Ja kad kliknem na promociju izbaci mi regularnu cenu ,verovatno nemam dovoljno bodovaEvo ima honor 400 za 40k u G plus neki pokloni.
Ja kad kliknem na promociju izbaci mi regularnu cenu ,verovatno nemam dovoljno bodovaEvo ima honor 400 za 40k u G plus neki pokloni.
Znam Ssrki video sam tu al kad kucam te slusalice po nazivu pojavi mi se nekoliko vrsta koje imaju isti naziv samo na kraju neki dodatak, neki br msm, a cena od 2 do 6 hiljada. Mislio sam ako je neko vec dobio poklone...
Svako ko kupi do 18.6. (Danas) i izvrsi registraciju na sajtu plus u aplikaciji My honor registraciju za ekran dobice naknadno pokloneI 400 pro je na akciji. Mene je izašao 68k, nadam se sa poklonima...
To je valjda model koji ide uz honor 400 pro, uz honor 400 su one velike...Ovaj model ide kao poklon uz Honor 400 Link
Ima zakljucavanje na dupli klikJa se danas ozbiljno premišljao da ga kupim (pro), otišao do prodavnice da kupim ali sam na.kraju odustao.
Prelomilo je to što nema pravi AOD i gašenje ekrana na dupli klik. Ovo drugo sam mislio da su ubacili ali probah danas u prodavnici i ipak nisu. Jedino da taj primerak nije apdejtovan na poslednju verziju, mada me prodavačica ubeđivala da jeste.
Ništa, izgleda ipak samsung.
Inače je bila dobra ponuda za 68.300 i pokloni
Ne može da AOD nonstop bude uključen. Može samo da se pojavi pogledom ili dodirom. Nije isto kao kod recimo samsunga.Zaista sam sad zbunjen. Bukvalno svaka recenzija koju sam gledao kaže da AOD ne može da se uključi da non-stop bude aktivan, nego da se pali pri pogledu na telefon.
Da li neko, ko ima honor 400 pro, može da mi potvrdi da AOD može da bude uključen 24/7? Ali neko ko zaista poseduje ovaj telefon i zna iz prve ruke
AOD ima 4 rezima na ovom telefonu. Momak u #48 objavi je poslao SS sa 200pro isti fazon je i na 400pro. Ja sam kod sebe ostavio prikaz na celom ekranu sa slikom koja se ukljucuje dodirom, ono sta si video na recenzijama. Ako hoces da imas drugaciji AOD samo prebacis na prikaz preko dela ekrana, e kod ovog imas da biras između tri rezima prikaza (dodir za prikaz, zakazano <radi od do> i ceo dan). Sliku mozes da vidis u objavi #48 jedan kroz jedan ti je i na 400pro.Zaista sam sad zbunjen. Bukvalno svaka recenzija koju sam gledao kaže da AOD ne može da se uključi da non-stop bude aktivan, nego da se pali pri pogledu na telefon.
Da li neko, ko ima honor 400 pro, može da mi potvrdi da AOD može da bude uključen 24/7? Ali neko ko zaista poseduje ovaj telefon i zna iz prve ruke
Pazi ovde ti je vecina koja razmatra da kupi 400pro ili ga ima. Ja imam 400pro, sa punom baterijom telefon zaista moze da izdrzi ceo dan a neretko baterija ostane i za sledeci dan, tacnije za jos oko pola dana u zavisnosti od toga sta radis na telefonu. Baterija na obicnom je istog kapaciteta pa bi rezultat trebao da bude slican, naravno sve zavisi kako su resili optimizaciju na tom telefonu.Pitao sam pre par strana al niko ne odgovori, pa reko da pitam sad dok su se strasti malo spustile, koliko drzi baterija na obicnom H400? Kako ste zadovoljni?
Za 400pro imas ukupno 6 razlicitih nacina i oznaka za punjenje telefona. 3 za bezicno i 3 za zicno; zovu se: punjnje (slabiji punjaci), super punjenje i brzo punjnje.A kako aktiviras brzo punjenje, da li na 400 pro ima opcija u odnosu na 200 pro
Hvala lepo na recenziji, puno znaci, ubedjujem oca da kupi ovaj model, i msm da se nece pokajatiUzeh obični 400 kao poklon majci. Ali, igrao sam se par dana sa fonom, čačkao podešavanja, kameru i sl.
