Šta je novo?

Honor 400 (pro)

Nije bitan broj bodova. Ako si ulogovan, čim ubaciš telefon u korpu tamo će biti obračunata cena sa popustom

I 400 pro je na akciji. Mene je izašao 68k, nadam se sa poklonima...

Pozdrav.Jel zna neko koje se tacno slušalice dobijaju kao poklon uz honor 400, i vrede li sta? Interesuje me i kakav je punjac i koja mu je cena? Kaparisao sam honor 200, al sada ova ponuda u gig. deluje primamljivo, pa nzm kad se sve stavi na papir ...

Evo

Prilozi

• Screenshot_20250618_154311_com_android_chrome_CustomTabActivity.jpg
    Screenshot_20250618_154311_com_android_chrome_CustomTabActivity.jpg
    114.6 KB · Pregleda: 42
Ja se danas ozbiljno premišljao da ga kupim (pro), otišao do prodavnice da kupim ali sam na.kraju odustao.
Prelomilo je to što nema pravi AOD i gašenje ekrana na dupli klik. Ovo drugo sam mislio da su ubacili ali probah danas u prodavnici i ipak nisu. Jedino da taj primerak nije apdejtovan na poslednju verziju, mada me prodavačica ubeđivala da jeste.
Ništa, izgleda ipak samsung.
Inače je bila dobra ponuda za 68.300 i pokloni

Ja se danas ozbiljno premišljao da ga kupim (pro), otišao do prodavnice da kupim ali sam na.kraju odustao.
Prelomilo je to što nema pravi AOD i gašenje ekrana na dupli klik. Ovo drugo sam mislio da su ubacili ali probah danas u prodavnici i ipak nisu. Jedino da taj primerak nije apdejtovan na poslednju verziju, mada me prodavačica ubeđivala da jeste.
Ništa, izgleda ipak samsung.
Inače je bila dobra ponuda za 68.300 i pokloni
Ima zakljucavanje na dupli klik

A ima i pravi aod, bar tako kazu ljudi koji ga imaju

Ne znam, ja sam gledao recenzije i svugde je kao kad ga pogledaš on uključi AOD, što nije prava stvar, a za zaključavanje sam i ja mislio da ima ali danas probao i ne radi. Jedino ako je bio feleričan primerak

Ne znam, ja sam gledao recenzije i svugde je kao kad ga pogledaš on uključi AOD, što nije prava stvar, a za zaključavanje sam i ja mislio da ima ali danas probao i ne radi. Jedino ako je bio feleričan primerak
1000006162.jpg
Mozda jednostavno samo nije bilo ukljuceno.

Da, da. Verovatno nije bilo uključeno.
Znači ostaje samo problem AOD-a

Zaista sam sad zbunjen. Bukvalno svaka recenzija koju sam gledao kaže da AOD ne može da se uključi da non-stop bude aktivan, nego da se pali pri pogledu na telefon.
Da li neko, ko ima honor 400 pro, može da mi potvrdi da AOD može da bude uključen 24/7? Ali neko ko zaista poseduje ovaj telefon i zna iz prve ruke

Zaista sam sad zbunjen. Bukvalno svaka recenzija koju sam gledao kaže da AOD ne može da se uključi da non-stop bude aktivan, nego da se pali pri pogledu na telefon.
Da li neko, ko ima honor 400 pro, može da mi potvrdi da AOD može da bude uključen 24/7? Ali neko ko zaista poseduje ovaj telefon i zna iz prve ruke
Ne može da AOD nonstop bude uključen. Može samo da se pojavi pogledom ili dodirom. Nije isto kao kod recimo samsunga.

AOD ima 4 rezima na ovom telefonu. Momak u #48 objavi je poslao SS sa 200pro isti fazon je i na 400pro. Ja sam kod sebe ostavio prikaz na celom ekranu sa slikom koja se ukljucuje dodirom, ono sta si video na recenzijama. Ako hoces da imas drugaciji AOD samo prebacis na prikaz preko dela ekrana, e kod ovog imas da biras između tri rezima prikaza (dodir za prikaz, zakazano <radi od do> i ceo dan). Sliku mozes da vidis u objavi #48 jedan kroz jedan ti je i na 400pro.

Pitao sam pre par strana al niko ne odgovori, pa reko da pitam sad dok su se strasti malo spustile, koliko drzi baterija na obicnom H400? Kako ste zadovoljni?

