bih prebacio lokaciju preuzimanja.
Često se dešava da ne dođe SMS, do sada koliko znam jedino je jednoj osobi stigao SMS…Sms nije stigao, status u aplikaciji se nije promenio, godišnja članarina i naknada za izdavanje kartice nisu još uvek naplaćene.
Često se dešava da ne dođe SMS, do sada koliko znam jedino je jednoj osobi stigao SMS…
Komšo mene su te naše komšinice sa J.Bulevara ubeđivale da Dina UnionPay ne prolazi na Ali-ju i Temu-u, a ja im kažem da ja već uveliko koristim i sve fino prolazi a one mene i dalje ubeđuju da nije tako nego mora "Viza internet" - tako da sve u svemu šta god da ti kažu u toj ekspozituri možeš da okačiš mačku o rep.A ove me ubeđivale u ekspozituri, nema potrebe da dolazite pre sms-a, sms sigurno stiže...😂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari