Šta je novo?

Najave filmova i serija

Sacekaj jos mozda bidne. Tuckwood je obezbedio skoro Weapons, Bring her back i Long walk.

Carobni frulas vajb. Vidim scenario je leakovan tako da cu baciti pogled cisto da se ne zeznem kao sa 28 years later.

Squid Game treca sezona izlazi sutra.

Ludi grk je malo izmenio originalni film ali ako bude 10% lud kao korejski bice odlicno

prvi film Nindža kornjača opet pred publikom povodom 35-godišnjice premijere

Bila je vec najava za The Naked Gun ali ovaj poster vidim prvi put.
I mozda sam se smejao vise nego sto je trebalo. :D
0p04vr2yfj9f1.jpeg

Jedva čekam.

Ako imena glavnih glumaca nije dokaz da živimo u simulaciji ne znam šta jeste 🤣🤣🤣

Ово само доказује по ко зна који пут, да су релативно просечни/надпросечни филмови из 80/90 - их, били толика класа за ово данас да добијају remake/reboot итд.

Baš sam došao ovde da iskomentarišem ovu bozu od trejlera. Kakvo nepoštovanje izvornog materijala, od tragedije oni napraviše sprdačinu. Razumem ja umetničku slobodu, ali nazovi film onda drugačije. Čak je i Švarcijev film imao tragičnu komponentu iako je bio dosta različit od knjige, ali opet za deset kopalja bolji od ovog smeća u najavi.

Ово само доказује по ко зна који пут, да су релативно просечни/надпросечни филмови из 80/90 - их, били толика класа за ово данас да добијају remake/reboot итд.
Има филмова из тог периода су римејк из претходног, само мало модернизовани.

Sada smo u 2, 3 generaciji rimejkova. Ima i 4 ali oni nisu generacijski već su prilagodjeni za drugo govorno područje tipa Perfect Strangers.

Nazad
Vrh Dno