Dizajn je stvar ukusa, ali je za mene dopadljivog dizajna, za razliku od Honor 200 koji ima najružniji kamera island koji sam ikada video na nekom telefonu. Kompaktan je, sa vrlo malim bezelima, što je mnogima bitna stavka. Po tom pitanju izgleda daleko bolje od A56, koji je po veličini bezela ostao u 2020-oj.
Telefon radi veoma lepo, ništa ne secka. Animacije su glatke, mada bi bilo lepo da ima kao na OnePlus opciju da se podešava brzina animacija. Nema double tap opciju, na koju sam navikao.
Ekran je stvarno top i izgleda odlično. Zvuk solidan i glasan.
Kamera je iznenađujuće dobra za ovu klasu telefona. Slike u standardnih 12 Mpix izgledaju bolje sa isključenim HDR-om. Postoji opcija da se slika u full 200 Mpix rezoluciji, kada je potrebno nekoliko sekundi da se sačuva slika. Kada se kasnije uradi resize takve slike na 12 Mpix, ili čak i 30-ak Mpix, slika izgleda savršeno oštro na 4k monitoru pri 100% uveličanja. U poređenju sa slikama koje su iz 200 Mpix resizovane u 12 Mpix, standardne 12 Mpix slike izgledaju manje oštro, manje realno, overprocesuirano. Ovo resizovanje oduzima vremena, i predstavlja extra step, ali kome to znači, daje primetno oštrije i prirodnije slike.
Nisam se previše igrao da bih mogao da steknem neki utisak o bateriji, ali trebalo bi i tu da je solidan.
Eto, to su neki moji lični utisci.
Kazi mu da ne mora mnogo da se dvoumi, honor ima odlicne telefone i to ti pricam iz licnog iskustva, na kraju krajeva da ne valja nikad ne bih uzeo h400pro vec bi gledao neku drugu marku. Sa ovom kompanijom imam samo pozitivna iskustva, mene je prosli honorov telefon sluzio od 2019te i dan danas radi, sad ga koristim za muziku i radio, baterija mu je jos uvek dobra. Za nesto vise od 6 godina koriscenja honor telefona nisam imao nikakvih problema, stari telefon ni jednom nije bio na servisu, zastita ekrana je na visem nivou, sa originalnom fabrickom folijom na ekranu i obicnom maskom, telefon je izdrzao sve padove a foliju sam mu skinuo pre mesec dana, bila je vec dotrajala dok je ekran ceo i bez ogrebotina kao da je sad izasao iz fabrike. Slobodno neka uzme nece pogresiti.Hvala lepo na recenziji, puno znaci, ubedjujem oca da kupi ovaj model, i msm da se nece pokajati
Hvala na recenziji, e sto se cene tice, ide uvoz drugara iz Madjarske, tako da cena je nesto manja. Ma samo baterija mu je bitna, i to je to. Mislio sam i HM 7 lite, ali hocu da traje telefon duze, da ne koci i da sluzi solidnoKazi mu da ne mora mnogo da se dvoumi, honor ima odlicne telefone i to ti pricam iz licnog iskustva, na kraju krajeva da ne valja nikad ne bih uzeo h400pro vec bi gledao neku drugu marku. Sa ovom kompanijom imam samo pozitivna iskustva, mene je prosli honorov telefon sluzio od 2019te i dan danas radi, sad ga koristim za muziku i radio, baterija mu je jos uvek dobra. Za nesto vise od 6 godina koriscenja honor telefona nisam imao nikakvih problema, stari telefon ni jednom nije bio na servisu, zastita ekrana je na visem nivou, sa originalnom fabrickom folijom na ekranu i obicnom maskom, telefon je izdrzao sve padove a foliju sam mu skinuo pre mesec dana, bila je vec dotrajala dok je ekran ceo i bez ogrebotina kao da je sad izasao iz fabrike. Slobodno neka uzme nece pogresiti.
► Predlazem da pozuri sa odlukom, u Gigatronu je sad na dobrom popustu h400 kosta 40 000dinara, do duse neces dobiti poklone posto je period za poklone istekao pre dva dana, mada nije strasno; honorov punjac od 66w moze da se nađe za 3 000dinara i uzmi mu neku masku za 500dinara, preko toga ne verujem da ces imati ulaganja, ovo ti je realno fina ponuda ako gledamo da ces za softver na telefon imati podrsku 6 godina i da je telefon "svez" sa finim karakteristikama.
► Popust u Gigatronu mu vazi do 22og, srecno sa kupovinom ako se odlucite i da vas dugo sluzi!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari