dao sam primer samo, možeš nosiš koju želiš, nego sam viđao epixe na redditu sa metalnim narukvicama, a i kožnim, ali nije to to.Evo, recimo nikada ne bih nosio kožnu narukvicu, ali ako pričamo o uklapanju uz odelo, kožne narukvice su mi klasa, u odnosu na metalne, koje si pomenuo. I koje se nalaze na svim mojim klasičnim satovima.
zanimljivi primeri ali ne znam koliko su tačni 😁Vozač BMW-a, u odelu - metalna narukvica.
Putnik na zadnjem sedištu S klase - kožna narukvica.
Imam i ja fenix sa milanese narukvicom, koju vezbu treba ukljuciti kada se ide na operu?...
baš sam pričao sa jednim Nemcem u Šenburnu kad sam bio u Beču pre 2-3 godine na operi, čovek nosio Fenix sa Milanese narukvicom, pitao ga bio kakav je sat i sve jer sam par dana pre toga poručio Epix da dođe kad se vratim sa puta.
...
zanimljivi primeri ali ne znam koliko su tačni 😁
tipa 90% Rolexa i 70% Omege su na metalnim narukvicama, sumnjam da bi putnik u S klasi izbegavao da nosi gorepomenute satove 😀
si živ, ode srce? 😀Imam i ja fenix sa milanese narukvicom, koju vezbu treba ukljuciti kada se ide na operu?![]()
nigde nisam rekao da isključivo nose metalne i ne nose kožne, rekao sam da tvoje poređenje je malo verovatno tačno jer opet, sve zavisi od prilike, događaja, ostatka odeće itd.Ne znam, Patek Ili AP imaju mnogo više NEmetalnih narukvica... E sad, ko vozi, a koga voze...
Ne znam, Patek Ili AP imaju mnogo više NEmetalnih narukvica... E sad, ko vozi, a koga voze...
Može. Na telefonu u sklopu obaveštenja za Suunto aplikaciju imaš kategorije I na dnu liste je watch connection. Isključiš samo nju i to je to. Sve ostalo ostavi uključeno jer nema šta više da uznemirava.Može li se nekako ubiti ova notification na Suunto app da ne iskače svakih 10-15 min?
Ako dugo zadržim I ugasim ugase se sve notifications, u suštini mi treba samo workout summary ostalo me ne zanima
Ja to ne mogu da nađemMože. Na telefonu u sklopu obaveštenja za Suunto aplikaciju imaš kategorije I na dnu liste je watch connection. Isključiš samo nju i to je to. Sve ostalo ostavi uključeno jer nema šta više da uznemirava.
Oba screena su iz Sunnto appNe u podesavanjima telefona, vec u podesavanjima u okviru Suunto aplikacije(dakle otvoris app pa trazis unutar njega podesavanja).
Kad smo već tu,
Navi Shop će do kraja juna imati 970 na stanju. Praktično mesec ipo dana u odnosu na ostala tržišta 😬
Sto, mislis da je fluidniji? Trebalo bi da imaju apsolutno isti hardware, sem sto valjda Forerunner 970 nema hw cipove za ronjenje.Pa dobro, iskusan distributer, prvih par meseci proizvoda se kod Garmina verovatno vodi kao beta test
Vidim ima poprilicno odusevljenja posle kupovine, pa za dva dana dosta prijavljenih bugova na redditu
Zanimljiv mi je Desfit uporedjivanje f8 vs fr970: malo je tanji, ali je i krace baterije u odnosu i na fr965 i na f8, deluje mi da su mozda malo pojacali soc?
Ma daj, pa zar su za dzabe dodavali mikrofon i zvucnike na sat? Omogucavanje pozivanja i barem music streaminga mi deluje kao neki logican sledeci korak.
Vidim ima poprilicno odusevljenja posle kupovine, pa za dva dana dosta prijavljenih bugova na redditu![]()
Ne mogu 10 godina vrteti jedan isti soc i dodavati softverske novotarije, poprilicno laguje u mapama. Navodno malo fluidnije rade mape na fr970.Sto, mislis da je fluidniji? Trebalo bi da imaju apsolutno isti hardware, sem sto valjda Forerunner 970 nema hw cipove za ronjenje.
Racunam ako mogu 4 sata da izvuku sa LTE muzikom i to je full. Garmin 645 Music je svojevremeno radio 5 sati sa muzikom, a nije ni moj Venu SQ2 Music nesto bolji.Koliko bi trajala baterija sa LTE strimingom?
Nisam pratio te prepiske, ali obe stvari su potpuno očekivane
Kao i kod telefona.
Verujem da je većina bagova softverske prirode i da će biti rešeni u relativno kratkom roku.
Zasto li sam za top $$$ ocekivao top kvalitet.Ne mogu 10 godina vrteti jedan isti soc i dodavati softverske novotarije, poprilicno laguje u mapama. Navodno malo fluidnije rade mape na fr970.
btw: ovo sa novim prekidacima na f8, citao sam da je stvorilo dodatne nove probleme
- mogu zrnca peska da zaglave dugme
-moze da bude lose kalibrisano, pa da se dugme samo ukljucuje tokom plivanja. Ima neki tool da se skine pa da se rekalibrisu dugmici ko ne moze da posalje lokalnom garminu.
Racunam ako mogu 4 sata da izvuku sa LTE muzikom i to je full. Garmin 645 Music je svojevremeno radio 5 sati sa muzikom, a nije ni moj Venu SQ2 Music nesto bolji.
Zasto li sam za top $$$ ocekivao top kvalitet.
Pa ako je tebi 4h neprihvatljivo, ti nemoj da palis LTE streaming. Poenta je bila da je za FR645 za to vreme 5h muzike bilo prihvatljivo i da ako je on kao takav nasao svoje kupce, naci ce i potencijalni Fenix 8 LTE sa 4-5h music streaminga preko LTE.Garmin 645 je vukao muziku iz svoje memorije.
Ako skida muziku preko mobilne mreže, to bi svakako brže trošilo bateriju.
I meni je 4h neprihvatljivo kratko trajanje baterije za jedan tehnički sat.
A kad smo kod toga šta je još prihvatljivo ili ne, vidim malopre drugar trkač zakačio story, stigao mu 570 iz inostranstva. Kucamo se nešto, kao ovi naši su baš spori, jer nismo u uniji.
Eno ga 970 u Makedoniji dostupan. I cena je ~755€, evropska.
🤣🤣 Garmin da reši nešto u kratkom rokuKoliko bi trajala baterija sa LTE strimingom?
Nisam pratio te prepiske, ali obe stvari su potpuno očekivane
Kao i kod telefona.
Verujem da je većina bagova softverske prirode i da će biti rešeni u relativno kratkom roku.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari