Nisam razumeo da ti trebaju kablovi za aktivne zvučnike, izvinjavam se.Ovo su banana konektori.
U svakom slučaju konektori nisu problem više mi znači preporuka za kabl ali mi je upravo pala ideja,
ovi Tooki kablovi su baš jeftiniuzmem dva ista od 3 metra, to je dolar od prilike i 4 činča
![]()
RCA Connector Audio Plug for Soldering 4mm Video Cables Male Jack Speakon Connectors Speaker Terminals Amplifier Mixer Plugs - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com
Treba mi neki stylus za xiaomi tablet za klinca, jel ima nesto povoljno a da radi ok? Ne znam nista o stylusima, ne znam ni na sta da obratim pažnju 🤔
Shipping: €0.29 mani se DHL-a lolZdravo drugari. Interesantan mi je ovaj Badge Warhammer. Da li je moguće da za poštarinu treaže preko 100€ i da ga ima samo na ovom mestu ?
![]()
Adeptus Mechanicus Badge Warhammer 40,000 Religious Organization Logo Brooch Retro Metal Pin Gamer Collection - AliExpress 36
Ako hoces neku siguricu naj bolje ovaj standard shippingZdravo drugari. Interesantan mi je ovaj Badge Warhammer. Da li je moguće da za poštarinu treaže preko 100€ i da ga ima samo na ovom mestu ?
![]()
Adeptus Mechanicus Badge Warhammer 40,000 Religious Organization Logo Brooch Retro Metal Pin Gamer Collection - AliExpress 36
Pitaj prodavca da ti omogući AliExpress Standard Shipping sa praćenjem i dobićeš LA-HU ili sličan kod. Mada, meni je i Cainiao Super Economy Global bio ok, ali to uvek ide za 3 meseca.Zdravo drugari. Interesantan mi je ovaj Badge Warhammer. Da li je moguće da za poštarinu treaže preko 100€ i da ga ima samo na ovom mestu ?
@kalin62
Verovatno njemu kao ni meni ne izbacuje nista sem DHL shipping, kod mene je samo DHL od 100+$
Imate li preporuku za neki Essager punjač za Honor telefone sa qc? Do 20tak €?
samsung puni na 45w a xiaomi do 25w imam gaJa cekam ovaj isto za Honor, pa cu ti javiti utiske.![]()
Essager 100W GaN USB Type C Caricabatterie PD QC Quick Charge 4.0 3.0 Type C Ricarica Rapida Per iPhone 14 13 12 Xiaomi Macbook - AliExpress 202192403
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Imam vec jedan od 67W, puni Honor telefon sa 60W, tako bar telefon prepoznaje
Da, bitnija je app, ali je i dobar obd2 obavezan. Za PSA grupaciju, FAP neprevazidjen i danas, iako se ne azurira od 2020, steta velika. Isto potpuno prikazuje kao Diagbox/Lexia barem ovo sto moze, a moze dosta. Univerzalne meni nisu od neke koristi.Bitnija je mnogo aplikacija koju koristiš, nego sam uredjaj.
APC mozda ? imas kod nas oko 4-5 crvenihAko neko ima neku preporuku za kvalitetan produžni kabl koji ima i klasične utičnice i usb a i usb c?
Gledam po domaćim prodavnicama ima ugreen za 9k dinara, usbc daje 65w, pa da vidim ima li nešto jeftinije na aliju, ja ne uspevam da pronađem.
Ne bih neku kung fu marku, nego ugreen ili nešto slično
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari