Šta je novo?

Najave filmova i serija

Изгледа доста лошије од првог дела. Класичан беспотребан наставак.

A vidi ga Rufalo u košuljici kao da je krenuo po Balzamiko za salatu a ne nekog da hapsi

Pa on je prosecan glumac inace, aj reci mi jedan vrlo dobar njegov film (a da nije Zodiac, gde je sporedna!),
i da nije sniman u Srbiji, i da nije Marvel :)
Poznatiji je Robert Englund, nego on... ako cemo o onfilm cudovistima da pisemo...
Zapravo lazem, u Mickey17 je odradio ulogu svetski, ruku na srce!

EDIT:
@momsab
To nikad i nije bila magija (jer ista ne postoji), nego CGI... mogu da zamislim na sta tek treci film moze da lici..
(MrBeast i Paul Logan su nabavili zeleno platno, i iz levog dzepa kupili celu postavu prethodnih filmova, sto nije tesko!) :censored:

EDIT:
Izvini Mare, nisam mislio da si hvalio Rufala, omaklo mi se jer se lozim na prvu, inace je dobra fora sa balzamiko sirecetom :D

Poslednja izmena:
Ne zna se i dalje nista osim sto se od danas prikazuje/takmici u Kanu.

Jel su to one tvoje žemske što su radile Tutanium i onaj drugi kojeg ne mogu da se setim

Jeste, Raw sa vegan kanibalima :LOL:

dobro vece svima. dosao sam do ove teme da Vas zamolim za pomoc. moj klinac (14) je veliki filmofil. gleda fimove u cineplexx-u tipa "lilo i stič" i ostale. treba da idemo u crnu goru na 2 meseca i nece moci da ide u bioskop, pa me interesuje da li ima neka mogucnost da se filmovi gledaju preko interneta (naravno da platim). imam video bim i mogao bih da mu na taj nacin nadomestim odlazak u bioskop. mozete da mi pisete i u private. hvala unapred. pozz

postoje streaming servisi. tamo se filmovi objavljuju par/nekoliko meseci nakon bioskopske premijere
podforum za njih

Verovatno ce da bude tres al ajde...

ovo vec moze da bude sasvim ok.

Prosto neverovatno da film ima ovakav naziv i da glavna uloga nije Jason Statham :D

Клод, Клод, Клод... Вандам Жон...
Ово акo буде имало оцену већу од 5, ту ме сеците. Можда да прође као пародија на акционе филмове. Елем... Верујем да су сцене борби убрзали 2-3х како би било реалније да се креће Жон.
А и он... Видела жаба да се коњи поткивају.... Пусти ти Шварција и Слаја, јесу матори али убивају из танџаре, не џилитају се по филмовима.

Још само да Дудикоф сними америчког нинџу 18...

Poslednja izmena:
JCVD mu je bio odličan i osveta blizanaca kad se setim 🤣

JCVD je dokaz da zna da glumi, samo nikako da mu neko da dobru ulogu.

Kako su steroid buzdovani osbiljno smorili lepo je videti bakute akcione heroje.

Чуј, Анђео се вози таксијем... Па за шта има крила?

Nazad
Vrh Dno