- Učlanjen(a)
- 20.04.2005
- Poena
- 895
Pa ovo je totalno drugacije, prakticno sa ovim CarPlay Ultra Apple dobija kontrolu na velikom delu funkcija automobila ( ako sam dobro skapirao moci ce da se rade cak i promene nacina voznje) za razliku od obicnog CarPlay gde se ekran u vozilu samo preslikava sa telefona, pa nije bas laka odluka za proizvodjace da prihvate... Mercedes recimo je kategorican i ako je na pocetku bio za... malo su sad popravili izglede sa ovom personalizacijom i dodavanjem licnih elemenata u okviru dizajna ali treba to sve napraviti i naravno kosta...
U svakom slucaju, korisnici nista ne gube, dobijaju vise opcija za prilagodjavanje uz mogucnost da svuda imaju isti ekosistem... ja recimo volim da cesto menjam izgled vozaceve table, dosadi mi brzo svaka i voleo bih da mi je proizvodjac auta dao jos vise opcija da prilagodim sebi...
U svakom slucaju, korisnici nista ne gube, dobijaju vise opcija za prilagodjavanje uz mogucnost da svuda imaju isti ekosistem... ja recimo volim da cesto menjam izgled vozaceve table, dosadi mi brzo svaka i voleo bih da mi je proizvodjac auta dao jos vise opcija da prilagodim sebi...