Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

Bitno da nama od C&A ništa ne stiže 🙌🏻, kod mene je rok za isporuku do sutra tako da ne bude li spakovano za par sati zove se kol centar 😂
Meni je prva porudžbina c&a stigla u roku jedan dan poruceno sutra dan stiglo, a druga porudžbina porucena 8 og uvece samo potvrđena a isporuka od 12 og do 16 oh 🤣nesto su zakazali sa c&a😀

Za tako nesto moraju da imaju cisto svoju kurirsku/dostavnu sluzbu, dokle god je to dato trecoj strani ne treba se zanositi apsolutnim rokovima vec racunati da je to hepi end slucaj.

Za tako nesto moraju da imaju cisto svoju kurirsku/dostavnu sluzbu, dokle god je to dato trecoj strani ne treba se zanositi apsolutnim rokovima vec racunati da je to hepi end slucaj.
Obrisao sam, pa da napišem da bi drugi znali na šta si odgovorio. Da treba da se uvede da se dodatno plati ali da sigurno bude dostava u roku od dva dana od poručivanja.
Realno mislim da ako mogu oni i kurirske službe da dodatno zarade, napraviće lako oni dogovor.A meni na primer nekad jeftinije je da platim . Npr nek je i 1000 dinara, ako mi je bitno i hitno platiću. Ako nije čekaću.

Da li i sutradan pokusaju dostavu ako neko nije na adresi?

Poslednja izmena:
City je meni najgori uvek dodje taj poslednji peti dan ili cak presaltaju za ponedeljak. Par puta su samo banuli gazda paket a da ne zovu na mob. 👎

Poslednja izmena:
City je meni najgori uvek dodje taj poslednji peti dan ili cak presaltaju za ponedeljak. Par puta su samo banuli gazdza paket a da ne zovu na mob. 👎
Meni danas izgubili paket stigo 2/2 samo jedan paket drugi od dva ukupno, srecom sam skontao da fali jer je manji paket pa sam vratio. Kaze sofer da proba da nadje i prvi paket pa u ponedeljak da donese. Da sam kojim slucajem uzeo mogo bi da se oprostim od 200+ 😂

@stefan_93 najbitnije im je da samo smungu i napisu "Pokušana dostava, nema nikog na adresi" . Postekspres i dexpres su ok

Nego ako piše "Porudžbina je preuzeta od strane kurira" i dostavljač je City Express kako da proverim gde je trenutno pošiljka, nigde nema na Ananasu kod za praćenje za City Express?

Cekaj postarina za neke artikale je 350 dinara + naknada za placanje pouzecem 200 , izadje 560 dinara? Meni je barem tako za duks

Treba mi kombinovani bojler od 60 litara i takav na ananasu nema, ima 50 i 80 lit. A bojler od 60 lit. kombinovani u drugim prodavnicama ga redovno ima. Baš čudno.

• 6. 6. 2025. 03:45:24
    • Porudžbina je kreirana
    • 10. 6. 2025. 08:02:36
    • Porudžbina je potvrđena
    • 10. 6. 2025. 11:00:47
    • Porudžbina je spakovana
    • 11. 6. 2025. 16:48:03
    • Porudžbina je preuzeta od strane kurira
    • 12. 6. 2025. 08:29:54
    • Porudžbina je na dostavi
    • 12. 6. 2025. 14:26:50
    • Pokušana dostava, nema nikog na adresi

Bravo ja treba da gledam u pasulj kad ce im se gnedi.

06.poruceno..od tada status potvrđeno..
Juče je bio poslednji dan za isporuku..
ABrzo..
Zatražila urgenciju dan pre.. Jutros prvo izvinjenje preko Vibera.. Zatim mail da je delimično potvrđena pošiljka..(nedostaje 1 proizvod..insce sve c&a)..
Zatim se promeni status u spakovano.. Onda stigne i mail izvinjenja zbog kašnjenja..inace kilometarski..u fazonu naznačen datum isporuke je samo preporučen dan isporuke.. Takodje
..dinamika rada kurira im nije u nadležnosti.. 😂😂 (inace ananas kurirska služba u ovom slučaju..)
Večeras posle 20h fiskalni i preuzimanje od strane kurira..
Jedva sam vam sve napisala..svasta mi se dešavalo ali ovoliko prepiske u jednom danu nikada..
Ne gubite nadu.. 😵‍💫😅