Pitao sam pre par strana al niko ne odgovori, pa reko da pitam sad dok su se strasti malo spustile, koliko drzi baterija na obicnom H400? Kako ste zadovoljni?
Pazi ovde ti je vecina koja razmatra da kupi 400pro ili ga ima. Ja imam 400pro, sa punom baterijom telefon zaista moze da izdrzi ceo dan a neretko baterija ostane i za sledeci dan, tacnije za jos oko pola dana u zavisnosti od toga sta radis na telefonu. Baterija na obicnom je istog kapaciteta pa bi rezultat trebao da bude slican, naravno sve zavisi kako su resili optimizaciju na tom telefonu.
Sto se tice punjenja, trenutno telefon punim sa honorovim punjacem od 66W (to bi na h400 bila i maksimalna snaga) posto mi jos nisu stigli pokloni (nadam se da necu stvarno morati da cekam 60dana za 100W, vec da ce stici u roku od dve nedelje, optimisticno😅). Sa trenutnim punjacem od 7% do 100% telefonu treba oko 42minuta (bez aktiviranja super brzog punjenja). Sto se tice punjenja, h400 bi trebalo da ima iste rezultate kao u mom slucaju sa tim punjacem koji ces dobiti kao poklon, dok je za trajanje baterije moguce neko odstupanje u zavisnosti od optimizacije.

A kako aktiviras brzo punjenje, da li na 400 pro ima opcija u odnosu na 200 pro

A kako aktiviras brzo punjenje, da li na 400 pro ima opcija u odnosu na 200 pro
Za 400pro imas ukupno 6 razlicitih nacina i oznaka za punjenje telefona. 3 za bezicno i 3 za zicno; zovu se: punjnje (slabiji punjaci), super punjenje i brzo punjnje.
Sa mojim punjacem ti cim povezes telefon on ti puni u rezimu super punjenje, da bi ukljucio brzo punjenje potrebno je da nakon povezivanja pritisnes centar ekrana i zadrzis nekoliko sekundi i onda telefon prelazi u to super brzo punjenje, ako to ne uradis telefon ce se puniti u obicnom rezimu. Za sve ove rezime ima određena ikonica koja se pojavljuje unutar baterije, izgled tih oznaka mozes naci u uputstvu za telefon.

Uzeh obični 400 kao poklon majci. Ali, igrao sam se par dana sa fonom, čačkao podešavanja, kameru i sl.

Dizajn je stvar ukusa, ali je za mene dopadljivog dizajna, za razliku od Honor 200 koji ima najružniji kamera island koji sam ikada video na nekom telefonu. Kompaktan je, sa vrlo malim bezelima, što je mnogima bitna stavka. Po tom pitanju izgleda daleko bolje od A56, koji je po veličini bezela ostao u 2020-oj.

Telefon radi veoma lepo, ništa ne secka. Animacije su glatke, mada bi bilo lepo da ima kao na OnePlus opciju da se podešava brzina animacija. Nema double tap opciju, na koju sam navikao.

Ekran je stvarno top i izgleda odlično. Zvuk solidan i glasan.

Kamera je iznenađujuće dobra za ovu klasu telefona. Slike u standardnih 12 Mpix izgledaju bolje sa isključenim HDR-om. Postoji opcija da se slika u full 200 Mpix rezoluciji, kada je potrebno nekoliko sekundi da se sačuva slika. Kada se kasnije uradi resize takve slike na 12 Mpix, ili čak i 30-ak Mpix, slika izgleda savršeno oštro na 4k monitoru pri 100% uveličanja. U poređenju sa slikama koje su iz 200 Mpix resizovane u 12 Mpix, standardne 12 Mpix slike izgledaju manje oštro, manje realno, overprocesuirano. Ovo resizovanje oduzima vremena, i predstavlja extra step, ali kome to znači, daje primetno oštrije i prirodnije slike.

Nisam se previše igrao da bih mogao da steknem neki utisak o bateriji, ali trebalo bi i tu da je solidan.

Eto, to su neki moji lični utisci.

Uzeh obični 400 kao poklon majci. Ali, igrao sam se par dana sa fonom, čačkao podešavanja, kameru i sl.

Dizajn je stvar ukusa, ali je za mene dopadljivog dizajna, za razliku od Honor 200 koji ima najružniji kamera island koji sam ikada video na nekom telefonu. Kompaktan je, sa vrlo malim bezelima, što je mnogima bitna stavka. Po tom pitanju izgleda daleko bolje od A56, koji je po veličini bezela ostao u 2020-oj.

Telefon radi veoma lepo, ništa ne secka. Animacije su glatke, mada bi bilo lepo da ima kao na OnePlus opciju da se podešava brzina animacija. Nema double tap opciju, na koju sam navikao.

Ekran je stvarno top i izgleda odlično. Zvuk solidan i glasan.

