Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Samo fabrički

Adobe Photoshop (beta) app on Google Play is now available for devices running Android 11 or later, with a minimum of 6GB of RAM (8GB or more recommended for optimal performance).

Poslednja izmena:
Ne znam gde ovo da “turim” pa cu ovde. Da li se neko susretao sa aplikacijom WorkOutDoors na iOS-u? To vam dodje Strava za sirotinju. Placala se jednokratno . Presao sam na Android ,ima li nesto slicno? Jednokratno placanje, ne treba mi 100 parametara i 30 predefinisanih vezbi. Neke osnovne stvari.

Pa nije baš kao Strava. Strava je primarno za bicikliste, trkače i GPS orjentisana. WOD je jedan od popularnijih na iOS-u sudeći po nekim mojim kolegama.
Nema ništa slično za Android ali postoji gomila drugih. Pogledaj Google Fit za početak
Osnovne stvari za tebe nisu osnovne stvari za drugog. Guglaj ono šta je tebi primarno (trčanje, vežbe ...)

Poslednja izmena:
Neka free app za castovanje/deljenje ekrana telefona a multimediju u auto sa Android 10? Wifi, bt, usb...nebitno

Pa nije baš kao Strava. Strava je primarno za bicikliste, trkače i GPS orjentisana. WOD je jedan od popularnijih na iOS-u sudeći po nekim mojim kolegama.
Nema ništa slično za Android ali postoji gomila drugih. Pogledaj Google Fit za početak
Osnovne stvari za tebe nisu osnovne stvari za drugog. Guglaj ono šta je tebi primarno (trčanje, vežbe ...)
Meni treba samo za voznju bicikla i setanje a ako si video ,kod drugara, to su ti parametri koji mi trebaju.Znaci desetak maksimalno.

Nisam bas siguran jer sam je koristio u trial periodu i kad je prosao,obrisao Stravu. Fakticki nista nije bilo vise,sto je meni bilo bitno.

^
A "fabrički" Samsung Health?
Koliko znam, ima dosta parametara i lepo sarađuje sa Samsung satom.

Izgleda da ce tako biti. Uzecu sat sigurno samo me muci razlika izmedju 7 i ultra. Koliko vidim ,sem baterije,slaba razlika a duplo skuplje. Verujem da cu biti razocaran ,posle AW9, ali sta je tu je.

Ima ih dosta pored strave. Pogledaj možda Komoot, BikeComputer Pro, MapMyRide ...
Takođe, pomenuti Google Fit, neki app koji ide uz uređaje, mogu da posluže

Neka free app za castovanje/deljenje ekrana telefona a multimediju u auto sa Android 10? Wifi, bt, usb...nebitno
Ne funkcioniše to baš tako lako. Mora da bude podržano od strane HU uređaja, od strane mobilnog i od strane app. Misliš da je sve to dostupno svima i da sve to neko radi za džabe?
Android Auto, ako su ostali uslovi ispunjeni.

Poslednja izmena:
Jedno pitanje oko placanja app na google playu. Posto je cena izrazena u dinarima kada hocu da platim za app a ja imam dinarsku i deviznu da onda platim sa dinarskom karticom? Posto mi izadje ponuda sta imam u walletu da odaberem. Devizna ce uraditi konverziju a vec sam prebacivao preko menjacnice tako da bi napravio dvostruki gubitak.

Prvenstveno gledam da tu dinarsku ne izlozim na netu nego je samo koristim za pos terminale

Ja mislim da ti i ne mozes da platis u dinarima, tj radice svakako konverziju RSD -> EUR, ili cak RSD -> EUR -> RSD, i to po nepovoljnom kursu.
Meni je cena u $, placam deviznom, znaci ide konverzija EUR -> USD, ali po Visa kursu koji je srednji kurs u sustini..

Jedno pitanje oko placanja app na google playu. Posto je cena izrazena u dinarima kada hocu da platim za app a ja imam dinarsku i deviznu da onda platim sa dinarskom karticom? Posto mi izadje ponuda sta imam u walletu da odaberem. Devizna ce uraditi konverziju a vec sam prebacivao preko menjacnice tako da bi napravio dvostruki gubitak.