06.poruceno..od tada status potvrđeno..
Juče je bio poslednji dan za isporuku..
ABrzo..
Zatražila urgenciju dan pre.. Jutros prvo izvinjenje preko Vibera.. Zatim mail da je delimično potvrđena pošiljka..(nedostaje 1 proizvod..insce sve c&a)..
Zatim se promeni status u spakovano.. Onda stigne i mail izvinjenja zbog kašnjenja..inace kilometarski..u fazonu naznačen datum isporuke je samo preporučen dan isporuke.. Takodje
..dinamika rada kurira im nije u nadležnosti.. 😂😂 (inace ananas kurirska služba u ovom slučaju..)
Večeras posle 20h fiskalni i preuzimanje od strane kurira..
Jedva sam vam sve napisala..svasta mi se dešavalo ali ovoliko prepiske u jednom danu nikada..
Ne gubite nadu.. 😵‍💫😅
Blago tebi, ja poručio 7. 6. i i dalje ništa... Isto C&A, samo ta poruka na Viberu, ali smaraću ih onda ja opet sutra...

Nego ako piše "Porudžbina je preuzeta od strane kurira" i dostavljač je City Express kako da proverim gde je trenutno pošiljka, nigde nema na Ananasu kod za praćenje za City Express?
Nema..ali ako nisu ustali na levu nogu.. City call centar hoće da proveri preko adrese..
Blago tebi, ja poručio 7. 6. i i dalje ništa... Isto C&A, samo ta poruka na Viberu, ali smaraću ih onda ja opet sutra...
Pošalji im mail..trazi urgenciju..
Pričala sam sa ljudima iz reklamacija.. Oni ne mogu da pohvataju gde su im sve te c&a stvari niti da ih sastave.. Cirkus.. 😂😂

• 6. 6. 2025. 03:45:24
    • Porudžbina je kreirana
    • 10. 6. 2025. 08:02:36
    • Porudžbina je potvrđena
    • 10. 6. 2025. 11:00:47
    • Porudžbina je spakovana
    • 11. 6. 2025. 16:48:03
    • Porudžbina je preuzeta od strane kurira
    • 12. 6. 2025. 08:29:54
    • Porudžbina je na dostavi
    • 12. 6. 2025. 14:26:50
    • Pokušana dostava, nema nikog na adresi

Bravo ja treba da gledam u pasulj kad ce im se gnedi.
Ako je city,oni znaju barem kod mene tako rade,niti me zovnu niti pokusaju da dostave samo oznace pokusano.

Pošalji im mail..trazi urgenciju..
Pričala sam sa ljudima iz reklamacija.. Oni ne mogu da pohvataju gde su im sve te c&a stvari niti da ih sastave.. Cirkus.. 😂😂
Ma meni su potvrdili sve stvari još u ponedeljak piše 1/1 kod svake, ali stvarno više ne znam šta rade. Jutros sam zvao rekli su da ima ogroman broj porudžbina od C&A jer je sve bilo -70% i da se zato duže čeka ali da je prosledila kolegama da vide šta je sa mojom porudžbinom. I samo mi je stigla neka poruka na viberu da se izvinjavaju na kašnjenju i da će se potruditi da stigne što pre bla bla, mada od toga nema ništa jer evo vikend.

Ma meni su potvrdili sve stvari još u ponedeljak piše 1/1 kod svake, ali stvarno više ne znam šta rade. Jutros sam zvao rekli su da ima ogroman broj porudžbina od C&A jer je sve bilo -70% i da se zato duže čeka ali da je prosledila kolegama da vide šta je sa mojom porudžbinom. I samo mi je stigla neka poruka na viberu da se izvinjavaju na kašnjenju i da će se potruditi da stigne što pre bla bla, mada od toga nema ništa jer evo vikend.
Sve razumem.. Ovakva kašnjenja nikada nisu imali.. Ovo je bio očigledno preveliki zalogaj za njihove mogućnosti.. Naravno sve na štetu kupaca.. Očigledno su uslisili tvoju urgenciju..sada nema mnogo mogućnosti..nisu nikada dostavljali subotom..javicu ako se čudo desi..