Kamera je iznenađujuće dobra za ovu klasu telefona. Slike u standardnih 12 Mpix izgledaju bolje sa isključenim HDR-om. Postoji opcija da se slika u full 200 Mpix rezoluciji, kada je potrebno nekoliko sekundi da se sačuva slika. Kada se kasnije uradi resize takve slike na 12 Mpix, ili čak i 30-ak Mpix, slika izgleda savršeno oštro na 4k monitoru pri 100% uveličanja. U poređenju sa slikama koje su iz 200 Mpix resizovane u 12 Mpix, standardne 12 Mpix slike izgledaju manje oštro, manje realno, overprocesuirano. Ovo resizovanje oduzima vremena, i predstavlja extra step, ali kome to znači, daje primetno oštrije i prirodnije slike.

Nisam se previše igrao da bih mogao da steknem neki utisak o bateriji, ali trebalo bi i tu da je solidan.

Eto, to su neki moji lični utisci.
Hvala lepo na recenziji, puno znaci, ubedjujem oca da kupi ovaj model, i msm da se nece pokajati

Ja sam ga nabavio za €350, što je trenutno više od Honor 200 i A56, ali manje dimenzije def. vrede tih 50-ak evra razlike. Plus, ne verujem da A56 po kvalitetu može da se nosi sa 200 Mpix modom koji ima Honor 400.

Hvala lepo na recenziji, puno znaci, ubedjujem oca da kupi ovaj model, i msm da se nece pokajati
Kazi mu da ne mora mnogo da se dvoumi, honor ima odlicne telefone i to ti pricam iz licnog iskustva, na kraju krajeva da ne valja nikad ne bih uzeo h400pro vec bi gledao neku drugu marku. Sa ovom kompanijom imam samo pozitivna iskustva, mene je prosli honorov telefon sluzio od 2019te i dan danas radi, sad ga koristim za muziku i radio, baterija mu je jos uvek dobra. Za nesto vise od 6 godina koriscenja honor telefona nisam imao nikakvih problema, stari telefon ni jednom nije bio na servisu, zastita ekrana je na visem nivou, sa originalnom fabrickom folijom na ekranu i obicnom maskom, telefon je izdrzao sve padove a foliju sam mu skinuo pre mesec dana, bila je vec dotrajala dok je ekran ceo i bez ogrebotina kao da je sad izasao iz fabrike. Slobodno neka uzme nece pogresiti.
► Predlazem da pozuri sa odlukom, u Gigatronu je sad na dobrom popustu h400 kosta 40 000dinara, do duse neces dobiti poklone posto je period za poklone istekao pre dva dana, mada nije strasno; honorov punjac od 66w moze da se nađe za 3 000dinara i uzmi mu neku masku za 500dinara, preko toga ne verujem da ces imati ulaganja, ovo ti je realno fina ponuda ako gledamo da ces za softver na telefon imati podrsku 6 godina i da je telefon "svez" sa finim karakteristikama.
► Popust u Gigatronu mu vazi do 22og, srecno sa kupovinom ako se odlucite i da vas dugo sluzi!

Kazi mu da ne mora mnogo da se dvoumi, honor ima odlicne telefone i to ti pricam iz licnog iskustva, na kraju krajeva da ne valja nikad ne bih uzeo h400pro vec bi gledao neku drugu marku. Sa ovom kompanijom imam samo pozitivna iskustva, mene je prosli honorov telefon sluzio od 2019te i dan danas radi, sad ga koristim za muziku i radio, baterija mu je jos uvek dobra. Za nesto vise od 6 godina koriscenja honor telefona nisam imao nikakvih problema, stari telefon ni jednom nije bio na servisu, zastita ekrana je na visem nivou, sa originalnom fabrickom folijom na ekranu i obicnom maskom, telefon je izdrzao sve padove a foliju sam mu skinuo pre mesec dana, bila je vec dotrajala dok je ekran ceo i bez ogrebotina kao da je sad izasao iz fabrike. Slobodno neka uzme nece pogresiti.
► Predlazem da pozuri sa odlukom, u Gigatronu je sad na dobrom popustu h400 kosta 40 000dinara, do duse neces dobiti poklone posto je period za poklone istekao pre dva dana, mada nije strasno; honorov punjac od 66w moze da se nađe za 3 000dinara i uzmi mu neku masku za 500dinara, preko toga ne verujem da ces imati ulaganja, ovo ti je realno fina ponuda ako gledamo da ces za softver na telefon imati podrsku 6 godina i da je telefon "svez" sa finim karakteristikama.
► Popust u Gigatronu mu vazi do 22og, srecno sa kupovinom ako se odlucite i da vas dugo sluzi!
Hvala na recenziji, e sto se cene tice, ide uvoz drugara iz Madjarske, tako da cena je nesto manja. Ma samo baterija mu je bitna, i to je to. Mislio sam i HM 7 lite, ali hocu da traje telefon duze, da ne koci i da sluzi solidno

Samo da se ispravim, Honor 400 ipak ima double-tap funkciju, samo sam je tek kasnije pronašao. I za lock i za wake up.

Vrh Dno