Šta je novo?

SBB - generalna diskusija (2025) [nije tema za EON box/aplikacije, Total TV/EON sat]

Sa tom ponudom za SBB+Yettel mob. upoznati su i zaposleni koje rade na support live chat-u na sajtu sbb-a. Nisu mi dali vise detalja, jer se ponuda odnosi samo na nove Yettel mobilne korisnike tj. na brojeve koji nisu u njihovoj mreži samim tim mi ta ponuda kakva god da je nije interesantna. Zvanično nisam nigde pronašao promociju, ali očigledno je da nešto nude.

U call centru su mi ponudili mobilni paket, 1400rsd, 20gb internet i neograničeni minuti I poruke.
Reče nešto i za zapadni balkan, ali nisam zapamtio koliko gb.

Liči na Yettel 20 sa 50% popusta, ali to je onda standardna ponuda za prelazak, čak i unutar mreže, sa pripejda na postpejd. Očekivao bih nešto specijalno, ako već prave neku priču. Doduše ostali iznosi su čudni, 2000 je taman između Yettel 100 i Yettel Mobile M, dok je 2400 tek nejasno. Ovde svakako možete videti sve povlašćene cene sa specifikacijama paketa, uz napomenu da su aplikacije (digitalne usluge) sada malo drugačije, a i u toku je letnja promocija (dodatni internet u prvoj godini), pa možete videti odgovara li toj telefonskoj ponudi.

U call centru su mi ponudili mobilni paket, 1400rsd, 20gb internet i neograničeni minuti I poruke.
Reče nešto i za zapadni balkan, ali nisam zapamtio koliko gb.
@vdb86 ja koristim Yettel 20 paket uz 50% popusta...fingirao prenos broja u Globaltel i dobio,bez kupovine telefona cena 1450d mesecno.A to gramaticko gledanje ko je kupio SBB ume da malo frustrira SBB je kupio (e&PPF grupa) tj ovo (e&) je Emirates Telecommunication Group.PPF grupa je Ceska PPF grupa U sastavu PPF Telekom grupe nalazi se i Yettel u Srbiji.Ova dva skraceno (e&PPF) su vlasnici Yettela Srbija i ujedno su kupili SBB.Ali zar nije lakse reci Yettel kupio SBB,a MTS Total Tv i NETTV PLUS i to mu dodje to.Nudili li EON nesto onda po pitanju mob. paketa osism,sadasje standardne ponude :unsure:

Bilje da su izbacili Nova serije.

@vdb86 ja koristim Yettel 20 paket uz 50% popusta...fingirao prenos broja u Globaltel i dobio,bez kupovine telefona cena 1450d mesecno.A to gramaticko gledanje ko je kupio SBB ume da malo frustrira SBB je kupio (e&PPF grupa) tj ovo (e&) je Emirates Telecommunication Group.PPF grupa je Ceska PPF grupa U sastavu PPF Telekom grupe nalazi se i Yettel u Srbiji.Ova dva skraceno (e&PPF) su vlasnici Yettela Srbija i ujedno su kupili SBB.Ali zar nije lakse reci Yettel kupio SBB,a MTS Total Tv i NETTV PLUS i to mu dodje to.Nudili li EON nesto onda po pitanju mob. paketa osism,sadasje standardne ponude :unsure:
Suština je bitna, a to je da će u nekom trenutku Yettel progutati SBB.

Mene su pre jedno 2-3 nedelje zvali iz SBB-a da zapitkuju gde sam i jesam li pod UO. Kad sam im rekao da sam u mts-u sa obavezom do sledećeg avgusta, operaterka mi rekla da planiraju objedinjavanje Yettel i SBB usluga u jedan paket i da će, ukoliko budu imali neku ponudu za mene, nazvati opet. Nije precizirala kada planiraju doduše, ali očigledno da rade na tome čim nekim korisnicima nude Yettelovu telefoniju, a i u poslovnicama dele njihove flajere.

ili obrnuto. vlasnik verovatno vaga koji naziv da zadrži, koji je jači brend. SBB je pod ovim nazivom oduvek, 25 godina ako se ne varam. Yettel kao brend postoji tek 3 godine i 3 meseca, dok je kao operater tu preko 30 godina.
možda će krajnji spoj ove dve firme imati neki novi naziv

a sve ovo spada u poslovne politike, o kojima nema svrhe diskutovati

Naravno da nema veze kako će biti ime provajdera.Da će biti jedan to je sigurno. Niko ko investira ogroman novac , sam sebi ne pravi konkurenciju, a i protiv zakona je. Polako, ne sme sve odjednom. A godine, ...

Jel daje SBB neke pogodnosti ako se prelazi iz supernove kod njih (tu pre svega mislim na popuste na pretplatu )

@Nikola PM @Arsen Lupin ima tema u kojima tražite ponude pa šta vam ponude, to je. na sajtu novim korisnicima nude 3 meseca po 1 rsd a ostalo u punoj ceni, dok starim nude 12 meseci po staroj ceni

@Znatizeljanuvek još uvek se ne zna, ni zvanično ni nezvanično. a već smo na pola meseca juna

Poslednja izmena:
Dali je na sbb svima utisan ton na Eon Box ovima ili samo kod nas

Najavio odlazak u MTS, zvali posle sat vremena i ponudili 30%.. Tu opciju od 20% mi nisu ni nudili, nego 5m po 1 din.

Mene su pre jedno 2-3 nedelje zvali iz SBB-a da zapitkuju gde sam i jesam li pod UO. Kad sam im rekao da sam u mts-u sa obavezom do sledećeg avgusta, operaterka mi rekla da planiraju objedinjavanje Yettel i SBB usluga u jedan paket i da će, ukoliko budu imali neku ponudu za mene, nazvati opet. Nije precizirala kada planiraju doduše, ali očigledno da rade na tome čim nekim korisnicima nude Yettelovu telefoniju, a i u poslovnicama dele njihove flajere.
Isti je vlasnik normalno da će doći do izjednačavanja.

Mene juče zvali i ponudili 12 meseci po dinar za duo premium valjda, sa dva boxa. Na mts sam, a ranije su zvali pa znaju da mi sad istice ugovor. Posle 12 meseci 4 hiljade i nešto. U kolima sam bio kad su zvali pa smo ofrlje dogovarali, ne sećam se detalja, ali bilo je ne treba vam fixni, i sredjnja brzina interneta :)

Evo sad sam potvrdio potpisivanje. 4150 din, prvih 12 meseci po dinar, 300 mb/s. 2 eon box + d3. 200 kanala

300Mbit/s u EON Full Duo paketu?

Nazad
Vrh Dno