Sve razumem.. Ovakva kašnjenja nikada nisu imali.. Ovo je bio očigledno preveliki zalogaj za njihove mogućnosti.. Naravno sve na štetu kupaca.. Očigledno su uslisili tvoju urgenciju..sada nema mnogo mogućnosti..nisu nikada dostavljali subotom..javicu ako se čudo desi..
City kad zaguzva dostavlja i subotom.

..ako te i nazovu to je 7 sekundi ako nisi pri telefoNIMA odma pale a naravno blokirali pozive da ih ljudi ne cimaju i ne smaraju. 😠

oni su danas trebali da donesu ponovo kao ta urgencija pomenuta gore ali nista naravno 😐🥰

i sad dal ce doneti u ponedeljak itd. pisi propalo .

cimam ih kao skot na face nista ne znaju a da napisu oma da nisam na adresi to je ono top.

Poslednja izmena:
..ako te i nazovu to je 7 sekundi ako nisi pri telefoNIMA odma pale a naravno blokirali pozive da ih ljudi ne cimaju i ne smaraju. 😠

oni su danas trebali da donesu ponovo kao ta urgencija pomenuta gore ali nista naravno 😐🥰
😂 Bukvalno.. Pre par dana me zove City.. Dok sam došla do tel..prekinuo.. zovem odmah.. On kao ja sam se već udaljio.. Ja ispred kuće.. Nije ni dolazio blizu.. 😂😂
Mada.. U mom slučaju Postexpress najgori..na svu sreću ne rade Bg sa Ananasom..

😂 Bukvalno.. Pre par dana me zove City.. Dok sam došla do tel..prekinuo.. zovem odmah.. On kao ja sam se već udaljio.. Ja ispred kuće.. Nije ni dolazio blizu.. 😂😂
Mada.. U mom slučaju Postexpress najgori..na svu sreću ne rade Bg sa Ananasom..
Hahah e to to on kao vec uveliko otiso,a nije ni bio tu,eto vidis kod mene postexpres najbolji,i ostali su svi korektni aks beks dexpres,uglavnom problema imam samo sa cityjem i to bas bas ono🤷🏻‍♂️Prosli put imao sam 3 paketa sa ananasa koji su bili preuzeti i kod njih u magacinu,i covek mi ladno donosio paket po paket dan za danom,ja mu kazem da mi donese sve odjednom imam tri paketa na sta se on smeje i kaze idemo mi redom pa kako naidje i sam covek kaze ono nije do mene ovo je organizacija nula😂

Hahah e to to on kao vec uveliko otiso,a nije ni bio tu,eto vidis kod mene postexpres najbolji,i ostali su svi korektni aks beks dexpres,uglavnom problema imam samo sa cityjem i to bas bas ono🤷🏻‍♂️Prosli put imao sam 3 paketa sa ananasa koji su bili preuzeti i kod njih u magacinu,i covek mi ladno donosio paket po paket dan za danom,ja mu kazem da mi donese sve odjednom imam tri paketa na sta se on smeje i kaze idemo mi redom pa kako naidje i sam covek kaze ono nije do mene ovo je organizacija nula😂
Hahaha..a takvi kakvi su jos su kod mene najbolji.. Znaju oni da mi znamo da lazu ali moze im se..
Dosta ti je jedan paket dnevno.. 😂😂

Samo PE ne spominji..da ne odlazim u off dalje.. Lezarinu sam plaćala za pakete za koje nisam ni znala da su stigli.. (pokloni)..

I meni je potvrđeno od ponedeljka i to je to, još uvek nije spakovano isto c&a, a u međuvremenu sam poručila druge neke stvari isto a brzo stiglo za dan a ovo jos cekanje

Je l' kad mi ne daje više da otkažem porudžbinu znači da je spakovana? Nije još stigao račun ali to je koliko sam shvatio kad preuzme kurir?

Vrh Dno