Prvenstveno gledam da tu dinarsku ne izlozim na netu nego je samo koristim za pos terminale
Skida sa dinarskog računa tačno onoliko koliko je i navedeno u aplikaciji, bez dvostruke konverzije... uz to mi uvek bude naplaćen i iznos koji je tačno 1% od transakcije, a to je naknada banke (Raiffeisen) za obavljenu transakciju u inostranstvu

Nisam bas siguran jer sam je koristio u trial periodu i kad je prosao,obrisao Stravu. Fakticki nista nije bilo vise,sto je meni bilo bitno.

Nisi napisao šta ti je potrebno.
Ako ti je primarni biciklizam, idi na

Sad listam neke vožnje na mom free Strava nalogu, zaista nema mnogo stvari, ali ako izuzmemo Connect (Garmin) specifics ništa mnogo I ne fali. Strava mi vuče podatke iz Garmin Connect, snimljene sa Edge 840....Strava prikazuje kumulativni uspon, vreme, distanca, prosečna brzina I grafov brzine, pulsa (traka na grudima), kadenca (senzor na pedali), nadmorska visina.

Jedino nedostaje neka tabela sa brzinama I vremenima na 1 ili 5km i eventualno tabela rasporeda pulsa po zonama.

Skida sa dinarskog računa tačno onoliko koliko je i navedeno u aplikaciji, bez dvostruke konverzije... uz to mi uvek bude naplaćen i iznos koji je tačno 1% od transakcije, a to je naknada banke (Raiffeisen) za obavljenu transakciju u inostranstvu
Posto je u RSD cena onda da koristim dinarsku karticu?

Guglov prevodilac neće da prevede označeni tekst. U čemu je problem.

Pozdrav. Trazim jednu app koju sam instalirao na telefon redovno sa Play Store-a pre nekih godinu dana,medjutim sada je nema na Play store,ne mogu nigde da je nadjem. U pitanju je app jednog lokalnog radija iz NS,a treba mi kako bih je instalirao na android multimediju u kolima. U pitanju je ova app:

1000017778.jpg1000017779.jpg

Pozdrav. Trazim jednu app koju sam instalirao na telefon redovno sa Play Store-a pre nekih godinu dana,medjutim sada je nema na Play store,ne mogu nigde da je nadjem. U pitanju je app jednog lokalnog radija iz NS,a treba mi kako bih je instalirao na android multimediju u kolima. U pitanju je ova app:

Pogledajte prilog 495989Pogledajte prilog 495990
Imas tu stanicu i na ovoj aplikaciji

Ima je na ovom linku, pitanje da li radi
Apkpure

Ne kontam sta ce ti posebno aplikacije za radio stanice, bloatware nepregledni. Izvuces linkove radio stanica koje slusas (view-source code) i ubacis u player, recimo AIMP podrzava to. Jos ima i Car Layout. Ja sam tako dodao 10ak stanica.

Ne kontam sta ce ti posebno aplikacije za radio stanice, bloatware nepregledni. Izvuces linkove radio stanica koje slusas (view-source code) i ubacis u player, recimo AIMP podrzava to. Jos ima i Car Layout. Ja sam tako dodao 10ak stanica.
Zato što app za radio ima 5 puta bolji zvuk nego kada se slusa preko standardnog fm radija na toj multimediji. Druga stvar,kada putujem bilo gde po SRB,volim da slusam iskljucivo pomenutu radio stanicu,navikao sam se :) Ovo za Aimp nisam znao,probacu i tako. U svakom slucaju,hvala svima na brzoj reakciji :)

Nisi skontao izgleda sta govorim. Ne koristis raznorazne aplikacije od Radia, vec dodajes linkove u AIMP player. Sve pregledno i na jednom mjestu/listi. Rade naravno i komande volana. I obavezno prebaciti UI od AIMPa u 'Car'. Ja AIMP koristim i must have mi je, i u autu i na telefonu i na racunaru. Lako se i liste shareuju.

Meni svejedno, koristi kako hoces, nego sugestija...

Probaj VRadio. Imaš i AS FM u 256k, možeš dodati i svoje stanice, linkove, a i već imaš gomilu. Po meni najbolja app za radio.

Evo ti URL za AS FM:

Kod:
https://asfmnovisad-masterasfm.radioca.st/stream

Nazad
Vrh Dno