Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

Je l' kad mi ne daje više da otkažem porudžbinu znači da je spakovana? Nije još stigao račun ali to je koliko sam shvatio kad preuzme kurir?
To su od skoro uveli da ne moze da se otkaže porudzbina a jos uvek ne piše spakovano, ja sam skapirala da se tada pakuje jer posle nekog vremena se pojavi spakovano, a račun stize kada preuzme kurir

To su od skoro uveli da ne moze da se otkaže porudzbina a jos uvek ne piše spakovano, ja sam skapirala da se tada pakuje jer posle nekog vremena se pojavi spakovano, a račun stize kada preuzme kurir
Pa dobro se setili posle 7 dana da ne daju da se otkaže 😂... Javljam kad stigne račun

Update..
Stiže c&a paket o kome sam pisala .. Subota.. Bg.. Ananas dostava.. 😂
Sad' kad' me ispali kurir.. 😂😂

Najavljuju mesec Ananasa od 16. kompletna ponuda dostupna..kuckajte kroz Google.. Mislim nista sve što imaju od proizvoda inace..bar trenutno.. Ali kao od 16. vaučeri, točak sreće itd.. Vidite njihove naloge na dr mrežama..

Pustili novi vaucer na C&A 1000/3000..ne isplati se na sadašnje cene..
Btw nema baga ni za lek.. 😏😂

Pa udji na porudzbinu i imas tamo sve kad je bila porudzbina kad je spakovana kad je preuzeo kurir.
Evo spakovali su tek sad, postexpress je, jedan artikal ga nema iako je potvrđen bio ali dobro 😂...

...tako da uglavnom... , ne znam ni da li ce pokusati ponovnu dostavu :) i sto je taj djak razdelio artikle sto nisu poslali iz iste radnje ni to mi nije bas jasno hah

Ali city secam se situacije komsija alo mi dolazi na vrata i veli doso ti paket neki. Nemam dalji komentar :)

Postekspres mislim da je aktuelna ona sema ako ne predas do jedno plafon 14:30h ne salju isti dan, zavisi od mesta.

Screenshot_2025-06-14-20-13-12-402_com.instagram.android-edit.jpg
Najavljuju do 50% popusta, točak sreće, vaučere.. Očekujete nešto dobro ili uglavnom vaučere od 500/4000?

Jel pokuplja post express nedeljom uveče pošiljke (pretpostavljam da ne), ili će tek biti paket od utorka...

Je l' a5000 bude za preko 30 ili preko 35k?

a brzo više mi nije nešto brzo :D Pre sedam dana poručeno, potvđeno ali nije još spakovano...

Ista situacija, zvao sam i u četvrtak i u nedelju, rekli kao "poslaćemo tako bla bla", evo i dalje nije spakovana. A sitnice neke su u pitanju

Screenshot_2025-06-16-21-47-22-627_com.android.chrome-edit.jpg

Da li je neko uspeo da iskoristi ovaj vaucer? Meni ne prihvata, iako su samo C&A proizvodi i 3500 košta

Izgleda da je city express najgori za isporuku, narucio tv pre mesec dana stigao 4 dana posle roka, juce je bio zadnji dan za isporuku nekih sitnica opet city express kao nisam bio na adresi videcemo dali ce danas da stigne. Bila bi fora da moze da se odabere kojom sluzbom vrse dostavu.

Mislim da to zavisi od mesta do mesta, odnosno od kurira, ja u zadnje vreme nemam nikakve probleme sa CE. Najgori su mi Postexpress koji inace ima najbolju reputaciju.
Ja se ne obazirem na kasnjenje, jer ne ocekujem da ce Ananas ikad moci da ispostuje rokove, jasno mi je u kakvom drustvu zivimo, bitno mi je da stigne a unapred racunam na moguce kasnjenje.

Izgleda da je city express najgori za isporuku, narucio tv pre mesec dana stigao 4 dana posle roka, juce je bio zadnji dan za isporuku nekih sitnica opet city express kao nisam bio na adresi videcemo dali ce danas da stigne. Bila bi fora da moze da se odabere kojom sluzbom vrse dostavu.
Meni je City 4 put lomio/ostetio plocu od stola porucenog sa anansa i na kraju mi poslali 5 put sa gebruder weiss i stigla cela :D

Meni je od njih tv stigao posle 2 dana.Ne znam što su tebe toliko zavlačili.Ja sam uzeo preko Sparka.

Ananas bas usporio sa "abrzo". Secam se ranije, narucim u 15h, stigne mi sutra u 12h. A sad ni posle 24h ne mogu ni da potvrde proizvode, a kamoli nesto vise. Ako zele da budu srpski Amazon, moraju se poboljsati.

A i ovaj "mesec Ananasa" za sada nista specijalno, a najavili tocak srece, vaucere itd.

Juce narucio radio za auto, naso ga kod jednog prodavca i da ga ubacim u korpu kaze anans imas kod drugog a on jeftiniji za 1000 i nesto, normalno narucim taj i normalno otkazu...
Danas prvi put od nekog Avatara stigla narudzbina a nema ga racun na mail, nisam otvarao kutiju da vidim da nije tu racun

Ja sam narucio nesto od prodavca DrTechno 15.6 i stajalo je da je datum isporuke od 23.6 - 26.6.
Danas (18.6) mi je stigao fiskalni na mejl i zvao me City Express...

Ja se dopisivao malopre sa njima oko toga kako stoji delimično spakovano od vikenda i poslali ovo:
18. 6. 2025. 08:36:08 - trgovac nažalost nije imao na stanju sve artikle. Izvinjavamo se zbog neprijatnosti.
Ja ovo ne vidim u app direktno, čudo, imam samo slično ovakvo obaveštenje od 14. 6. samo jedna majica nema na stanju od celog paketa, vidim ja da će mi pre stići eksterni od frog.rs koji sam sinoć poručio nego ovo od Sparka...

Vrh Dno